bugün
- menemen5
- 18 yaşındaki bir kızın sulanmış vajinasını yalamak3
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- red flag erkek listesi3
- balık etli mi kuru götlü mü5
- boy vermek2
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım6
- kediye miyav demek2
- aylık 517 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- vuu vuuuuttu yapan baykuşlar3
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- uzay teknesi2
- halı sahada 2 gollüğüne kaleye geçmek2
- ölüm6
- köfteci yusuf4
- entry girmek için 00 00 ı beklemek2
- türk müsün türkiyeli misin12
- işe evden yemek götürmek2
- ilk seçimde akp'nin alacağı oy2
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- nasıl birisiniz6
- beni özleyenler elime mum diksin15
- yunanistan29
- sabahın köründe denize girmek4
- hırvatistan12
- alin3
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- rüyada nervio yu görmek8
- bjk tv2
- ayrılık6
- milli muharip uçağı kaan3
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- ispanya daki göçmen krizi8
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı3
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- anın görüntüsü13
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- ona bir şey söyle10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- japonya23
- mutlu kalmak için öneriler6
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- en son aldığınız iltifat14
- irmik helvası vs un helvası18
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- gecenin rap şarkısı3
- favori coldplay şarkınız4
- gürcistan26
çok kadın hiç kadındır temalı jude law filmi.
(bkz: old habits die hard). *
bilardo masası üzerindeki sevişme sahnesi güzeldir.
--spoiler--
http://www.izlesene.com/v...02?ref=siteRelatedThumbi0
--spoiler--
(bkz: old habits die hard). *
bilardo masası üzerindeki sevişme sahnesi güzeldir.
--spoiler--
http://www.izlesene.com/v...02?ref=siteRelatedThumbi0
--spoiler--
(bkz: çapkınlık)
darbe günlüklerine sözlüklere aktararak büyük bir hizmete imza atmıştır. * kendisini cidden takdir ve tebrik ediyorum.
(bkz: darbe gunlukleri/@alfie) *
enfes bir cümleyle beni benden alan seyredilesi film. ''çok paranız, lüks bir arabanız, güzel sevgilileriniz olabilir ama huzurunuz yoksa hiçbir şeyiniz yoktur. ''
''nerde mükemmel bir kadın görseniz mutlaka ondan bıkmış bir erkek vardır.'' gibi bir cümlesini az önce hatırlayıp yataktan kalkmama sebep olmuş film.
yanlislari duzelten yazar.
ıssız adam filmindeki adamın aynısıdır. fakat ıssız adam'da ağlayanlar bu filmde gülerler. çünkü aynı olayın komedisini ve eğlendirmeye yönelik olan tarafını incelemiştir bu film. ayrıca alfie'yi izleyen insanlar, ıssız adam'da ağlamamışlardır.
(bkz: sofistike)
"bütün alışkanlıklar öldürücüdür.."
alfie.
alfie.
2004 yapımı bir jude law görsel şölenidir görsel
filmin başında giydiği takım elbise kendisine fena halde yakışmıştır görsel
yaptığı şu hareketle ekrana yapışmamı sağlamıştır görsel
her çiçekten bal alıp, insanları üzmesine rağmen kendini toparlayıp gülebilmeyi başaran biri alfie görsel
kameraya dönüp konuşması, attığı çapkın bakışları film boyu eriyip bitmemi sağlamıştır
görsel
vee o güneş gibi gülümsemesi, gün boyu aptal aşık havasında takılmama sebep olmuştur görsel
--spoiler--
sonda alfie nin üzülüp pişman olup ama hala uslanmadığını ve terkettiği nicki ye geri dönmediğini görmek filmi büyük bir klişeden kurtarmıştır. alfie elkins ne olursa olsun, ne kadar ayrılık yaşarsa yaşasın, ne kadar seks yaparsa yapsın asla evlenmeyi düşünmüyordu. bu yüzden karakteri bana çok tanıdık geldi, çok kadın hiç kadındır ama alfie için önemli olan kadın ve kadınlardır.
--spoiler--
kesinlikle izlenmesi gereken muhteşem bir film.
filmin başında giydiği takım elbise kendisine fena halde yakışmıştır görsel
yaptığı şu hareketle ekrana yapışmamı sağlamıştır görsel
her çiçekten bal alıp, insanları üzmesine rağmen kendini toparlayıp gülebilmeyi başaran biri alfie görsel
kameraya dönüp konuşması, attığı çapkın bakışları film boyu eriyip bitmemi sağlamıştır
görsel
vee o güneş gibi gülümsemesi, gün boyu aptal aşık havasında takılmama sebep olmuştur görsel
--spoiler--
sonda alfie nin üzülüp pişman olup ama hala uslanmadığını ve terkettiği nicki ye geri dönmediğini görmek filmi büyük bir klişeden kurtarmıştır. alfie elkins ne olursa olsun, ne kadar ayrılık yaşarsa yaşasın, ne kadar seks yaparsa yapsın asla evlenmeyi düşünmüyordu. bu yüzden karakteri bana çok tanıdık geldi, çok kadın hiç kadındır ama alfie için önemli olan kadın ve kadınlardır.
--spoiler--
kesinlikle izlenmesi gereken muhteşem bir film.
çok güzel bir film, arşivimin nadide parçası. alt yazılı izlemeniz tavsiye olunur.
başrolünde jude law'ın oynadığı 2004 çıkışlı film. (bkz: aamir khan) zannettim bu adamı amk. bu ne benzerlik.
güzel filmdir.
jude law'ın karaktere acayip yakıştığı film. fleabag tarzı anlatım da yine acayip hoşuma gitti. Güzelliğine ve zekasına güvenen, her gün başka bir kadınla beraber olan, birini yedekte tutan, bağlılık ve sevgi sözcükleri duyunca yol verip başka kadınlara koşan zampara bir adamın bu uğurda yaptığı hataları ve hiçte iplememesini izliyorsunuz. Bundan sonrası spoiler olabileceğinden değinmeyeceğim.
Film biraz uzatılıp, final sahnesi üçte ikilik bölümün sonunda yapılsaydı ve buradan sonra yaşanacaklar da bize izletilseydi vermesi gereken mesajı ve duyguları daha iyi verebilirdi.
Film biraz uzatılıp, final sahnesi üçte ikilik bölümün sonunda yapılsaydı ve buradan sonra yaşanacaklar da bize izletilseydi vermesi gereken mesajı ve duyguları daha iyi verebilirdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar