bugün

cehapeli kardeşlerimin duyunca çil yavrusu gibi sağa sola kaçışmasını sağlayan söz öbeği.
--spoiler--
cehapeli kardeşlerimin duyunca çil yavrusu gibi sağa sola kaçışmasını sağlayan söz öbeği.
--spoiler--

işte sizdeki zihniyet bu. Sadece siz müslümansınız gerisi dinsiz size göre.
allahu akbar cümlesinden rahatsız olan herkes dinsizdir zaten.
tüm dünyanın bildiği, teröristlerin eylemleri sırasında kullanmaları yüzünden terörizmle özdeşleşmiş arapça sözler. herhangi bir yerde bu şekilde bağıran birisini görsem kaçma fırsatım varsa direkt uzaklaşırım. fırsatım yoksa geçmiş olsun.
allahu ekber veya allahu akbar ifadelerinin yanlış yazılmışı. dem liler bilmez.
Geçenlerde bir videoda amerikalı bir hristiyan yahudi komşusuna hem böyle bağırıyor hem kafa kesme hareketi yapıyordu.
ukrayna savaşı'nın başında bazı ukraynalı hıristiyan askerler rus mevzilerine havan topu atarken böyle bağırıyordu. kaydı alana da böyle daha etkili oluyor diye demeç veriyorlardı hahaha.
Bunu diyenler en son, allah bir ama bizi besleyen rte deyip makarna keyfi yapıyordu.
Şimdi diyen Türkse sıkıntı yok ama şimdi bir Arap derse kaçarım aga net yani bu kadar basit ne yapayım bombaya mi atlıyım önemli olan benim canım .
Bu sözün ilişkilendirildiği şeyler:
1. Patlama
2. Terörizm
3. Kafa kesme
4. Savaş
5. Makarna
Makarna hariç diğerleri vahşet içeriyor. Gerçi makarnayı da kaynar suda haşlıyoruz.
Bir Müslüman namaza başlarken, ellerini başının iki yanına kaldırarak Allahu ekber diye söylenen tekbir getirir. Buna iftitah tekbiri denilmektedir .
© copyright 2005 - 2026