bugün
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan28
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi18
- ak partililerin anayasayı değiştirmeye çalışması5
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- ceyda düvenci4
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız20
- tai lung37
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- israiloğulları vs ismailoğulları4
- ölürken dinlenecek müzik6
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- arapça küfür edilse amin inşallah diyecek kitle4
- önder sav2
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
- arkadaşlar hesabı silicem14
- hangi il hangi renk2
- rafael leao30
- neden sosyalist oldun sorusuna verilecek yanıtlar4
- türkiye toplumu ile anlaşamamak4
- sayın başbirader erecto birader2
- deccal7
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı9
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- jack london4
- velvet25
- çomarlar için sosyal medya platformu2
- leao'nun süper lig'in içinden geçecek olması3
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- izleyip ağlamalık aşk filmi2
- kapadokya27
- rafael leao victor osimhen leroy sane8
- yılmaz güney7
- habire126
- sarapci koala71
- anın görüntüsü18
- türkiye22
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı3
- şeriat gelsin de isterse türkiye batsın2
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- türkiye'nin nato'dan çıkıp abd'ye barış götürmesi5
- aleksey batrakov6
- günün sözü23
- gs kadro değerinin 400 milyon euroya dayanması3
- antipanik9
- yapay zeka ile yazılımcı olmak3
- zamanda yolculuk için gerekli evraklar5
- açık eksi oy4
- mauro icardi2
- dünyaya sürekli meteor yağsaydı2
- istanbul'a nur doğacak2
umarım, geçtiğimiz malum seneyi unutturacak, güzelliklerin, iyi şeylerin daha çok olacağı sene olur 2021. sağlıklı mutlu seneler.
2020'de hiçbir şey yaşamamışız gibi 31 aralık gecesi deliler gibi kutlanacak yeni yıldır.
insanoğlu çok iğrenç bir mahlukattır.
insanoğlu çok iğrenç bir mahlukattır.
önemli bir yıl.
elf'im (kedim) şubatta hayatıma girdi. sadece avucum kadardı. yeni bir başlangıç yaptığım bu sıra yola onunla çıktım iyi kötü yaşadıklarıma birinin tanıklık etmesini istemiştim zaten. böyle bir ihtiyacım vardı. güvenilir biri olmalıydı, arkadan konuşmayan, benimle bağ kuran.. güzel kızım benim.
cok cok zorda kalmadıkça yapmam dediğim bi' işe temah etmem gerekti. kaderim böyleymiş eyvallah.
sigarayı her yıl gibi bırakmak istedim birkaç girişimimde oldu ama mal olduğum için bırakamıyorum.
büyük bir hata yaptım büyük kumarlar oynadım. kaybettim birçok şeyi. kendimi maddi manevi baya hırpaladım. beni seven insanların insiyatifini de bir güzel yağmaladım. 2022 de bunları ve kendimi telafi etmek boynumun borcudur.
çok sevdiğim birini hayatımdan çıkarmam gerekti. 2 senedir sıkı sıkıya tuttuğum ipler koptu. kimseyi kırmak istemiyorum.
kendimle ilgili çok hissizim aşk meşk dalgaları yok. insanlara sevgim yok. film, müzik, kitap serin kalmaya çalışıyorum.
devilasyonun kasıp kavurduğu bir yıl oldu. enflasyon içimizden geçti. tarihte hiçbir ülke bu kadar aptal yerine konmamıştır kendi insanları tarafından. bunu meşrulaştıranların da yeri gelmişken burada "ananızı skm" demek istiyorum.
hakkını verdin zamanının kimsenin kolay kolay unutamayacağı bir yılsın 21.
saygıyı hak ettin.
elf'im (kedim) şubatta hayatıma girdi. sadece avucum kadardı. yeni bir başlangıç yaptığım bu sıra yola onunla çıktım iyi kötü yaşadıklarıma birinin tanıklık etmesini istemiştim zaten. böyle bir ihtiyacım vardı. güvenilir biri olmalıydı, arkadan konuşmayan, benimle bağ kuran.. güzel kızım benim.
cok cok zorda kalmadıkça yapmam dediğim bi' işe temah etmem gerekti. kaderim böyleymiş eyvallah.
sigarayı her yıl gibi bırakmak istedim birkaç girişimimde oldu ama mal olduğum için bırakamıyorum.
büyük bir hata yaptım büyük kumarlar oynadım. kaybettim birçok şeyi. kendimi maddi manevi baya hırpaladım. beni seven insanların insiyatifini de bir güzel yağmaladım. 2022 de bunları ve kendimi telafi etmek boynumun borcudur.
çok sevdiğim birini hayatımdan çıkarmam gerekti. 2 senedir sıkı sıkıya tuttuğum ipler koptu. kimseyi kırmak istemiyorum.
kendimle ilgili çok hissizim aşk meşk dalgaları yok. insanlara sevgim yok. film, müzik, kitap serin kalmaya çalışıyorum.
devilasyonun kasıp kavurduğu bir yıl oldu. enflasyon içimizden geçti. tarihte hiçbir ülke bu kadar aptal yerine konmamıştır kendi insanları tarafından. bunu meşrulaştıranların da yeri gelmişken burada "ananızı skm" demek istiyorum.
hakkını verdin zamanının kimsenin kolay kolay unutamayacağı bir yılsın 21.
saygıyı hak ettin.
20 ve 21 şeklinde iki haneli olarak ayırırsak:
20 ve 21
a)- 21 ==> 2 + 1 = 3.
b)- 20 + 3 = 23.!!!
sonuç : bize "23" filmini hatırlatmaktadır.
20 ve 21
a)- 21 ==> 2 + 1 = 3.
b)- 20 + 3 = 23.!!!
sonuç : bize "23" filmini hatırlatmaktadır.
hiç gelmeyecekmiş gibi duran uzaklardan bir yıl.
vurdurulan yıl. covid aşısını yani.
Üniversite mezunu olmama imkan veren yıl, inş 2022 de ekonomik özgürlüğümü edinmeme imkan verir.
Dünya için kötü bir yıl.
gelmesine bir buçuk ay kalmış olan yıl. her yıl başı yeni beklentiler klişesi olur ya hani, sanırım bu yıl klişe olmayacak gerçekten beklentiler olacak. 2020 yılı öyle bir yıl oldu ki, 2021 yılı için ne istesek önümüze mahçup olan bir şeyler çıkıp isteğimizi kabul edecek bir yıl olacakmış gibi geliyor. gerçi benim düşüncelerimin tersi çıkar. allah beterinden saklasın ne diyelim.
coronasız bir yıl olur, 2020'yi aratmaz inşallah.
2000 doğumluların 21 yaşında olacakları yıl.
2020 sayısının akabinde gelen sayıdır. 13 sene sonrasıdır.
ramazan bayramı'nın 12-13-14 mayıs tarihlerine ve muhtemelen tam bahar havasının yaşandığı günlere denk geleceği yıldır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar