bugün
- sözlükte flört etmemek7
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin31
- en iyi pizza içeriği9
- 30 yaşından sonra hayattan keyif almanın bitmesi9
- asaf savaş akat2
- ezoterizm4
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız14
- pizza abartılmış balon bir yiyecektir3
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog8
- türk reklam sektörü2
- acı gerçekler14
- karşı cinsteki en itici özellik16
- euro milliyetçisi2
- en lezzetli balık24
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı4
- trabzon pidesi3
- uludağ sözlük evreni10
- ev sahibi egosu2
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması13
- kale3112'deki kale hangi kale2
- anın görüntüsü23
- gammazlar göreve8
- netanyahu2
- ağlamak7
- ayakları çirkin bir kadınla aynı yatağa girmek3
- sözlükte aile kurmak8
- şahane pazar3
- meteoroloji'nin yeni yağışlı sistem uyarısı5
- bol mini etek5
- herkesin aynı olmaması3
- erdoğan'ın new york ta iş adamlarıyla buluşması5
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın11
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi10
- yeni biriyle nerede tanışılır13
- osmanlı döneminde sözlük olsaydı4
- müzik dinleyen 45 yaş üstü dallama5
- motorla kaza yapan kadın7
- birikim yapmak7
- hünkar beğendi vs alinazik9
- demet evgar6
- kova burcu erkeği akrep kadını6
- atatürk diyor ki12
- seda bakan'ın parmak arası çizmeleri3
- sevmediğin biriyle sevişmek5
- ilk buluşmaya 46 adet deveyle gelen kız7
- türbanlı hostes3
- suya giden eşeğin asıl amacı5
- yaz mevsiminin avuçlarımızdan kayıp gidivermesi5
- spk soruşturmasında 387 milyon lira dondurulması6
- ata iyi binen erkek5
sadece bir merhabamız olan yazar, harbiden çok kırıkım kendisine tek başına yürümeler falan tamam çok çekingensin ama bu kadarda olmaz yahu vallahi açık söylüyorum pek bir soğuksun.
zirve sabahı beraber uyuduğum yazardır. uzun uzun konuşup analizlerle zaman harcamak istemiş olsa da gönül kısa paslaşmalarla ceza sahası civarında şut denemeleri yaptığım hemşerimdir. bursa'da voleyi vuracaz artık kısmetse...
not: olum çok sigara içiyosun gözümden kaçtı sanma...
not: olum çok sigara içiyosun gözümden kaçtı sanma...
hisseden, düşünen ve yazdıklarını okutmasını bilen samimi olduğuna inandığım kaliteli yazar.
nickimi pek bi beğenmiş yazardır. radyo vesilesiyle tanıştığım, radyo duyurusu yaparken benden esinlendiğini söyleyerek gülümseten*, "hadi içmeye gidelim" insanıdır. yazın olur da görüşürsek içeceğimiz can'dır.
sozluge devamli bilgi entrysi giren sozluge geyige degilde insanlari bilgilendirme gibi guzel bir amaca gelen ve bunu ciddiyetle yapan az sayida yazardan birisi.
ukteleri güzel yazar.
gördüğüm kadarıyla; kaliteli tespitleri olan, bilgisi de yüksek, nazik yazar.
hayalarıma doğru çektiği şutla erkeklik fonksiyonlarımı 12 dk süreyle yitirmeme sebep olan yazar.
edit: eve gelince kontrol ettim, bi problem yok.
edit: eve gelince kontrol ettim, bi problem yok.
felsefeyi çok seven, dertli kişilik. bazı şeyleri kafasına takmasa daha mutlu olur.
halı sahada bitirici vuruşlarıyla hafızalara kazınan, ve hani her yönüyle 10 numara denilen adamlar vardır ya işte oda bunlardan biri.
uludag sozluk bursa hali saha zirvesi 9da tanışma şerefine nail olduğum yazar. (#1454487)no'lu enrty'sini okuyunca duygulanmama, "vay be harbi adam, sözünün eri" laflarını kendi kendime tekrarlamama sebep olmuştur. ayrıca bir yıldır futbol oynamadığını göz önüne alırsak kesinlikle dört dörtlük oynamıştır, tekrar takdir edilesidir.**
gereksiz tek bir entry sini görmediğim, her satırı kelimesi kelimesine dolu yazar. *
farkindalik muessesesinin ba$ mu$terisi oldugunu du$undugum yazar. algilari bu saatte bile acik. *
adam gibi adam.
3. nesil olmasına rağmen benimle mesajlaşmaya hak kazanan yazardır. bahşedilen bir şey bu; benle mesajlaşmak...
hani 1. nesilim ya ben, en başarılı gammazım ya... o açıdan...
hani 1. nesilim ya ben, en başarılı gammazım ya... o açıdan...
kulturunu ve bilgi dagarcigini taktir ettigim yazar.
yazilarini okumaktan zevk aldigim ,kibar ve kulturlu yazar.cok gec tanistik (gecenin dibinde)uyku sersemligiyle berlinli misin ? gibi taksi soforu sorulari sormadigim icin kendimi tebrik ediyorum.jean genet gibi bir adamla ne alip veremedigi vardir bu kardesimin, dusuneyim varolusculuk ilgi alani sanirim . belli ki seveni cok, hakkinda 10 sayfa yazi yazmislar.iyi de yapmislar.
benim icin* yazar olmasinin otesinde hayatina dahil olan her alanda bilgiyle beslenen bir insandir.
ve daha da onemlisi, digerleri gibi beslendigi kaynaga ihanet etmeyerek bunu payla$maktadir da. payla$imlarinin arasinda dikkatli olu$undan eserler gormek mumkun, ufak bir cumlesiyle bile durumu ifade edebilecek kadar etkin goru$e sahip..
varliginin yansittigi farkindalik duygusundan dolayi zihnimiz hep aciktir.
ve daha da onemlisi, digerleri gibi beslendigi kaynaga ihanet etmeyerek bunu payla$maktadir da. payla$imlarinin arasinda dikkatli olu$undan eserler gormek mumkun, ufak bir cumlesiyle bile durumu ifade edebilecek kadar etkin goru$e sahip..
varliginin yansittigi farkindalik duygusundan dolayi zihnimiz hep aciktir.
kişisel olarak takip ettiğim, saygıdeğer yazar. entryleri gerçekten bilgi içeren kişi.
hollywood' un sponsorluğunda yazdığından ciddi ciddi kıllandığım yazardır. bu kadar müthiş ve eksiksiz sinema bilgisi olur mu kardeşim. adamı döverler valla.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar