bugün
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi9
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması33
- sözlükte erkek yazar olmaması6
- yaz mevsimi mi kış mevsimi mi6
- kediyi parçalayan pitbull5
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni10
- kötü insanlar kötü olduklarının farkında mıdır6
- denize bakan ev6
- yemek yapmayı bilmeyen kadın14
- geliyor geliyor ismet geliyor5
- günde 3 litre su içen yürüyen damacanalar9
- biriyle flörtleşmeye üşenmek5
- iyi partiye vericem3
- kadın yazara katılmak2
- nasılsınız fakirler2
- ordunun derelerinin yukarı akmaması6
- sevgilin affetse aldatır mısın2
- iremga32
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle8
- beyazconverse7
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı3
- kırgınlık ve kızgınlık arasındaki fark2
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar2
- yunusların sapık olması3
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- 40 yaşına gelmiş çocuksuz insan4
- ekrem imamoğlu2
- anın görüntüsü28
- ultraslanın faaliyetlerini durdurması2
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- haftanın gammazları listesi25
- afrika sömürülmese gelişmiş olur muydu5
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- azrail gelse ona ne derdiniz14
- günaydın çocuklar2
- iyi parti vs zafer partisi2
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi8
- modern çağın mutsuzluk nedenleri3
- süleymancılar10
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- nick vermeden bir yazara seslen11
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- narsist birine aşık olmak5
- akp4
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- parcalandim toparlanamiyorum3
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
Bunyeyi ciddi olarak sarsan bir durumdur ve maalesef kiyafetleriniz bol gelir.
+1' kg ile geçtiğim eşiktir hem de 3 ayda.
kaçtan verildiği önemli. 200 kilodan 180 kiloya inersen o kadar da bol gelmez kıyafetler.
Dukan diyeti sayesinde verdiğim kilodur . Bir bozukluk yok taş gibiyim . Ama plates şart . (bkz: dukan diyeti)
kıyafet konusunda da çalışıyoruz çok şükür , babamızda sağolsun pek problem olmadı .
kıyafet konusunda da çalışıyoruz çok şükür , babamızda sağolsun pek problem olmadı .
ve ardindan 21 kilo almaktir.
Gercekten faydalidir. Ben yaptim.
eskiden 78 kiloydum.
eskiden 78 kiloydum.
eskiden 85 kilo olan bünyemin geçen yıldan beri 57 kiloyla sabit olduğu durumdur. fazlasıyla falan geri alınmaz.tecrübeyle sabittir.
Bu yaz yapacagim hede.
Sa beyler insan mıyız?
yazın fazla kilolarından kurtulanlar kışın bol bol o kiloları alır. önemli olan sağlıklı kilo vermek. 3 ayda 20 kilo verirsen su ve kastan başka bir şey kaybetmezsin. ideal olanı ayda 1-1.5 kilo vererek 1 yılda 20 kilo eksilmek. işte o kalıcı kilo kaybıdır. her yazılana çizilene inanıp sağlıksız hareketler yapmayın. günde 1500 kalorinin altına düşmek zaten tehlikeli. bazal metabolizman ortalama 1800 olsa. 300 oradan. 1 saat orta derece fiziksel aktivite 300 kalori ordan. eder 600. günde 600 kalori harcamak en idealidir. şimdi bazı yerlerde görüyoruz 1 haftada 5 kilo veriyor yani vücut günde 5000 kalori harcamış. eğer senin spor geçmişin yoksa, sürekli oturmakla geçtiyse günlerin birden kilo vermek uğruna saçma sapan 4-5 saat spor yapmak kalp krizi riskini, ciddi ritim bozuklarını tetikleyebilir. verilen hızlı kilo ise iradesiz kişilerde ki diyete başlayanların sadece % 2-3 ü başarıyla sonuçlanır. verdiğin kilolar sana bol bol geri döner. ayrıca verdiğin ilk kilolar su ve kastan başka bir şey olmadığı için göbek, basen olduğu gibi kalacak anca şekil bozukluğu oluşacaktır.
3 ayda 20 diyenleri görüyorum, yapmayın arkadaşlar çok sağlıksız.
Ben 3 ayda 10 kilo verdim buna rağmen diken üstündeyim çok mu hızlı gittim diye.
120 130 kilo değilseniz ayda 3 4 kilo üzerine çıkmamanız tavsiyemdir. Çünkü fazlası sudan ve kastan gider. Bu da ilerisi için yarar değil zarardır.
Ben 3 ayda 10 kilo verdim buna rağmen diken üstündeyim çok mu hızlı gittim diye.
120 130 kilo değilseniz ayda 3 4 kilo üzerine çıkmamanız tavsiyemdir. Çünkü fazlası sudan ve kastan gider. Bu da ilerisi için yarar değil zarardır.
Ben de bunun iki katını vermeliyim. Ama üşeniyorum
askerde kolaylıkla yapacağınız şey.
hatta bunun için aç kalmanıza bile gerek yok. düzenli bir hayat ve her gün mecburi sporla eşşekler gibi kilo verirsiniz.
hatta bunun için aç kalmanıza bile gerek yok. düzenli bir hayat ve her gün mecburi sporla eşşekler gibi kilo verirsiniz.
8 kg ile eksiltiyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar