bugün
- ben geldim naneler18
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek14
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek6
- ferdi özbeğen9
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- sözlükte flörtleşmek18
- günün iddaa kuponu2
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- devlet kim lan7
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- 2 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı2
- çok çişi gelen insan5
- örgüt evlerinde vurduran dhkp c li kız2
- sevgiliyle sevişirken akla ilyas salmanın gelmesi3
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- pandela43
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı5
- menekşe moru oje4
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- pandela tarzı entry gir6
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- neden entry girmiyorsunuz nereye kayboldunuz3
- rus edebiyatı vs türk edebiyatı3
- wednesdayin annesi8
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- anın görüntüsü20
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- gay oğlunu sevgilisiyle basan baba2
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması5
- mmm pandela poposu kocaman5
- ince ruhlu erkek olmak2
- yazarlara verilmiş lakaplar3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- gargamel deki akıllara zarar mantık hatası2
- annenin ölmesi5
- tai lung ile revani yemek4
- pandela1bukentay3
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- azgın türbanlı10
- izlenmiş en kusursuz film8
- zoey2
- güne bir şarkı bırak2
- alain delon vs cüneyt arkın5
- aylık 409 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- 20263
Taşındığım günden beri (yaklaşık 1 hafta oldu) 8-9 gibi uyuduğum şehir.
havasında bir şey var bu şehrin hemen uyutuyor insanı.
kısmen güzel şehir ankara, sokaklarında özgürüm, barlarında yabancı, sokaklarında yolcu. Bir de soğuğun olmasa ankara daha çok seveceğim seni.
--spoiler--
- üşüyeceksen ya ankara'da, ya da vapurun üst katında üşüyeceksin derim hep.
- vaaay, ankara demek. orada okumuştum ben de bi süre.
- ankara'da ya okunur, ya da aşık olunur zaten.
--spoiler--
havasında bir şey var bu şehrin hemen uyutuyor insanı.
kısmen güzel şehir ankara, sokaklarında özgürüm, barlarında yabancı, sokaklarında yolcu. Bir de soğuğun olmasa ankara daha çok seveceğim seni.
--spoiler--
- üşüyeceksen ya ankara'da, ya da vapurun üst katında üşüyeceksin derim hep.
- vaaay, ankara demek. orada okumuştum ben de bi süre.
- ankara'da ya okunur, ya da aşık olunur zaten.
--spoiler--
an itibariyle kar yağışı başlayan şehir.
Kupkuru,yavan bir yer iste.
köprülü gökçek paşa gibi ünlü isimleri barındıran büyük şehir.
sevmiyorum ulan. sevemedim işte. yıldızımız barışmadı ankara.
ömrümü geçirmek zorunda olduğum sevimsiz şehir. bi kariyer için değer mi değmez aslında. şeytan diyo dön memleketine ev Hanımı ol.
sikindirik yerlerden gelenlerin bok attığı şehir.
Sevmek için illa bir neden aramadığımız Türkiyemizin başkentidir. Evet Ankarada bir bok yok ama seviyoruz. Okul bitse de eve dönsek özlemiyle yanıp tutuşuyoruz. Ankarada arkadaşlıklar daha sade ve daha gerçektir, dostçadır. Bir arkadaşınızla vakit geçirmek için bir yerlere gitmenize gerek yoktur mesela, güvenparkta oturup bir simit yemek yeterlidir. Allahın demetinde saatlerce dost sohbetleri yapmayı boğaz manzaralı bir mekana asla değişmem mesela. Mühim olan güzel manzarılı bir yerde ya da mekanda olmak değil o arkadaşla beraber olmaktır.
insanların küfretmeden,düzgün konuştuğu zaman gerçekten başkent olacak şehir.
şimdi bana diyecekler ki,senin entrylernin nerdeyse hepsi küfürlü.
ama ben sokakta amuğa koyum diye dolaşmıyorum.
insanları rahatsız etmiyorum.
kibar biri hiç değilim ama iletişim kurmaya çalışırken düzgün konuşmaya çalışıyorum.
en azından ''toplum içinde'' efendi oluyorum.
ama karşıdan karşıya geçerken bile arabadan kafasını sarkıtıp bağıran dallamalar var bu şehrin öbeğinde.
varoşunda filan değil.
insanlıktan nasibini almamış şehir.
şimdi bana diyecekler ki,senin entrylernin nerdeyse hepsi küfürlü.
ama ben sokakta amuğa koyum diye dolaşmıyorum.
insanları rahatsız etmiyorum.
kibar biri hiç değilim ama iletişim kurmaya çalışırken düzgün konuşmaya çalışıyorum.
en azından ''toplum içinde'' efendi oluyorum.
ama karşıdan karşıya geçerken bile arabadan kafasını sarkıtıp bağıran dallamalar var bu şehrin öbeğinde.
varoşunda filan değil.
insanlıktan nasibini almamış şehir.
çankırı'nın başkent olmuş hali.
harbiden ucuz şehir denilendir. istanbul'da birgunde harcayağınız parayı burda 2-3 gunde harcarsınız... iş bulsam taşınırım lan denilendir. mazide hep bir boktan ankara var, amk... kurtulamayacağım bu şehirden... *
an itibariyle kar yağışı başlayan şehir. eğer devam ederse kızılayda buluşalım kartopu oynarız.
20 yıl evvel gidipte 3 ay boyunca kaldığım ve geçen sene iş icabı 2 günlüğüne gidipte yıkıldığım başkent... 20 yıl önce bir lise talebesi olarak gidip kaldığım 3 ay boyunca bestekarın popülerlilği dikmenin mekanları falan pek yoktu varsa yoksa köylü kentli karuma gider parası olan kuleye çıkar yemek yerdi, pavyonlar falan o zaman merkezden henüz yeni taşınıyorlar... mhp nin keçiörende kral olduğu dönemler... bu geçen 20 senede gelen nesilin neresinden çıktı bilmiyorum ama ankadayken hiç böyle bebeli mebeli konuşan görmedim... yolun ortasında 4 grncin şahinin içinden çıkıp angaranın bağları eşliğinde bira içtiklerini görmedim... memur kenti olarak adlandırılan şehrin her sokağından bir resmi üniformalı çıkardı karşınıza millet ankara kalesindeki kulübe gider eğlenirdi... kızılay insan kaynardı... ama i.melih'in etkisi çok büyüktür ben size diyeyim. ne yapacan la adam gelmiş ne sanatına sıçtığı kalmış ne soymadığı abone... bu yozlaşmanın önüne geçmek istememişler hiç çünkü bira çeksede eskinin seymeni genede oyunu ona verecektir. ama istanbuldan hatta izmirden daha çok atasına çıkan inançlı dirayetli bir kenttir angara şimdi akp nindir ama kıl farkı ile... zülfü livanelinin 2000 deki konserine gelen 500bin! insanı bugün toplayamazsınız istanbulda... korkmaz angaranın muhalifi... kaçmaz ara sokaklara... okmeydanındaki gibi gerilla değil halkın özgür bir bireyi olarak kafayı koyar miğferine adamın...bence akp nin bir taktiği vardır burası için zira başka bir toplumsal olay olduğu vakit tepkilerin çığ gibi arttığı bu memlekette i.melih dönemi sona erecek... siz istediğiniz kadar tabelalara atatürk o.ç. diye yazın i.melih göççek taraftarları... gün gelir ormandan beraber kozalakları toplarız...
Şuan sahici havuz keyfi yaptığım şehir.
an itibariyle özlemdiğim fakat ailemin orda yaşadığı için az da olsa özlem duymakta olduğum şehir .
kısa süreli değil de uzun süreli yaşanacak şehirdir.
an itibariyle 1 günlük memleket seyahatin için terk ettiğim şehir.
Gidip gitmemekte kararsız kalınan, akla getirdikleriyle gulumseten şehir.
ankara, ankara, ey iyi kalpli üvey ana... cemal süreya.
seni sevmeyenlerin amına koyayım.
her'ankaranlık
O kadar özlüyorum ki seni.
Karanfil, sakarya, tunalı hilmi, selanik...
Sensiz yaşayamıyorum.
Eşimi de ikna edemedim ki burada yaşayalım diye.
Olsun daha onun da benim de 2 senemiz var burada yaşamak mecbur.
Seviyorum seni ankara.
Hiçkimseyi sevmediğim kadar seviyorum seni.
Karanfil, sakarya, tunalı hilmi, selanik...
Sensiz yaşayamıyorum.
Eşimi de ikna edemedim ki burada yaşayalım diye.
Olsun daha onun da benim de 2 senemiz var burada yaşamak mecbur.
Seviyorum seni ankara.
Hiçkimseyi sevmediğim kadar seviyorum seni.
hasretiyle göynümün yandığı şehirdir.sol frame de her gördüğümde yüreciğim titrer.özledim lan seni soğuk şehir.
aşk tesadüfleri sever filminde çok güzel anlatılmış şehir. öyle ki özledim gidesim geldi. çocukluğum benim.
80lilerle 90lıların başlarında doğanlar bilir belki atakulenin şaşalı olduğu zamanlarda bodrum katta dreamland vardı.
orası gerçekten benim rüyalarımı süslerdi o zamanlar. güzel senelerin geçtiği masum şehir. melih diye bi adam varmış diyolar. yabışmış.
80lilerle 90lıların başlarında doğanlar bilir belki atakulenin şaşalı olduğu zamanlarda bodrum katta dreamland vardı.
orası gerçekten benim rüyalarımı süslerdi o zamanlar. güzel senelerin geçtiği masum şehir. melih diye bi adam varmış diyolar. yabışmış.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar