bugün
- gammaz çetesi6
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- g'i l d'e d l'i l y27
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- nickten isim tahmini yapmak72
- sabah kahvaltısında menemen yiyen erkek3
- biber dolması olsa da yesek6
- anok yai2
- hikayeyi devam ettir30
- alkollü sürücüye 602 bin lira ceza2
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- deliğim ben götü kara deliğim2
- marmarayın 74 27 çekmesi3
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- makine mühendisliği4
- hayattan zevk alamamak15
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- gocunun nerede olması12
- hazret ktc4
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- metalcilerin ihtiyar olması2
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- rüyamda kadın olmuştum6
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- uysaljakoben16
- habire12 adamdır37
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- uyumayın konuşalım5
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- yeni parti50
- bir ay çaylak olmak5
- habire1259
- yeşilçam filmi izlemek6
- yazarlara gelen son mesaj2
- temiz nevresimler içinde uyumak4
- yazarların öldükten sonraki planları4
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- yazarların zeka seviyeleri7
- diamond bosphorus23
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
entry'ler (36)
Insansin bütün güzellikler için insanlar ve insanlık ortaktir. Kastamonu türkü diyarbakir kürdü hepimiz ayniyiz ayrımcılık yapan gebersin çeksin gitsin.
Akın var güneşe akın! Güneşi zaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!
Dünyada eşi benzeri olmayan bir nesil. Destan olacak bir nasıldır.
Duygularından arinip yanlislikla bilgilerinden arinan yazar. Tarihçi yazar belgeyle sallayan yazar hadi belgelerin nerde Kürtler yok diyorsun hadi belgele dilimiz de yokmuş hadi belge istiyoruz nerrrrdeeeee bu belgelerr tarihçiler sallama konuşmaz tabi sadece 4 yıl okumakla kalmadiysa sadece osmanli yi mi okudun yoksa bence sen osmanli yi bile okumadin ezberledin okulda ha ha ha bay bilgilerinden arinan yazar .....
Ezilmeyi sevmiyorlar. Zulme karşı isyan edip dağa çıkıyorlar bütün Ortadoğu ezilen halkın Yaninda lar (misal kobani ) haksizligi asla asla kabul etmiyorlar. ATATÜRK bile sakin ola EMPERYALiZM OYUNUNU KÜRTLER ÜZERiNDEN OYNAMAYA KALKMAYIN kaybedersiniz.sanirim bunlar açıklayıcı olmuştur. Insanlar in egolarin da zaten bu vardır kendinden ıyiyi sevmezler sizde hiç var olmayan ve hic bir zamanda olmayacak olan yürek var ha bide at gözlü digil
Yazılara bakıyorum da gerçekten herkes kendi ideolojisinin altında insanligini,insanlığı eziyor insanlığı olmayan hiçbir ideoloji ye hiçbir düşünceye mensup değildir olamaz da. Hic bir düşüncesi fikri de olmayan insan değildir. Lütfen insan olmayan hiç bir ideoloji ye mensup olmayan insanlar aptalca fikirlerinizi kendinize saklayın. Bu başlığı açan yazar da Türk hiç bir şeyi anlamaya yetmiyor sa Beyniniz sadece bunu anlayın yeter.
Kalbinin sesini dinle.
Hihi ot beyinliler var oldukça berkin Elvan gibi daha çok masum insan terör olur suçlu olur en azından berkin Elvan sizin gibi ot beyinli değil çocukça düşünceleri vardı.
Pederinoglu : Tarık Akan a benziyor.
Yağmur yagiyor huzur sevgi aşk kokuyor,dünyadaki bütün pislikler yağmurla beraber almış başını gidiyor. Toprak kokuyor her yer duyduğum en güzel koku.... yağmur yağıyor sesi de geliyorrr. ....
Türkiyede adalet aramak..... dipsiz bir kuyudur. Atlasan ne yazar atlamasan ne yazar ......
Güzellik ,özellik ......
Bilmek kaybolmaktir sonra dönüp yine kendini bulmaktir. Bilmek kendin olmaktır bildikce seversin sevdikçe güzelleşirsin ve özgürleşirsin. Özgürsen özguvenlisin Özgürsen egolarin da yoktur BEN ÖZGÜRÜM.
Bu yalakalar benim .
Önemli olan bir karar almak digil aldığın kararlar ile yaşamaktır.
Kürde sormuşlar bu kadar yazar diye geçinen salaklarin arasında ne işin var ? Cevap : belki akla ihtiyaçları olur.
Bi sosyal düzen.
Evde takilirlar. Evde kalan kızlar.
Gerçekten çok asıl dururlar. Ilkeleri vardır. Alış verisi severler. Sevdi mi güzel severler. Iyi konuşurlar sempatik tir.
Çok değerli bir arkadaş. Empati yeteneği olan kültürlü iletisime arkadasliga değer veren bir felsefeci,tanıdığım için son derece mutluyum.