bugün

sözlükte ender bulunacağı kanaatindeyim. lakin yolun yarısını geçmiş ve 40'lı yaşlar sendromuna kaptırmış olabilirler kendilerini. hem sol frame'in hızına yetişemeyecek kadar algılamaları yavaşlamaya başlamıştır.
Ruhen bu gruba dahil olma ihtimali olan yazarım.

(bkz: Teşekkürler)
sözlüğün ağır abileridir, fikirleri ne olursa olsun büyük oldukları için saygı duyulması gereken yazarlar.
üzülünesi yazardır. yaş olmuş 37 yolun yarısı da geride kalmış tey tey.
2 yaş küçük olmakla aralarına katılamadığım yazarlardır.
bayramda harçlık vermelerini beklediğim yazarlardır.
1995 anladım, bastım ekyisi. kusura bakmayın dedeler.
Ne kadar da azmışız dediğim yazarlar.
(bkz: sözlükte kendi komününü kurma çabası)
1975 yılında doğup, yazarlık yapan vatandaşlar. uuuu çok pis açıklayıcı izahat girdim.
o değil de, bunlar bir toplanırsa var ya, hepinizden büyüğüz, hepinizden çok biliyoruz, daha ne yaşadınız da, ne bok biliyorsunuz diye bizi aşağılarlar lan. o hasaple bu başlık altından suç duyurusunda bulunuyorum amk! savcı bey arkadaşları bizi aşağılamaya başlamadan hapse tıkın lütfen. lütfen yerine please yazıcakrım da, hepten formatın anasını sikmeyim dedim.
Benden 12 yaş büyük olan yazarlardır.
minder amiri'nin yanında hala bebe sayılırlar. hakkat ben de ne yaşlanmışım be.
annemden büyüktürler. saygı duyulur.
1976 doğumlu yazarlar kadar zeki, çevik ve ahlaklı değildirler.
montedemonte kişisinin de dahil olduğu yazarlar topluluğudur.
guzel bir zamanda dogmus yazarlardir.
ayrica annem/babam yasindadir.
piramitlerin yapımına şahit olmuş yazarlardır. Dinazorlar hakkında girdikleri entrylerin hepsi birer şükeladır. ancak şöyle bir gerçeklik de vardır ki 98 liyiz biz en iyiyiz
babamdan kucuk annemden buyuk yazarlardir. hayir yas almis basini gitmis sen hala sozlukte vakit oldurup bir de bununla ovunuyorsun ya ben onu anlamiyorum...
eziktir. kimse kusura bakmasın birader. hadi biz üniversite öğrencisiyiz ya da öğrenciyiz her neyse. asosyal zamanlarımızın çokluğu olabilir çünkü hayata daha atılmaya hazırlık a$amasındayız. kafa 2 basarsa 3 kaçarız. ama bu ya$taki adamlar hayatın göbeğindedir. asosyal olmaya hakları yoktur. siktirip gidip çocuklarına mama alsınlar, e$lerini mutlu etsinler. mal gibi monitöre bakıp ayrılmayı dü$ünmesinler.
Bugün itibariyle 38 yaşında olan yazarlardır.

Her anlamda olduğu gibi bu yaş konusunda da bir ayrım, bir yafta, bir gruplaşma çabası mevcuttur. insanlar ellerinde olmayan, müdahale edemedikleri durumlar için bile övünmek ya da yerinmek suretiyle kendilerini ayıklarlar. Şu takımını tutmak ile gömlek değiştirdiğini düşünen güruh ile "biz bilmem kaç doğumluyuz, adamın bi tarafından kan alırız alimallah" serzenişi çok anlamdaştır kanımca. insanları bir araya getirmesi gereken değerler, anlayışlar kaybolmakta ve anlamsız, bi acayip akımlara kapılmış insanların kalabalığı canlarımızı sıkmaktadır. Yılların büyümesi yaşanmışlıkları gösteriyor olabilir; fakat, herkesin yaşadıklarından anladıkları farklıdır. Kimisi 40 yaşında mal gibi yaşlanmıştır; kimi de 30una gelmeden ihtiyarlamıştır.

Herkes yaşlanır; benim gibi. Kafa genç kalsın yeter ki!
benden 9 yaş büyük yazarlardır. saygılarımı sunuyorum reizler.
benden 3 yaş büyük jenerasyondur.
iylerdir.
bi ayaklari cukurda olan yazarlar. amac nedir anlasilmaz. hem daha ne diye yasiyorsun sen mirasini ver bari de ise yara demek istedigim yazarlar.
bir 1979 değildirler.