bugün
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi17
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu21
- kadınınızı çalıştırır mısınız7
- yeni parti de bölünebilir10
- dolar isterse 100 olsun38
- evlenmek7
- gemini man vs simko33
- fino köpeğine verilebilecek isimler3
- nah sana oy17
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- game of thrones taki kerhaneci13
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- almanya'da yaşayıp arabasına tuğra yapıştıran tip6
- gürcistan göçmenleri13
- tavuklu salata2
- 65 yaş üstü siyaset yasaklanmalıdır4
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- şarapla kızılcık meze gider mi2
- hakiki gurbetçi vs sonradan gelme tipler6
- isabela santos2
- başlık altı yalamaları4
- trafik kazası avukatı3
- alparslan kuytul18
- savaş olunca türk halkı haklar olunca apo pkk3
- o kız sana bakmaz3
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- ekrem imamoğlu3
- akp şehit ailelerine ne diyecek7
- almancıları sevmemek11
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- deniz göktaş'a patrascan'dan destek2
- melih gökçek5
- mezarlığa sıfır bina5
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- annen mi ben mi diyen kadın6
- yılmaz güney3
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız9
- nasıl birisiniz7
- ak çomarların cehape argümanı3
- günde 5 yumurta yiyen erkek7
- döviz milliyetçisi3
- tanga giyen kızı doyurmak ne mümkün6
- evlenmeden olmaz diyen kız7
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- ben cehapeli değilim yeni partiliyim6
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek8
- velvet51
- aşk ve taht dizisi4
bakkal mahmut abi'nin deyimiyle beyinsiz. ben demiyorum, mahmut abi diyor.
sözde kökten dinci mahluk. buna kaliteli diyenin beyin fonksiyonları normalin altında olsa gerek.
(#10744625) bu entryi girebilen şeyin kaliteli olabilmesi mümkün olamaz. bir bakıyorsun dini bütün takılıyor bir bakıyorsun böyle entryler giriyor. ya şizofren ya kişiliksiz. belki hastalığının farkında değildi yardımcı oldum bak.
(bkz: ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol)
edit: ilgili entry uçmuştur. daha ne döneme göre hareket etmesi gerek acaba. bir öyle bir böyle olduğu açık açık ortada.
(#10744625) bu entryi girebilen şeyin kaliteli olabilmesi mümkün olamaz. bir bakıyorsun dini bütün takılıyor bir bakıyorsun böyle entryler giriyor. ya şizofren ya kişiliksiz. belki hastalığının farkında değildi yardımcı oldum bak.
(bkz: ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol)
edit: ilgili entry uçmuştur. daha ne döneme göre hareket etmesi gerek acaba. bir öyle bir böyle olduğu açık açık ortada.
cumhuriyet döneminde yaşasa idi çoktan atatürk tarafından astırılmıştı. sizin anlayacağınız, döneme göre hareket etmez, klavye delikanlısı değildir.
sözlük imamı, cemaati dinden imandan çıkaracak cinsten.
kendi nickaltında koşturan , hep aynı fikirleri savunmaktan bıkmayan yazar. gereksiz düşüncelerini gözümüze gözümüze sokmaktan hiç de çekinmeyen yazar. atatürk'ün , kendisine birşey yaptığını düşündüğüm yazar.
(#10765113)bu başlığı açıp (siler falan diye "atatürk ün hayatımızı meşgul etmesi" başlığı olduğunu belirteyim malum arkadaş dansözlük mesleğinde pek başarılı) üstüne yığınla atatürk ile ilgili yorum yapan, başlık açan hede. bi kere de lafının arkasında durabilirse başarısını kutlarız sözlük ahalisi olarak. zavallı.
#10775245 tam bir yobaz, iflah olmaz bir akıl yoksunu.
ne söylediğini bilmeyen, çevreden duyma bilgilerle sözlükte insanlar hakkında dinsiz yakıştırması yapacak kadar dengesiz bir yazardır kendisi.
insanların saygı ve sevgi duyduğu değerlere dil uzatan, bu uğurda sayısız hakareti içine sindirebilen kişidir.
(bkz: troll)
girdiği saçma sapan entrylerle dikkatleri üzerine toplamayı başarmış yazarımsı. islamiyeti anlayamamış olmanın dayanılmaz hafifliği ile sözlüğü hergün biraz daha kirletmektedir.
girdiği saçma sapan entrylerle dikkatleri üzerine toplamayı başarmış yazarımsı. islamiyeti anlayamamış olmanın dayanılmaz hafifliği ile sözlüğü hergün biraz daha kirletmektedir.
yobaz olsada bir halt olmaz.
sevdiğim ve ilgi ile takip ettiğim ender yazarlardan.
kısa ve öz bir biçimde meramını anlatır.
iyi ki varsın..
kısa ve öz bir biçimde meramını anlatır.
iyi ki varsın..
küfürlü yazmasa daha iyi edecek yazar.
yazdığı açtığı başlıkları okumayıp es geçiyorum artık. anladık biz senin atatürk düşmanı artık bırak şu provokasyonları.
atatürk düşmanı değildir. e kanunlar buna izin vermiyor zaten:). neyse, konumuza dönelim, yıllardır atatürk üzerinden siyaset güden, bir şeyleri kabul ettirmeye çalışan ideolojinin/görüşün/anlayışın düşmanıdır. hala anlaşılamaması kendisini derinden üzer.
insanları provoke etmekten dayanılmaz bir zevk alan yazar.fikirleri, ancak sanal alemde beyan edilebilir türdendir.
http://galeri.uludagsozlu...zl%c3%bck-capsleri-45776/
http://galeri.uludagsozlu...zl%c3%bck-capsleri-45776/
(bkz: gereksiz)
(bkz: bilgisiz)
(bkz: cahil)
ampul kafalıların lafına inanıp onu doğru sanan ve hangi konu hakkında kimle aşık atılcağını anlayamamış yazar. çobanları gibi chp'ye tahrik amaçlı -tahrik amaçlı değilse eğer cehepe deme özürlü- cehape diyen akapeli yazar.
(bkz: cahil)
ampul kafalıların lafına inanıp onu doğru sanan ve hangi konu hakkında kimle aşık atılcağını anlayamamış yazar. çobanları gibi chp'ye tahrik amaçlı -tahrik amaçlı değilse eğer cehepe deme özürlü- cehape diyen akapeli yazar.
(bkz: troll)
rezil şey.
rezil şey.
mustafa kemal' in yaptıklarını kendi çapında küçümsemeye çalışan soysuz.
aristokrattır kendisi.
denizli'nin en seçkin ailelesinin üyesidir.
denizli'nin en seçkin ailelesinin üyesidir.
kendini seçkin olarak nitelendirip, ayrıca ileri demokrat olduğunu söyleyen bir insansıdır.
kendini başkalarından üstün gör, sonra da ileri demokrasi de. atatürk ve türkiye düşmanı bomboş bir kafadır.
ileri dereceli trolldür aynı zamanda. söylenecek çok şey var da...
kendini başkalarından üstün gör, sonra da ileri demokrasi de. atatürk ve türkiye düşmanı bomboş bir kafadır.
ileri dereceli trolldür aynı zamanda. söylenecek çok şey var da...
(#10581021)entrysinde çoğu dinciden farklı olarak atatürk'ün iyi bir siyaset adamı olduğunu fakat iyi bir komutan olmadığını sallamış yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar