bugün
- aç karnına kahve içmek8
- kendinden biz diye bahsetmek5
- sözlükteki botlar4
- bu koyden olsam ne olacak20
- dövüşlü film izleyip gaza gelmek3
- hayda rinna rinna rinna rinanay3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı8
- dinlerin yalan olması17
- ekşi sözlük4
- lise yılları kurtlar vadisine denk gelmek3
- güne sporla başlamak3
- uzaylıların sefaköyü istila etmesi3
- online listesi3
- gocu23
- ölü denizciler kayıp galaksiler2
- 31 ağustos 2026 elektrik kesintisi2
- girne'deki gemi faciası3
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- sarapci koala77
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı17
- uyku düzeni2
- çaylak yapın beni11
- şu an hissedilen duygu7
- yaşam enerjisi veren şeyler6
- soğan yiyen kız11
- ama ben bipolarım10
- 30 ağustos zafer bayramı19
- sarı torba6
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- ilişkiler üzerine bir tavsiye bırak6
- tai lung44
- gecenin şarkısı5
- aylık 777 bin lira iyi para mıdır sorunsalı6
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey5
- fenerbahçe'nin tüm kulvarlarda favori olması6
- rafael leao34
- s'i l v'e r m'i s t8
- 15 temmuz yalanı5
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası8
- ay kavga var galiba6
- incil vahiy9
- safiyenin kocası faik5
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- bkono5
- katatespizartmasi10
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- sözlükte korunan bir yazar olmak5
- morkstar4
umarım, geçtiğimiz malum seneyi unutturacak, güzelliklerin, iyi şeylerin daha çok olacağı sene olur 2021. sağlıklı mutlu seneler.
2020'de hiçbir şey yaşamamışız gibi 31 aralık gecesi deliler gibi kutlanacak yeni yıldır.
insanoğlu çok iğrenç bir mahlukattır.
insanoğlu çok iğrenç bir mahlukattır.
önemli bir yıl.
elf'im (kedim) şubatta hayatıma girdi. sadece avucum kadardı. yeni bir başlangıç yaptığım bu sıra yola onunla çıktım iyi kötü yaşadıklarıma birinin tanıklık etmesini istemiştim zaten. böyle bir ihtiyacım vardı. güvenilir biri olmalıydı, arkadan konuşmayan, benimle bağ kuran.. güzel kızım benim.
cok cok zorda kalmadıkça yapmam dediğim bi' işe temah etmem gerekti. kaderim böyleymiş eyvallah.
sigarayı her yıl gibi bırakmak istedim birkaç girişimimde oldu ama mal olduğum için bırakamıyorum.
büyük bir hata yaptım büyük kumarlar oynadım. kaybettim birçok şeyi. kendimi maddi manevi baya hırpaladım. beni seven insanların insiyatifini de bir güzel yağmaladım. 2022 de bunları ve kendimi telafi etmek boynumun borcudur.
çok sevdiğim birini hayatımdan çıkarmam gerekti. 2 senedir sıkı sıkıya tuttuğum ipler koptu. kimseyi kırmak istemiyorum.
kendimle ilgili çok hissizim aşk meşk dalgaları yok. insanlara sevgim yok. film, müzik, kitap serin kalmaya çalışıyorum.
devilasyonun kasıp kavurduğu bir yıl oldu. enflasyon içimizden geçti. tarihte hiçbir ülke bu kadar aptal yerine konmamıştır kendi insanları tarafından. bunu meşrulaştıranların da yeri gelmişken burada "ananızı skm" demek istiyorum.
hakkını verdin zamanının kimsenin kolay kolay unutamayacağı bir yılsın 21.
saygıyı hak ettin.
elf'im (kedim) şubatta hayatıma girdi. sadece avucum kadardı. yeni bir başlangıç yaptığım bu sıra yola onunla çıktım iyi kötü yaşadıklarıma birinin tanıklık etmesini istemiştim zaten. böyle bir ihtiyacım vardı. güvenilir biri olmalıydı, arkadan konuşmayan, benimle bağ kuran.. güzel kızım benim.
cok cok zorda kalmadıkça yapmam dediğim bi' işe temah etmem gerekti. kaderim böyleymiş eyvallah.
sigarayı her yıl gibi bırakmak istedim birkaç girişimimde oldu ama mal olduğum için bırakamıyorum.
büyük bir hata yaptım büyük kumarlar oynadım. kaybettim birçok şeyi. kendimi maddi manevi baya hırpaladım. beni seven insanların insiyatifini de bir güzel yağmaladım. 2022 de bunları ve kendimi telafi etmek boynumun borcudur.
çok sevdiğim birini hayatımdan çıkarmam gerekti. 2 senedir sıkı sıkıya tuttuğum ipler koptu. kimseyi kırmak istemiyorum.
kendimle ilgili çok hissizim aşk meşk dalgaları yok. insanlara sevgim yok. film, müzik, kitap serin kalmaya çalışıyorum.
devilasyonun kasıp kavurduğu bir yıl oldu. enflasyon içimizden geçti. tarihte hiçbir ülke bu kadar aptal yerine konmamıştır kendi insanları tarafından. bunu meşrulaştıranların da yeri gelmişken burada "ananızı skm" demek istiyorum.
hakkını verdin zamanının kimsenin kolay kolay unutamayacağı bir yılsın 21.
saygıyı hak ettin.
20 ve 21 şeklinde iki haneli olarak ayırırsak:
20 ve 21
a)- 21 ==> 2 + 1 = 3.
b)- 20 + 3 = 23.!!!
sonuç : bize "23" filmini hatırlatmaktadır.
20 ve 21
a)- 21 ==> 2 + 1 = 3.
b)- 20 + 3 = 23.!!!
sonuç : bize "23" filmini hatırlatmaktadır.
hiç gelmeyecekmiş gibi duran uzaklardan bir yıl.
vurdurulan yıl. covid aşısını yani.
Üniversite mezunu olmama imkan veren yıl, inş 2022 de ekonomik özgürlüğümü edinmeme imkan verir.
Dünya için kötü bir yıl.
gelmesine bir buçuk ay kalmış olan yıl. her yıl başı yeni beklentiler klişesi olur ya hani, sanırım bu yıl klişe olmayacak gerçekten beklentiler olacak. 2020 yılı öyle bir yıl oldu ki, 2021 yılı için ne istesek önümüze mahçup olan bir şeyler çıkıp isteğimizi kabul edecek bir yıl olacakmış gibi geliyor. gerçi benim düşüncelerimin tersi çıkar. allah beterinden saklasın ne diyelim.
coronasız bir yıl olur, 2020'yi aratmaz inşallah.
2000 doğumluların 21 yaşında olacakları yıl.
2020 sayısının akabinde gelen sayıdır. 13 sene sonrasıdır.
ramazan bayramı'nın 12-13-14 mayıs tarihlerine ve muhtemelen tam bahar havasının yaşandığı günlere denk geleceği yıldır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar