bugün

/147
tuvalette i$imizi hallederken dahi bizi izleyen yaratan. utandırıyor beni... ihi.
biraz sonra dişimi fırçalamak için banyoya gideceğim. ama biliyorum ki o yukarıda beni izliyor olacak.

işte böyle inanılmaz bir şey allah!
ayranı içmeden evvel çalkalamak, lahmacun yemeden evvel etrafı seyretmek, bowling oynarken hobaa diye bağırmak, arkada$ı görünce naber demek gibi birçok aktivitemizden haberi olan yüce yaratıcı. ohh$.

ba$ka bir $ey söyleyeceğim sandınız di' mi? hadi hadi, itiraf edin. ehe.
asansor düsmeden 3 saniye once zıplayıp hayatta kala sanan kişi.. allah isterse süphesiz her şey olur. ummaktan baska caremiz yok. zıplama basla..

insanların gercek yüzlerini gosteren şey. bu yönü bile ne kadar kudret sahibi oldugunu gosterir.
fikrini değiştirip yeni bi peygamber gönderse, hiç bir müslümanı kendine inandıramayacak varlık. tutarlı olmaya mahkum bünye...
hz muhammed ile birlikte şu dünya da bana yaşama umudu verendir.

(bkz: sevgi pıtırcığı)
yapılan yorumlara bakılırsa kendisiyle sohbet eden birçok uludağ sözlük yazarı var.

"yok olm ya, içten edilen duaları kabul ediyor. bana geçen gün öyle dediydi ama gene de karı$mam hea..."

çayın altını yakın siz, geliyorum ben.
bu kadar iğrenç insan yaratabildiğine göre gerçekten sonsuz kudreti var.
ayıca içten tovbeleri kabul ediyor göt korkularını değil.
insanlara cennette güzel hatunlar temin edeğine söz veren yaratıcı.
ölmeden 3 sn önce edeceğim* tövbemi kabul ederek beni cennetine alacağına söz vermiş yaratıcı.
kimsenin kendisine kul olmasına ihtiyaç duymayan, bazı insanların insanları kendisine kul etmek için kullandığı tanrı. ben varlığına inanıyorum ama çoğu insanın inandığı gibi değil. aslında benim inancım islam görüşlerinin dışına da çıkabilir ama biz türkler tanrıya allah deriz. o yüzden ben de inandığım tanrıya allah diyorum.
eski arap mitolojisindeki bir tanrının adı. sonra terfi etti kerata. bir numara olunca da burnu kalktı, geldiği yeri unuttu, kovaladı eski iş arkadaşlarını. hayırsız işte, nolacak...
içten edilmiş her tövbeyi kabul edeceğinin garantisini vermiş yaratıcı.
insanoğlu tarafından ilk yaratıldığından bu yana sık sık hata veren yaratıcı.
ilk yarattığı insan düşünce kaldırmayan yaratıcı.
ilk yarattığı insana düşünce gücü veren yaratıcı.
yazdigi tek kitapla milyon satmis bir varlik. din gondermek disinda hobileri olsa bence bu kadar sinirli olmayacak. birde iyiki tanri yoksa hakkinda irkcilik homofobi ve tehdit etmekten dava acilabillirdi.
Allah (c.c) size şah damarınızdan daha yakındır ama siz bunu gözlerinizdeki perde yüzünüzden göremessiniz.
ilahımız Rabbimiz herşeyin yaratıcısı Allah (c.c)'dır.
sesimi duyduğuna inandığım yüce varlık. ona yalvarıp yakarırım.
(bkz: allah 330 cc)
en buyuk mucizesi ayna'dır. anlayana ve bakana.
sanırım bana öyle öğretildiği için çocukluktan beri tonton bir dede gibi hayal ettiğim, hatta çocuklukta allah dede dediğim tanrı. sonra başkalarının hayalindekini görünce biraz hayalkırıklığına uğramıştım. ama hala aklımda allah dede olarak kalmıştır.
(bkz: allah fun club)
"daha dün aradı beni. ama birisi onun sesini iyi taklit edip benimle dalga geçmediyse..."

buna benzer bir küçük iskender vecizesi vardı, negzeldi.
kaldıramayacağı bir taşı yaratabilme ihtimali tartışılan şey.
© copyright 2005 - 2026