Yıl olmuş 2017 hâlâ şu tuvalette ayak uyuşmasına çare bulamadılar!
kanımca bitmiştir.
Bitmeden bi yüzümü güldür de boşa geçti demiyim.
b.k gibiydi afedersiniz. Zaten 2015 ten beri bi belimizi doğrultamadık.
insanın doğuş gibi sövesi geliyor. ibne gibi puşt gibi bi yıldı.
(bkz: Bitti demediniz mi lan)
artık sonuna yaklaşırken yaşanmış en boktan yıl ünvanını, 2016'dan alıp 2018'e devretmeden önce, bir yıl boyunca taşıyacak senedir.

görsel
Bi bit artik yeter amina koyayim ya.
Gittigidiyor.
bir an önce geride bırakmak ve unutmak istediğim yıl.
yaşandı bitti saygısızca.
Öldürmedi ama yaşattıda denemez
Yaşatsada güldürmedi.
Artık lütfen siktir olup gitsin. Fazla baydı.
2016 mı daha kötü geçti, 2017 mi, emin olamıyorum. Kötülükte yarıştılar.. Dilerim 2018 çok gerilerinde kalır.
mis gibiydi valla ya, ben sevdim. efendi kız olarak hayatımı yoluna koydum ben 2017de. ama 2018 için kendime serserilik sözü veriyorum. biraz da şöylemesine bokunu çıkarayım.
10 yıl sonra hayatının en kötü ve en etkili yılı diye sorsarlar ilk 3 sıraya simdiden kombine almıstır. Hastalıklar, ölümler, yanılmalar,belirsizliker ve kaybedisler. Senden nefret ediyorum 2017 ama bana sike sike bu hayatı ögrettigin icin tesekkur ederim.
next next derken hata veren yıl.
Az önce son gününe girdiğimiz miladi takvim yılı...
2017'yi tek kelimeyle ifade et deseler şunu derdim: kısa... 2016 ne kadar uzun sürdüyse bu yıl o kadar kısa sürdü. 2016'da bir gün 365 gün gibi geldiyse bu yılın 365 günü 1 gün gibi geldi. sanki 1 ocakta uyudum az önce uyandım. bir tek bana mı öyle geliyor diye düşünüyordum bu şekilde düşünen çok kişiye rastladım. Başımdan geçen veya dünyada 2017 yılına ait sandığım pek çok şey 2016'ya ait.
velhasıl Boş anlamsız bir yıl oldu benim için. Duygusal olarak çok inişli çıkışlı huzursuz bir yıldı. 2017'ye umutlu girmiştim ama 2018 için aynı duygulara sahip değilim maalesef. evden çıkasım bile gelmiyor. Yılın bu zamanları içimde bir huzur oluyordu bu yıl yorgunluk ve umutsuzluktan başka bir şey yok. bunu da buraya not ediyorum sayın yazarlar. 2018 sizin yılınız olsun.
Artık kendisine şöyle bir tavır takındığım yıldır.
görsel
oda hepsi gibiydi.
annemsiz geçirdiğim 2. yıl ve ilk defa avrupa ülkelerinde bulunuşum dışında şahsi olarak bir şey ifade etmemiş yıl. aynı, geçmiş birkaç yıldan hiçbir farkı yok. ama en azından 3 sene önce annem vardı ve kalbimin bir bölümü henüz kopmamıştı.
çoğu kişinin ciddi beklentiler ürettiği bir yıl. bir diğer grup içinse '' such a perfect day ''... ne iyi ne kötü. dozunda...
yaşadığım en kötü ve haybeye yıl oldu. oldu bitti..
ne sıkıntılar çektik dün gibi hala aklımda..
12 saat önce hakkın rahmetine kavuşmuştur.
toprağı bol olsun.
bu yılda kayda değer bir şey olmadı.