bugün

sekizinci nesil yazar. neslini sevmesem de kendini sevdim. sözlüğe renk katacağını umduklarımdan. ama yine de bir kukla değil.
Kendisine candır dediğim yazar.
Candır dedim çünkü ilçeye yerleştiğimizden beri kardeşim gibi.
Candır dedim çünkü küçükken poşetlerle uçmaya çalışmışlığımız çok oldu.
Candır dedim çünkü çok seviyorum.
*
(#13006423) aralıksız bi süre güldürmüştür.
çok güldüren on numara yazardır. otomasyonla alakalı yazısı çok komik.
(#13186573)

pişmanlıklarını dökmüş, özünde iyi kalpli olduğuna samimiyetle inandığım; biraz da kıskandığım bir yazar.
empati kurabildigim tanimadigim yazar.
samimi entryleri olan, objektif yazar.
okumaktan keyif aldığım yazar.
Sarhoş kafadar yazardır mesajla kalp gönderir bebeğimder cinsiyeti belirsizdir *
(#13263968) açtığım başlığın altına yazılanları okurken pişman olmak üzereyken en azından bir kişinin beni anladığını görmemi sağlamış yazardır. bizzat teşekkür ediyorum.
(#13366972) güldürmüştür.
sağlam yazan yazar.
ayrıca geç de olsa hoşgelmiş.
olmayacak duaların amincisidir. insanlık vahşidir insanlık bencildir insanlık yok etmek ister insanlık virüstür ve insanlık asla ve asla -varoluşu gereği- bilincimizde var ettiğimiz o hayallerin bir üyesi olamayacaktır. bu karamsarlık değil aksine "bilhassa" gerçeğin ta kendisidir. artık adına fıtrat mı dersin varoluş mu dersin doğa mı dersin ne dersin bilemeyiz...

medeniyetin binlerce yılı aştığı şu zamanda dahi ülke denilen sınırları belirli olan ve kendilerine ait dilleri olan ve gittikçe birbirine yabancılaştırılan "şeyler" varsa ve bunlar ırk gibi para gibi din gibi eksenlerin etrafında döndürülüyorsa asla umut beslememek gerek. ne bugüne ne de gelecek günlere. tek yapılabilecek şey sınırlı olan şu süre zarfını salak salak bi şekilde fazla canımızı sıkmadan geçip gitmek. *
bir polyanna değildir.
bir milliyetçinin "solcu duygularım ile seni döverim" diyeceği yazar.
günaydın mesajıyla sohbet etmeye başladığım yazar. sevdim saydım valla ne yalan söyliyim. akşama çay içicez.
günaydın mesajını okurken nedense karşımda sanki yogayla,kişisel gelişim kitaplarıyla,evrene ne veririseniz onu alırsınız tarzı yaşam zımbırtılarıyla ilgilenen bir modern zaman polyannası varmış gibi hissettim vallahaa.
sözlük delisi yahut devlet belki psikolog atamıştır sevgili sözlüğümüze, şu üzücü günlerde kendimize gelelim diye. pek sevimli mesajı için taktir edilmeli.
Sabah sabah özel mesajını görüp pazartesi gibi sorunlu olabilecek güne bir nebzede olsa daha neşeli başlama sebebi olan yazardır.
muhabbeti bal gibi tatlı olan yazardır. sık sık konuşacağımızı tahmin ediyorum.
bigadiç'li yazar.
saçlarına ottan taç yapan krallarla akrabalığı vardır. *
yardımsever ayrıca okuduğu okuldan dolayı kıskandığım muhabbeti sıkı yazar.
(#13186573) bu entry si için göklere çıkartmak istemiyorum. sadece gönülden tebriklerimi sunuyorum.
yaşadıklarını bu kadar güzel ve açık anlattığı için. Allah huzur mutluluk afiyet versin kendisine ve ailesine.
© copyright 2005 - 2026