bugün
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı26
- sözlükte ciddi kitap okuyan yok28
- simko332
- bende kara patlıcan oturtması severim diyen kız5
- nürnberg havalimanı5
- ofsaytımsı vol 215
- türk askeri yemen e gitsin kampanyası41
- seküler sanılan muhafazakarlar3
- yavuz sultan selim11
- dem terör partisi6
- yulaf lapası4
- durduk yere arabistan husi savaşına dahil olmak10
- sıcak çıtır lahmacun ezme salata buz gibi kola6
- ilham aliyev26
- barça bu galatasaray'a kaç atar5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- nervio16
- nürnberg2
- kılıçdaroğlu bahçeli görüşmesi2
- chp zihniyeti vs ilham aliyev zihniyeti6
- tarhana4
- moğolların araplara saldırma nedeni3
- şabısgoy9
- mekke anlaşması10
- husiler8
- galatasaray barcelona maçı saat 22 de trt 1 de2
- kara para nasıl aklanır sorunsalı5
- cemil tugay17
- soğuk havalarda da ince külotlu çorap giyen kadın3
- gamalı köfte2
- donunu ve yarağını satmak4
- yazarların askerde sınıflrı ve rütbeleri9
- türkiye de artan okul saldırıları12
- kapıyı çalan komşu kızının fazla strapon sorması2
- allah3
- kapıyı çalanın kim o sorusuna adriyana lima demesi2
- yazılımcıların flört etme algoritması2
- bir önceki entryi devam ettir5
- çok film izleyen insandan zarar gelmez25
- devlet memurlarının suratının hep asık olması2
- soğuk havada battaniyeyi üzerine alıp tv izlemek3
- yüksek enflasyon16
- sözlük kızlarının kombinleri45
- güne bir ahmet kaya şarkısı bırak5
- uludağ sözlüğe kayyum atanması4
- cilt kanseri5
- son okunan kitap11
- ebulfeyz elçibey3
- yetiş'ya mokv5
- israilin husilere karşı suudilere katılması3
erdoğan bayraktar'ın verdiği para 2000 tlymiş. hüseyin çelik açıkladı, hareket baştan sona iyilikle yapılmış. he tamam.
10 tane 200'lük, 20 tane 100'lük, 40 tane 50'lik, 100 tane 20'lik, 200 tane 10'luk seçeneklerinden biri kullanılarak dilek arkadaşımıza para verilmiştir.
acaba bunlardan hangisidir?
acaba bunlardan hangisidir?
kömür ve gıda yardımı sözü verilmiş. bir ara derdiylede ilgileniriz.
sevgili dilek 2000 tlyi yedirmiştir. daha güzel.
onurun, gururun para ile satın alınamayacağına göstermiştir.
hüseyin çelik'in "kaç para vermiştin" şeklinde rezil bir soru sorduğunu da böylece öğrenebilmiş olduk.
bakanın cebıne o 2000 tl yı kım koymus acaba denılen paradır. ne ısı ıcin almıs o parayı!
aferin devam edip parayla herşeyi yapabileceğinizi zannedin siz. o zaten sözünü söyleyip gitti.
(bkz: bu dünyada insandan kötüsü yok)
(bkz: bu dünyada insandan kötüsü yok)
sadakanın tutarını arttırınca toplum gözünde kıymete bineceğini sanan başka bir hüseyin çelik saçmalaması. bu "benim sayemdeci" zihniyetten duyduğumuz nefretin haddi hesabı yok ama adamların bunu anlayabilecek ne kapasitesi ne de duruşu yok. arkadaş bizim eleştirimiz geçtim kanser hastası bir kız olmasını, herhangi bir vatandaşın eline "al şu parayı sok cebine hadi bakalım" tarzındaki yaklaşımdır. müslümanım diye geçin sizin gibi tipler, müslümanlık ile showgirl olmayı birbirine karıştırıyor sanırım. birine iyilik yapıyorsan bunun içinde gövde gösterisi olmaz, şov yaparak bir iyilik süslenmez. yanındaki onlarca yalakadan birine "alın şu kızımızın bilgilerini, tüm masraflarını üstlenin" dersin, olay biter. biz de helal olsun bakana deriz. ama adam çıkıp cebinden çıkardığı bir tomar parayı kızın eline sokuştursun sonra yok efendim büyük iyilikmiş de yok efendim tamamen iyiniyetmiş de. bir süredir hüseyin çelik saçmalamaları dinlememekteydik. özlemişiz.
edit: bir taraflarımıza patlamasın istedik.
edit: bir taraflarımıza patlamasın istedik.
2 Tane binlik banknotu reddetme olayıdır.
2 tane binlik verince az görünür, sen onları beşlik yaptıracaktın bir tomar para ederdi bakan bey.
2 tane binlik verince az görünür, sen onları beşlik yaptıracaktın bir tomar para ederdi bakan bey.
küfretmekten sinirlenmekten başka ne yapacaksın ki? beyinsizler bakan oluyor, en azından birşeyler yapmak isteyenler hep kayıp.
bu ülkenin boktan düzenini sikeyim.
bu ülkenin boktan düzenini sikeyim.
sadakanın miktarı önemli değil önemli olan bir kişi iş adamından yardım isterse para alır hükümet üyesinden yardım istiyorsa çözüm istiyordur yasal düzenleme istiyordur demektir.
adam cebinde 2000 lira nakit taşıyor. 4 kişilik bir ailenin evine ayda 2000 lira girmiyor.
haa 2000 tl'ymiş o zaman tamam. Sorun yok. Her şey halloldu.
Te allaam yaa.
Te allaam yaa.
asıl olan o kızın dinlenmesiydi. problemine çözüm bulunmasıydı. ilacımı bulup alamıyorum diyen kıza zilyon para versen kaç yazar. Asıl olan sağlıktı.
genel bir sorundan bahsediyordu, hadi şimdi o kızın ilaçları karşılandı. peki diğer kanser hastalarının ilaçları ne olacak.
genel bir sorundan bahsediyordu, hadi şimdi o kızın ilaçları karşılandı. peki diğer kanser hastalarının ilaçları ne olacak.
adam 2000 tlyi çerez parası olarak taşıyor. sormayın nerden geldi diye? belli işte aldıkları "maaşlar". 2000 tlnin girdiğini de hissettiğini sanmam o genişlikle.
bir kadın kocasıyla mütemadiyen seks yapmaktadır. adam her seferinde tatmin olmaktadır, ancak kadın her seferinde eksik kalmaktadır. çünkü adam kendi işini görüp sırtını dönüp uyumaktadır. bir gün kadın adamın karşısına geçmiştir, ayrılıyorum senden demiştir. adam nedenini sorunca kadın da anlatmıştır durumu. adamsa; 'karnını doyuruyorum bırak da cinsel hayatımız bu şekilde oluversin' der.
işte o 2000 tl olayında olduğu gibi akp'nin tümden yaptığı budur halka.
işte o 2000 tl olayında olduğu gibi akp'nin tümden yaptığı budur halka.
pkk'lı şeref yoksunundan mütayit hortumcu'ya destek açıklaması...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar