bugün
- yazarların sabah kahvaltısı4
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak2
- ölüyorum lan ölüyorum3
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi17
- araba kullanırken uyumak3
- emekçilerin çalışma yaşamı talepleri2
- from gold from dust13
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması12
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- rujlu erkekle öpüşmek3
- fiziği güzel sözlük kızları47
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- hoşlanılan kızın dörtte üçünün su olması2
- çin'e demokrasi gelsin10
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- recep tayyip erdoğan27
- truesuz sözlük8
- nervio23
- rujlu kadınla öpüşmek6
- hastalık havası8
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler7
- vajinanın iç sıcaklığı10
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak6
- silikon memenin patlaması10
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- burna tuzlu su çekmek6
- bu saatte hala uluyamama sebebi3
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler5
- halka filmini izlerken telefonun çalması3
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir5
- gocu19
- fatma betül sayan kaya59
- kopya çekmenin etiği5
- adalet ve kalkınma partisi4
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- gurbet3
- ekrem imamoğlu6
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis18
- seni terkedeceğim4
- gece gece gelen kızarmış patates isteği3
- iyi dostlar biriktirdim7
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- yazarların akşama dair planları9
erdoğan bayraktar'ın verdiği para 2000 tlymiş. hüseyin çelik açıkladı, hareket baştan sona iyilikle yapılmış. he tamam.
10 tane 200'lük, 20 tane 100'lük, 40 tane 50'lik, 100 tane 20'lik, 200 tane 10'luk seçeneklerinden biri kullanılarak dilek arkadaşımıza para verilmiştir.
acaba bunlardan hangisidir?
acaba bunlardan hangisidir?
kömür ve gıda yardımı sözü verilmiş. bir ara derdiylede ilgileniriz.
sevgili dilek 2000 tlyi yedirmiştir. daha güzel.
onurun, gururun para ile satın alınamayacağına göstermiştir.
hüseyin çelik'in "kaç para vermiştin" şeklinde rezil bir soru sorduğunu da böylece öğrenebilmiş olduk.
bakanın cebıne o 2000 tl yı kım koymus acaba denılen paradır. ne ısı ıcin almıs o parayı!
aferin devam edip parayla herşeyi yapabileceğinizi zannedin siz. o zaten sözünü söyleyip gitti.
(bkz: bu dünyada insandan kötüsü yok)
(bkz: bu dünyada insandan kötüsü yok)
sadakanın tutarını arttırınca toplum gözünde kıymete bineceğini sanan başka bir hüseyin çelik saçmalaması. bu "benim sayemdeci" zihniyetten duyduğumuz nefretin haddi hesabı yok ama adamların bunu anlayabilecek ne kapasitesi ne de duruşu yok. arkadaş bizim eleştirimiz geçtim kanser hastası bir kız olmasını, herhangi bir vatandaşın eline "al şu parayı sok cebine hadi bakalım" tarzındaki yaklaşımdır. müslümanım diye geçin sizin gibi tipler, müslümanlık ile showgirl olmayı birbirine karıştırıyor sanırım. birine iyilik yapıyorsan bunun içinde gövde gösterisi olmaz, şov yaparak bir iyilik süslenmez. yanındaki onlarca yalakadan birine "alın şu kızımızın bilgilerini, tüm masraflarını üstlenin" dersin, olay biter. biz de helal olsun bakana deriz. ama adam çıkıp cebinden çıkardığı bir tomar parayı kızın eline sokuştursun sonra yok efendim büyük iyilikmiş de yok efendim tamamen iyiniyetmiş de. bir süredir hüseyin çelik saçmalamaları dinlememekteydik. özlemişiz.
edit: bir taraflarımıza patlamasın istedik.
edit: bir taraflarımıza patlamasın istedik.
2 Tane binlik banknotu reddetme olayıdır.
2 tane binlik verince az görünür, sen onları beşlik yaptıracaktın bir tomar para ederdi bakan bey.
2 tane binlik verince az görünür, sen onları beşlik yaptıracaktın bir tomar para ederdi bakan bey.
küfretmekten sinirlenmekten başka ne yapacaksın ki? beyinsizler bakan oluyor, en azından birşeyler yapmak isteyenler hep kayıp.
bu ülkenin boktan düzenini sikeyim.
bu ülkenin boktan düzenini sikeyim.
sadakanın miktarı önemli değil önemli olan bir kişi iş adamından yardım isterse para alır hükümet üyesinden yardım istiyorsa çözüm istiyordur yasal düzenleme istiyordur demektir.
adam cebinde 2000 lira nakit taşıyor. 4 kişilik bir ailenin evine ayda 2000 lira girmiyor.
haa 2000 tl'ymiş o zaman tamam. Sorun yok. Her şey halloldu.
Te allaam yaa.
Te allaam yaa.
asıl olan o kızın dinlenmesiydi. problemine çözüm bulunmasıydı. ilacımı bulup alamıyorum diyen kıza zilyon para versen kaç yazar. Asıl olan sağlıktı.
genel bir sorundan bahsediyordu, hadi şimdi o kızın ilaçları karşılandı. peki diğer kanser hastalarının ilaçları ne olacak.
genel bir sorundan bahsediyordu, hadi şimdi o kızın ilaçları karşılandı. peki diğer kanser hastalarının ilaçları ne olacak.
adam 2000 tlyi çerez parası olarak taşıyor. sormayın nerden geldi diye? belli işte aldıkları "maaşlar". 2000 tlnin girdiğini de hissettiğini sanmam o genişlikle.
bir kadın kocasıyla mütemadiyen seks yapmaktadır. adam her seferinde tatmin olmaktadır, ancak kadın her seferinde eksik kalmaktadır. çünkü adam kendi işini görüp sırtını dönüp uyumaktadır. bir gün kadın adamın karşısına geçmiştir, ayrılıyorum senden demiştir. adam nedenini sorunca kadın da anlatmıştır durumu. adamsa; 'karnını doyuruyorum bırak da cinsel hayatımız bu şekilde oluversin' der.
işte o 2000 tl olayında olduğu gibi akp'nin tümden yaptığı budur halka.
işte o 2000 tl olayında olduğu gibi akp'nin tümden yaptığı budur halka.
pkk'lı şeref yoksunundan mütayit hortumcu'ya destek açıklaması...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar