bugün
- eşitlik mi özgürlük mü6
- yaşlandığının farkına varmak9
- asosyal ve çirkin olmak4
- dağ evi olmayan erkek5
- sözlük yazarlarının kekleri5
- sigara içmeyen erkek4
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey2
- clean girl akımı4
- evlenmeme nedenleri5
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- hem sosyal hem sözlük yazarı olunmaz2
- yeni partinin çerçeve yasa kararı13
- hacel obasını engin sanan sözlük yazarları2
- sözlüğün çok durgun olması6
- ekşi sözlük referans17
- meis2
- pkk silah bırakıyor diye rahatsız olan tipler2
- sözlük yazarı olunmaz2
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu2
- bok kokan bali'ye balayına giden münasip çiftler3
- kirov reporting2
- sıcak hava vs soğuk hava6
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- yaşlı izlenimi veren isimler3
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek7
- özkürt özel2
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- müzik dinlemek3
- baliye balayına gitme ezikliği4
- one by one2
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- 2000 doğumlu kızlar6
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- ekonomi16
- mekke anlaşması20
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- anın görüntüsü12
- her şeyi dramatize eden insan2
- ulu parti5
- türkiye11
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- apo piçtir piç kalacak2
- çay içen kız2
- arkadaşlar hesabımı sildim haberiniz olsun3
- güldür güldür vs çok güzel hareketler 22
- cansever19
- corona adasında bira tadımı yapacak uzman ilanı4
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- merfulu11
1991 doğumlu fransız striker. şu anda lyon forması giymektedir. lyon'un altyapısından yetişmiştir. 1.75 cm boyundadır.
(bkz: bu çocuk adam olur)
(bkz: bu çocuk adam olur)
fransa nın şampiyon olduğu u-19 avrupa futbol şampiyonasında 5 maçta 3 gol atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.
görsel
görsel
fransa 4. olduğu u20 dünya kupasında da harika performans sergilemiş ve 1-2 seneye kadar premier ligin yolunu tutarım demiştir.
bu sene 41 resmi maçta 10 gol atmış forvet oyuncusu. açıkcası ben daha iyi bir performans bekliyordum. euro 12 de kadrosuna girer , orada da kendini bir şekilde gösterir ve transfer olur zannediyordum. artık bakalım seneye neler yapacak.
3 yıldır beklenen patlamayı yapamasa da, ismi oldukça karizmatik bir futbolcu.
Şimdiye çoktan avrupa nin büyük takimlarindan birinde yildiz olur diye bekliyordum ama ortalama bi forvet olarak kaldi.
sezona iyi başlangıç yapmış lyon forveti. şu ana kadar 9 lig maçında 6 golü bulunmakta.
2010 yılında fransa'da düzenlenen ve fransa'nın şampiyon olduğu avrupa 19 yaş altı turnuvasında 3 gol(1 tanesi finalde dk 85) atarak dikkatleri çekmiş isim. 2011 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda 5 gol atarak diğer iki isimle(henrique almeida caixeta nascentes, alvaro vazquez garcia) gol kralı oldu.
2014/2015 sezonunda vitesi yükseltmiştir ki artık bir şeyler göstermelidir. bu sezonda ligde 19 maçta 17 gole ulaşmıştır. toplam 25 maç 20 gol.
bir önceki sezon(2013/2014) 36 maçta 15 golde kalmıştı. toplamda 54 maç 22 gol.
lyon'dan sıyrılırsa gol sayısı artar diye düşünürken bu sezon iyi gidiyor. yine de bir başka takımda (mesela chelsea, liverpool) şansını denemelidir. fransa milli takımının gelecekteki önemli bir forveti olacaktır. Anthony Martial ardından yetişecek mi göreceğiz bakalım.
http://www.transfermarkt....ette/profil/spieler/93720
http://www.youtube.com/watch?v=qJOs1MYekzg
2014/2015 sezonunda vitesi yükseltmiştir ki artık bir şeyler göstermelidir. bu sezonda ligde 19 maçta 17 gole ulaşmıştır. toplam 25 maç 20 gol.
bir önceki sezon(2013/2014) 36 maçta 15 golde kalmıştı. toplamda 54 maç 22 gol.
lyon'dan sıyrılırsa gol sayısı artar diye düşünürken bu sezon iyi gidiyor. yine de bir başka takımda (mesela chelsea, liverpool) şansını denemelidir. fransa milli takımının gelecekteki önemli bir forveti olacaktır. Anthony Martial ardından yetişecek mi göreceğiz bakalım.
http://www.transfermarkt....ette/profil/spieler/93720
http://www.youtube.com/watch?v=qJOs1MYekzg
artık yıldız statüsüne girmiş, lyon u şampiyonluğa taşıyan ve ligin ilk yarısının bittiği an itibariyle ligde 17 golü bulunan harika forvet.
Bu sene ligde 32 maçta 27 gol 8 asistle nihayet adam gibi bir çıkış yapan yıllardır beklenen yıldız adayı. Lyon bence sene sonunda iyi bir fiyata okutur bunu.
(bkz: la gazetta dello sport)
demin biten maçta 3 golle het trik yapmış topçu.
gecen sene montpellier macinda canli izlemistim. Canli izledigim en klas futbolcudur kendisi. Hizli, guclu ve tekniktir. Keske Arsenal'e falan gitse, Arsenal'in sistemine cuk oturur. Bu sene Avrupa Sampiyonasinda da buyuk surpriz bir cikis yapabilir.
Sezona yine müthiş başlangıç yapmış lyon forveti. ilk maçında hat-trick yapmıştır.
ikinci lig maçında şimdilik 4 gol atmış süper forvet.
Sürekli atıyor efendim Durduramiyoruz.
görsel
görsel
Adamın futbola bakış felsefesi 'sahaya geldiniz yarrağı yediniz' şeklinde.
Beşiktaş takımına kendisinin karşısında başarılar dilerim.
Taraftarlara da tavsiyem artik para toplar hoca mı tutarsınız, afrikadan voodoo büyücüsü mu getirtirsiniz naparsiniz bilmem, bunlar olmazsa mac gunu otobusune saldirin ama ne yapin edin bu adami maca cikarmayin.
Beşiktaş takımına kendisinin karşısında başarılar dilerim.
Taraftarlara da tavsiyem artik para toplar hoca mı tutarsınız, afrikadan voodoo büyücüsü mu getirtirsiniz naparsiniz bilmem, bunlar olmazsa mac gunu otobusune saldirin ama ne yapin edin bu adami maca cikarmayin.
Alex'ten sonra kanımın ısındığı 2. 10 numara.
Beşiktaş'ın içinden geçecek olan kara tren.
adam gibi adam .füze gibi şutları var.
beşiktaşın yossi benayoundan sonraki yeni kocası.
Beşiktaş'ı ne yazik ki üzecek karizmatik isimli futbolcu.
Roma'ya attığı füze hala aklımda hele o sevinmeyişi efsane olacak bir oyuncu.
Karşı karşıya gol vuruşu yapmak konusunda uzmanlaşmış , aşmış forvet. Bitiricilik 20 üzerinden 21 verilecek cinsten bir gol vuruşu ustası. O yüzden nasıl olacak bilmiyorum ama bu adamı kaleden uzakta tutması lazım Beşiktaş ın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar