bugün

kuracağı öz bacanaklar language schoolun patroniçesi olacakken öğretmeni bile olamadığım saldıray kılıklı tokatlı.
büdüt: herpes ve aman heri için evet yaz 3939 a gönder. ya da artı oylayan kimse özel mesajla bir pokeleyiversin.
başlık açıp koşarak uzaklaşanlardan. yazık lan, cevap veren birini görünce şaşırdı çocuk.
ben de kendisinden şarkı istemişimdir ve fakat kendisi lime wire setup linkini göndermiştir. *
http://www.gezginler.net/...oad=limewire&lid=4017 (mesaj içeriği)

(bkz: #3810323) en derun sevguler.

edit: ama sonradan göndermiştir.
kendisi galatasaray' ın aradığı forvettir. fenerbahçe' nin araya girmemesi için resmi sitede transferi şimdilik açıklanmamıştır. onun yanında ricardo oliveira amatördür. *
kendisi annelerin kızlarına aradığı, kızların bir türlü bulamadığı beyaz atlı prens desek abartmış olmayız. samimi ve dürüst insanın karşılığı. fazla söze gerek olmayan gönlü güzel insan.
bu sene oks'de istediği puanı alamamış ottülü örtmen.
kendisini tanırım. siz de tanıyın! pişman olmayacaksınız...

imar bankası production *
taze örtmen, öğretmencim.
ergenliğe yeni girmiş kız tripleriyle uğraşıp duracak olan. yakında teknoloji tasarım dalına ilgi duymaya başlayacak.*
sonunda anlatacak bir şeyleri olduğuna sevinmişken, hala aynı heri.
uyuz olmasına rağmen kendini sevdiren tek kişi.
sevmemin sebeb var tabi. bana köylü kızı ayarlıycak tokattan sağolsun.
severiz kendisini la.
caiz değil demek yerine caizn't diyebilmiş ingilizce iliklerine kadar işlemiş odtu'lü bir ingilizce öğretmeni. ayrıyeten;
(bkz: kardeşlik)
o tokat'daki ben,

ben gurbetteki o..
bana ilk ve tek hoşgeldin diyen yazar.
öğretmenler gününü kutladığım kardeşim.

kendisine tavsiyem bugünlük talebelerine ödev vermesin çünkü sabahki sevgi pıtırcıkları akşama godzilla'ya dönüşebiliyor. *
ogretmenler gununu kutladigim yazar. Her ne kadar sinifta ogrencilere iskence yapip cocuklarin parmaklarini morartmaktan zevk alsa da biz onu seviyoruz.
q klavyeye sahip yazar.

(bkz: #3693506)

(bkz: aferin çok iyi düşünmüşüm)
kendini özeleten yazar.

olmuyor valla.
çok güzel org çalan insandır. nancy ajram'ın ultra zor parçalarını çalabilmektedir kendisi.
(bkz: ashteky meno)
(bkz: elli kan)
doğum günü kutlu olası eski dost. *
kendisine nice mutlu ve huzurlu yıllar dilediğim saygıdeğer ve yardımsever öğretmen abimiz...
doğum gününü kutladığım kardeşimdir. gönül yanında olup kutlamak istiyo ama olmuyor işte neyse yazın telafi ederiz artıkın.
iyi ki doğdun yazarıdır.
çiçeğini çukulatasını alsın gelsin yazarıdır. halası halam olsun, kafa kağıdım helal olsun. * *
Hemşerim olan yazardır.allah beraber ellik oynamayı nasip eder inşallah.*
annannem der dururdu aman heeri nolacağmış diye. nickiyle birden onu hatırlatan yazar. sağolsundur.
muhabbet etmeyi özlediğim kardeşimdir. o değil de tam yanına gelicem tayin oldun hacım olmadı ki şimdi.
(bkz: nerde lan bu)
an itibariyle sözlükte gözüken yazar.
ellaam ki sözlüğü bırakmamıştır.
© copyright 2005 - 2026