bugün
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- yuzırların süper güçleri9
- enteresan beddualar9
- seni hayata bağlayan şey8
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak3
- dövmesi olan yazarlar6
- kimseyle tanışamamak2
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- nervio'nun kedi kumu5
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı4
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- siz yazın ben yatıyorum3
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- madem elenecektiniz lucescu yu neden öldürdünüz2
- sevgilisini paylaşan adam3
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- vurduran erkek davranışları3
- spino2
- johnny deep barış akarsu benzerliği2
- keranenin darvinci açıklaması2
- treni kaçırmak5
- platonik aşk5
- gavat bir insan olmak3
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- renault toros ile eğitim veren sürücü kursu2
- köle isaura2
- 0 gol 0 puan2
- crrc corporation3
- ankara mı istanbul mu9
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- berberlere zam gelmesi7
- jd vance2
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- billy joel2
- erkeklerin akılsızlıkları9
- haiti3
- iç anadolu ağzı3
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
- yaz gribi3
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- öpüşemeyen zenon2
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- sinekkaydı gezmenin bağımlılık yapması3
- teoman müziği bıraktı2
- gamba biber2
az önce karda kaymayı bıraktığım şehir, bi yokuş var görseniz çok güzel. insanlar kayıyor felan. beytepe kampüsten slöm.
yine kendine yakışanı giymiştir memleketlerin en tatlişkosu.
kar aşmış durumdadır şu anda ve uzun süredir tipi şeklinde yağmaktadır. anlayın artık...
Ne guzel kar yagmis oyle, Tam sevgiliyle kartopu oynamalik.
Ekleme: persembe gunu -17 yi gorecekmis, nasil bir sehir lan bu.
Ekleme: persembe gunu -17 yi gorecekmis, nasil bir sehir lan bu.
özlediğim memleketim. özledim lan, çok pis özledim. kar başka bir şehrin hiç bir köşesine kızılcahamam'ın çamlığına, şentepe'nin manzarasına yakıştığı gibi yakışmıyor amına koyim ya.
Hic bir şehir yoktur ki kar bu kadar güzel yakışsin seviyorum ulenn var mi birşey con conlar.
tamam kar yağdı güzel oldu da bu amk tipisi ne lan? yolda yürümeye fırsat ver be canım şehrim. yemin ediyorum neticem dondu 3 dakikalık yolu yürüyene kadar. çıkmayın lan sakın dışarı. vallahi götünüz donar.
tanım: beyazın en çok yakıştığı şehir. toprağında can vermeye and içtiğim şehir.
tanım: beyazın en çok yakıştığı şehir. toprağında can vermeye and içtiğim şehir.
çayyoluna servislerin ulaşamadığı yer. ne bekliyosunuz tatil yapmak için anlamadım ki bi de yollar açıkmışmışmış!
bize her yer paris degil..
la bize her yer ankaraaa..
la bize her yer ankaraaa..
bembeyaz bir gün yaşamakta olan şehir. şimdi hava yumuşak sanırım akşamdan itibaren ebemizinkini göreceğiz.
2011 - 2012 kışını baz alacak olursak, çok fena günler bekliyor bizi. bu kar her gece buza dönüşecek eksi bilmem kaçlarla! her sabah acaba işe gidebilecek miyiz diye uyanacağız yine ve eve hapis günler yaşayacağız. gel bahar geeelll!!!
ayazın başkentidir.
burnumda tüten şehir.
finaller bitsin de siptirolup gitsekm dediğim nalet şehir.
Soğukluğu içime dokunan şehir.
bilenler bilir. Kurtuluş banliyö çıkışında bi' teyze var mendil satan. Bugün yine onu gördüm. Altında yastık gibi bir şey var mıydı bilmiyorum, soğuk taşa oturuyordu. Yastık varsa bile o buz gibi soğuğu geçirmiştir içinden zaten. Üstünde desen kaban falan hak getire. Bi' tanecik hırka. Çok üzülüyorum lan.
Sonra yine aynı civarlarda, veya kızılayda, ulusta kaldırıma oturmuş insanlar. Yanlarında çocukları. Böbrekleriniz rahatsızlanacak kalkın demek istiyorsun yapamıyorsun. Bu soğukta mendil satan amca. 2 3 saat dışarı çıktım, içim daraldı öyle döndüm.
Sonra sokak hayvanları. Kirlenmiş, ve bu soğukta malesef ıslanmış. Sıcak bi' köşe arıyor hepsi.
keşke kocaman ve sıcacık bir yere sahip olsam da hem bu soğukta yerlere oturanları, mendil satanları hem de o hayvancıkları doldursam içine.
Kardan falan hevesimizi aldık. Ne olur çabuk ısın ankara.
bilenler bilir. Kurtuluş banliyö çıkışında bi' teyze var mendil satan. Bugün yine onu gördüm. Altında yastık gibi bir şey var mıydı bilmiyorum, soğuk taşa oturuyordu. Yastık varsa bile o buz gibi soğuğu geçirmiştir içinden zaten. Üstünde desen kaban falan hak getire. Bi' tanecik hırka. Çok üzülüyorum lan.
Sonra yine aynı civarlarda, veya kızılayda, ulusta kaldırıma oturmuş insanlar. Yanlarında çocukları. Böbrekleriniz rahatsızlanacak kalkın demek istiyorsun yapamıyorsun. Bu soğukta mendil satan amca. 2 3 saat dışarı çıktım, içim daraldı öyle döndüm.
Sonra sokak hayvanları. Kirlenmiş, ve bu soğukta malesef ıslanmış. Sıcak bi' köşe arıyor hepsi.
keşke kocaman ve sıcacık bir yere sahip olsam da hem bu soğukta yerlere oturanları, mendil satanları hem de o hayvancıkları doldursam içine.
Kardan falan hevesimizi aldık. Ne olur çabuk ısın ankara.
timur ve beyazıd'ın savaşından gelir ismi. 1402
ankara timur'un komutanının ismidir.
osmanlı bu yenilgiyle 11 yıl fetret devrine girmiştir.
(bkz: ankara savaşı)
ankara timur'un komutanının ismidir.
osmanlı bu yenilgiyle 11 yıl fetret devrine girmiştir.
(bkz: ankara savaşı)
ankara=samimiyet.
an itibariyle soğuğu sümük donduran şehir.
An itibariyle sümüğün burunda, sidiğin keselerde donduğu şehirdir.
(bkz: vali)
an itibariyle lapa lapa kar yağan soğuk şehir.
asil şehir (bence).
an itibariyle göt kesiyor. sınavım var evden çıkasım gelmiyor. galiba bugün bi ilk yapıp kazak giyicem.
Gelmeyin. Gelenin 2 yakası bir araya gelmesin, gelmeyin! Bir hava bu kadar mı soğuk olur laayn!
Edit: neyse biraz ısındı öğle saatleri daha sıcak olur heralde buyurun gelin.
Edit: neyse biraz ısındı öğle saatleri daha sıcak olur heralde buyurun gelin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar