bugün
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi13
- meal kuran değildir26
- insanlar sizi nasıl tanımlar6
- aslan abilerim sözlüğe geri dönsün kampanyası7
- gecenin film sahnesi4
- kahve falı3
- duş almak vs duş yapmak4
- eğitimde itaat kültürü2
- trabzonspor harbiden salah'ı almış4
- bella hadid5
- mohamed salah ghaly5
- 31 çekerken eli kırmak4
- romantik komedi izleyen erkek2
- online kumar2
- fatih tekke2
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- gürkan uygun3
- velvet almanyaya gel5
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- dürüm yerken uzaklara dalmak2
- iki elle 31 çekmek2
- geceye güzel bir söz bırak2
- ıban at4
- renault safrane vs opel omega2
- iremga12
- yazarlara sözlüğü zehir zıkkım etmek4
- sözlükte erkek yazar istemiyoruz kampanyası4
- velvet14
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- kendini anlatamamak6
- dünya sivaslılar günü3
- kız arkadaş kiralamak8
- uzak diyar nickli gurbetçi akp li3
- afrika nasıl kalkınabilir15
- lulu3
- arkadaşlar ben başaramadım3
- uzak diyar4
- justin bieber3
- arkadaşlar benden rahatsız mısınız3
- başak erkeği nasıl tavlanır3
- eric abidal2
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- psikologa verdiğin mal iyi değilmiş demek3
- bakarız3
- memati baş5
- tai lung7
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak4
- hayatımdaki şeylerin yolunda gitme süresi3
- anker2
- redkitin ati2
şu anda radyo uludağ da yayında olan yazar. bekleriz efendim.
sözlüğün en kaliteli ve en polemiksiz yazarı, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
tam bir genç yetenek. müthiş potansiyeli var. onu da sözlüğe harcıyor biraz. e be oğ-lum birazda öss ye çalışsaydın. öptüm anam.
paslaşmaya başladığım yazar.
gece gece kendini bilgi içerikli entry girmeye vermiş değerli yazar kişilik.
tüm kalbiyle verdiği değer bir gecede paramparça edilmiş yazar. çok üzgün, hem ettiği tatsız laflardan, hem kendisine sarfedilen asılsız iddialardan dolayı. yine de verdiği değeri helal eden ve kıran kişinin kalbinin de limon gibi sıkılmamasını isteyendir.
kendini değersiz hissediyor. gözlerinden ince gözyaşları akıyor, hissedilemez derecede ince ve ağlamamak için kendini zor tutuyor. başını önüne eğmiyor yine de. kim vurduya giden dostlukları, göz kırpan yeşil saçlı şirin kızları kalbinin güzel hatıralar bölümüne gömüyor.
her şey bomboş geliyor ona. yine de kadehlerin şaraplarla dolacağı günler yakındır. gerçek dostlarla tokuşturulacak nice kadehlere...
kendini değersiz hissediyor. gözlerinden ince gözyaşları akıyor, hissedilemez derecede ince ve ağlamamak için kendini zor tutuyor. başını önüne eğmiyor yine de. kim vurduya giden dostlukları, göz kırpan yeşil saçlı şirin kızları kalbinin güzel hatıralar bölümüne gömüyor.
her şey bomboş geliyor ona. yine de kadehlerin şaraplarla dolacağı günler yakındır. gerçek dostlarla tokuşturulacak nice kadehlere...
kadehimi şahsına kaldırmaktan gurur duyduğum sevilesi, saygı duyulası yazar. her neye canını sıkıyorsa yine de boşvermesi ve kendisini üzmemesi temennisiyle...
canını sıkmasına üzüldüğüm, en yakın zamanda kırılan parçalarını bulup yerlerine yapıştırabilmesini dilediğim dost.
yokuluğumda güzel sözcüklerini benden esirgememiş yazar. *
bildiğin pırlanta. kim üzdüyse ya da kırdıysa, ya da içini acıtıp kanattıysa boğulsun gözlerinden akan yaşta.
ince ruhlu, kırılgan, naif bir kardeş. böylesine güzel bir insanın, buraya yansıtacak derecede üzüntü yaşamasını görmezden gelmek düşüncesizlik olur sanırım. ama yine de çok fazla kafa yormamasında fayda var. hayatta hangi yönden ne şiddette yumruk geleceğini, -pardon- rüzgar eseceğini tahmin etmek zor.
sözlüğü yatakhane olarak kullanan yazar. uyu artık, saat kaç oldu.*
futbolu iyi bilen bir bilgi hazinesi.
sözlük sayesinde tanıdığım bir avuç değerli insandan birisi.
başlığının altından zall a, ''mod mu arıyorsun, tam karsında'' diyerekten kendisinden bahsettiğim; eğer mod aranıyorsa, oyumu aleni olarak kendisinin lehinde kullanacağım yazardır.
sözlüğe en faydalı, en calışkan, en saygıyı hak eden yazarlarımızdandır... dosttur...
sözlüğe en faydalı, en calışkan, en saygıyı hak eden yazarlarımızdandır... dosttur...
denize girmeyi, tatil yapmayı özleyen yazardır. öyle di mi ?*
gülen gözlerinin ardında hüzünler sakladığını gördüğüm, seviyeli, düzgün bir insan.
kaybettiği şarj cihazını en kısa zamanda bulmasını ümid ettiğim ve tatile çıkarak beni kıskançlık denizlerinde boğan yazar.*
gülümse ve devam et..
the marathon man...
gerçekten iyi bir insan. musibetlere bile göğüs gerebiliyor.
messenger zirve organizatörü.
nam ı diger kral.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar