bugün
- silinen hesap 0145676
- sözlük kızı ile kavga etmek11
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı8
- arabada sigara içilir mi7
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması3
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı8
- hiçbir servet zamanı satın alamaz18
- kaçan kovalanır mı sizce3
- fake yazarların sanki biraz daha iyi yazması2
- hoşlanılan kızla soğuk hava deposunda buluşmak5
- iş yerinde dikkat edilmesi gereken tipler4
- ebbırı top gibi sektirme yarışması2
- eline krem süren erkek6
- çerçeve yasa24
- yapay zekadan akıl almak6
- atatürk ün gençliğe hitabesi3
- yani kısaca deriz ki5
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek10
- ciddi ilişki yaşayamamak5
- g o k'u sana sarılmak istiyorum2
- günaydın şarkısı3
- g o k'u gel bak ağzına layık2
- dindar nesil5
- renault 96
- kas yapayım derken göz çıkarmak3
- aç karnına kahve içmek4
- toprağı bol olsun4
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması5
- sebahattin şirin16
- tai lung12
- ne kardeşi lan kaç yaşındasın sen2
- pop dinleyen erkek2
- yatırım fonu2
- cin4
- 73 yıllık sigara3
- g o k u6
- puro içen kıro2
- suhoy su 352
- irak başbakanı zeydi den silah yasası talimatı2
- o senden daha çok korkuyor2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- whatsapp ta profil fotoğrafı koymayan insan2
- uzmanı olunmayan konuda susmamak2
- zorunlu eğitim12
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz6
- ortanca çocuk günü2
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası4
- havanın bir milyon derece olması3
- balık etli kızların zayıflardan daha çekici olması3
keşke okumayıp ticaret yapsaydı tüccar olsaydı. sonuçta kayserili anlar ticaretten.
tanım : cumhurbaşkanı.
tanım : cumhurbaşkanı.
Şüphesiz, Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi cumhurbaşkanı. Başka biri gelmesin bile aklınıza.
tayyip'den farklı siyasetçidir. tayyip seçmenlerine koyunmuş gibi davranır, bu tüm ülkeye.
mülayim maskeli tayyip!
sadece duygusal hislerini ya da hissetmesi gerekenleri dile getirmesi için o koltuğa oturtulmuş, icraatsiz, pasif sahış.
berkin elvan'ın ölümüne üzülmüş olan cumhurbaşkanı.
zaten üzüntülerini dile getir diye cumhurbaşkanı yaptılar seni.
zaten üzüntülerini dile getir diye cumhurbaşkanı yaptılar seni.
Sadece üzülen ve imza atan, başka bir fonksiyonu olmayan cumhurbaşkanı.
ermeni asıllı, türk malı onay makinesi.
Hali hazırda Türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanıdır.
akp hükümeti'nin sözcüsüdür. al gülüm ver gülüm siyasetçisidir.
abdullah gül terazinin kefelerini süzüp durdu. diğer kefenin ağırlaştığını gördüğü anda sıçramasını gerçekleştirdi.
beklenen bir hamleydi aslında. kamu vicdanını falan umursadıkları yok. kendisi o gülücükler ile yırtamayacağını anlamış durumda ve paralel diye tabir edilen saflara göz kırptı.
az daha silkelenilirse pislikler boğaza vardığında dengeler devreye girdi. denge adamıdır sayın gül.
--spoiler--
Ben bunları kabul etmiyorum. Doğru bulmuyorum açık söyleyeyim. Tabii ki Türkiye'nin müzmin kararlı muhalifleri vardır. Ama bunlar belli çevrelerdir ve her zaman biliriz. Ama tutup da 10 sene boyunca bize övgüler yazmış, bizim yaptığımız güzel hareketleri takdir etmiş, her yerde övmüş olanlar şimdi haklı veya haksız bizi tenkit ediyorsa hemen Türkiye düşmanı ilan etmek, bunlar biraz üçüncü dünya söylemi şeyler. Türkiye buradan kurtuldu. Tabii ki siz kendi yaranızı açık bırakırsanız oraya gelip sinekler konar.
--spoiler--
beklenen bir hamleydi aslında. kamu vicdanını falan umursadıkları yok. kendisi o gülücükler ile yırtamayacağını anlamış durumda ve paralel diye tabir edilen saflara göz kırptı.
az daha silkelenilirse pislikler boğaza vardığında dengeler devreye girdi. denge adamıdır sayın gül.
--spoiler--
Ben bunları kabul etmiyorum. Doğru bulmuyorum açık söyleyeyim. Tabii ki Türkiye'nin müzmin kararlı muhalifleri vardır. Ama bunlar belli çevrelerdir ve her zaman biliriz. Ama tutup da 10 sene boyunca bize övgüler yazmış, bizim yaptığımız güzel hareketleri takdir etmiş, her yerde övmüş olanlar şimdi haklı veya haksız bizi tenkit ediyorsa hemen Türkiye düşmanı ilan etmek, bunlar biraz üçüncü dünya söylemi şeyler. Türkiye buradan kurtuldu. Tabii ki siz kendi yaranızı açık bırakırsanız oraya gelip sinekler konar.
--spoiler--
rte nin cemaatin yurt dışındaki okulları hakkında verdiği kapatılsın talimatına karşı,
"yurt dışındaki okullar bu işe karıştırılmamalı güzel faaliyetleri var" şeklinde yaptığı açıklama ile artık bu işlerin içinden sıyrılmanın gayreti içinde olduğu göstermiştir.
"yurt dışındaki okullar bu işe karıştırılmamalı güzel faaliyetleri var" şeklinde yaptığı açıklama ile artık bu işlerin içinden sıyrılmanın gayreti içinde olduğu göstermiştir.
Cumhurbaşkanı atandı atanalı yaptığı iki şey var:
Hayrinüssası'sıyla, yurtiçi veya yurtdışı, sürekli gezilere çıkmak. adam sürekli leyleği havada görüyor olmalı. Devlet parasıyla mis gibi tabi.
Önüne gelen tüm kanun teklifi ıvır zıvırı okumadan imzalayıp onaylamak.
Ne rahat bir görev makamı. RTE'nin bu makam için yırtınmasına şaşmamalı.
Hayrinüssası'sıyla, yurtiçi veya yurtdışı, sürekli gezilere çıkmak. adam sürekli leyleği havada görüyor olmalı. Devlet parasıyla mis gibi tabi.
Önüne gelen tüm kanun teklifi ıvır zıvırı okumadan imzalayıp onaylamak.
Ne rahat bir görev makamı. RTE'nin bu makam için yırtınmasına şaşmamalı.
Twitter kapanmaz demişti. Kapandı. Bakalım ne yapacak? Kendisi için şanstır.
(bkz: insan gerçekten hayret ediyor)
(bkz: insan gerçekten hayret ediyor)
kuşunu kaybetmiştir. twitterını yani.
cumhurbaşkanı bile illegal olarak twittera giriyor. ne ülkeyiz beh.
fazla yakıyor diye twitter'ına tüp taktırmış cumhurbaşkanı.
birilerinin kendisini dürtüp, bu ülkede çok fazla yetkisinin olduğunu açıklaması lazım. oradan twit atarak gündemi eleştireceğine, tayyib in kıçına tekme atsın.
kendi imzaladığı yasağı delerek nasıl bir troll olduğunu gözler önüne sermiştir. böyle cumhurbaşkanları lazım bize. *
noter ile cumhurbaşkanı arasındaki farkı bilemeyen kişidir.
ermenilere olan aşırı sevgisi ve hayranlığıyla nam salmıştır. daha kötüsü türk tarihi'nde görülmüş değildir.
ermenilere olan aşırı sevgisi ve hayranlığıyla nam salmıştır. daha kötüsü türk tarihi'nde görülmüş değildir.
kendini çok cin sanandır.
Tasvip etmesek de mi tasdiklesek tasdiklemesek de mi tasvip etsek diye etrafta dolanan, uzun adamın kısası.
dns değiştirmiş cumutbaşkanımız. adam bizim gibi kaçak yoldan tweet atıyo lan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar