bugün

yargıçların bakın jurinin değil yargıçların sokaktan geçen her hangi birinin olabileceği norveç'te normal durum.
cezasını türk hapishanelerinde çekmesi için dilekçe verirse kendisi için daha hayırlı olur.

77 kişiyi öldüren adamı direkt koğuş ağası yaparlar burda.
bir engin baytar ın aldığı ceza değil!

bir galatasaraylı olarak engin baytar kesinlikle aldığı cezayı haketmiştir. ama buna değinmekte de fayda var. breivik, engin baytar ın aldığı 11 maçlık cezadan daha hafif bir ceza almıştır.

küçük bir hesapla:

21/77=3/11

yani ortalama 3.5 ay. evet, vurduğu her bir masum için sadece 3.5 ay içeride yatacak.

adam öldürmeyen engin baytar ise, hakemi ittirdiği için, 11 maç yani ortalama 2.5 ay sahalardan uzak kalacak.
Norvec'in gercek yuzu, id'i.
norveç hapisanelerinde krallar gibi yasayan cani.
görsel
30 yaşında hayatının geri kalanında hiç çalışmasa bile ortalama bir avrupa vatandaşının üstünde bir yaşam geçireceği kadar parası olmuş, mason locasına dördüncü dereceden girmiş, kısaca süper bir hayatı olan ancak ülküsü uğruna bunlardan vazgeçen, tahminen bir 5-10 yıl sonra metal veya rock gruplarının adına şarkılar yazacağı, şimdiden binlerce hayranı olan - manifestosu yayıldıkça artacak- belki bir 100 yıl sonra bir kahraman ilan edilecek norveçli.

ayrıca manifestosu için; http://publicintelligence...laration-of-independence/
maalesef sözlükte bazı hayran ve destekçilere sahip olan acımasız bir katil.
odasındaki, playstation 2'nin yerine playstation 3 talep etmiş kişidir. Ayrıca çocuk oyunları değil, yetişkinlere yönelik oyunlar verin diye de uyarmış.

(bkz: norveçte mahkum olmak)
adam tek başına 77 kişiyi öldürdü, sonuç: akli dengesi bozuk. hiç kimse "bu saldırıdan hristiyanların tamamı sorumlu tutulmalı" demedi utoya katliamından sonra. ama ne zaman bir yerlerde bir müslüman -haksız da olsa- bir şeylere tepki gösterip saldırsa bütün avrupa ve dünya islamı konuşuyor. eğer ki adam müslüman olsaydı var ya iskandinav ülkelerinde islamı yasaklarlardı herhalde.
77 kişiyi öldürmüş norveçli pskopat. adamın hapisten kaçmasından korkuyolarmış.

http://www.cnnturk.com/ha...ikin-kacmasindan-korkuyor.

(bkz: 2011 norveç saldırıları)
2011 de norveçte tek başına 77 kişiyi öldürmüş katil.

http://www.cnnturk.com/du...m&utm_campaign=buffer
gereksiz bir şekilde demokrasi hayranı olan avrupa'nın açmazı.

neymiş? hücresindeki oyun konsolunda yeni oyunlar oynayamıyormuş... caniye gel caniye....
adamdır. avatarımdadır.
eline keleşi alıp milleti tarayan reina canisinin ikinci göbekten akrabasıdır.
Her fırsatta resmi ağızdan olmasa da gayriresmi ağızdan milliyetçilere yönelik şiddet çağrısı yapan radikal solcu çomarları imha ettigi dönemde sıkı hristiyanlığı ile göze çarparken, hapishane döneminde hristiyanlığı terkedip paganizme geçmiş punisher.
norveç'te 76 kişiyi öldüren cani. kadınlar tarafından yüzlerce aşk mektubu alıyor, hapishane koşullarını daha iyi hale getirilmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. kadın doğasına dair onursuz gerçeklerden sadece bir kaçı.
(bkz: kadınların suçluları daha çekici bulması)

https://www.straitstimes....ds-of-love-letters-a-year
norveç'te 77 kişiyi öldüren cani. 'ateisttir.'
norveçin son 100 yılda çıkarmayı başarabildiği tek psikopat. çoğu çocuk 77 kişiyi öldürmüştü. muhtemelen 5-10 sene daha yatıp çıkacak playstation oynayıp dizi izlediği otelinden. şuan internetten kendi hakkında yapılan yorumları okuyup kitapları okuyordur. çıkıncada bir kitap yazar tamamdır yolunu bulur.
2011de Norveçte yaşanan toplu katliamı gerçekleştiren norveçli psikopat.Bir grup çoğu liseli genç okul vasıtasıyla adaya kamp yapmaya gider.bu ruh hastası sözde misyoner elinde silahla gelip inanılmaz rahat soğukkanlı bi şekilde önüne geleni gözünün yaşına bakmadan katleder.Olay yerine polisin çok geç gelmesi çok eleştirilmişti ama olay yerindeki çocuklar bile böyle birşeyin olabileceğine imkan vermemişler silah sesini havaifişek sanmışlar hatta.Mahkemeye çıktığında nazi selamı vermiş ve norveçin saçma hukuk sisteminden dolayı müebbet bile almamıştır.
Yarın yaptığı katliamım 10. Yıl dönümüymüş.
görsel
mahkemede yargıçlara Nazi selamı vermiş
https://tr.sputniknews.co...zi-selami-1052858020.html