entry'ler (549)

yazarların mezun oldukları üniversite ve bölüm

omü eğitim fakültesi, ingilizce öğretmenliği

apo'ya it demenin suç olması

apo' ya it denmesinden ziyade, ite apo ( terörist başı olan ) denmesinin suç kabul edilmesini dilediğim durum.

anlamsız soyadları

Bugün gördüğümdür: Cartoğlu.

bedava versen yemem diyeceğiniz şeyler

sakatat ve tavuk döner ile katıldığım liste.

bedava versen yemem diyeceğiniz şeyler

sakatat ve tavuk döner ile katıldığım liste.

en son ne yediniz

omlet, patates kızartması, peynir, ekmek, karpuz.

haklıysanız kadın veya yaşlı döver misiniz

hak ediyorsa döverim, dövmüşlüğüm de var. insanın sabır taşı çatlarsa ne erkek, ne kadın ne de yaşlı dinler bence. ben dayımı dövmüştüm, dövmek sayılır mı bilmem ama kendisi aşırı sarhoştu ve 16 yıl boyunca kendisine bakan, her zaman yanında olup kendisine sahip çıkan anneme sallıyordu, gözüm döndü, bir şamarla yere serdim. Pişman değilım.

4 eylül 2024 instagramın hesapları askıya alması

az önce uygulamaya tıklayınca haberdar olduğum durum. üstelik kullandığım iki hesap da askıya alınmış. yeğenimin de hesabı askıya alınmış, o yüzden düşündüren de bir durum. aynı şey başkalarının başına da geldi mi diye merak ettirren sıkıntı.

domuz bokunu yediği için haram

tavuğun insan boku didiklediğini gözleriyle görmüş bir kişi için, o zaman tavuk neden haram değil sorusunu akla getiren cümledir.

büşra pekin'in son hali

tektipleştirebildiklerimizden misiniz sorusuna evet cevabını alabileceğimiz haldir.

bursa'yı çok sevmek

Üniversite hayatının ilk yılları orada geçirmiş, orada aşık olmuş, yurt arkadaşlıklarının en güzelini orada yaşamış insanların anlayacağı duygudur.

japoncada doğduğun günün anlamı nedir

Güneşin kristali mi?

27 şubat 2023 malatya depremi

Şu anda gene oldu. Dayanamıyoruz artık.

depremden korkmayan insan

içine dahil olmadığım gruptur. Artçılarla sürekli tedirginliği tetiklenen insanlar bu grupta değildir.

cenazelere en fazla 8 kişi katılabilir genelgesi

kime göre, neye göre sorusunu akla getirendir.

osuran insana söylenecek sözler

yarıl, yırtıl, sıç da kurtul.

uyduruk şeyh şıh ismi üretiyoruz

yahışıhlı şıh.

bir aydır yolda olan şoför kocasını yıkayan kadın

sıkı bir kese atması şarttır.

yemekteyiz

adının zeynep olduğu öğrenilen, üst dudağının sağ tarafı, birazdan ısıracak köpek gibi yukarı seyiren, lanet edilesi, şirret bir adet kadın barındıran program. o kadındır ki, kurgu murgu, kendinden nefret ettirmeyi başarandır. kendisine, polina hanımın sakinliğini örnek alması önerilendir.

anadolu kedisi facebook hesabı

bariz bir şekilde köpek düşmanlığı içeren paylaşımlar yapan ve en son paylaşımında " köpekler varolmaması gereken, insan ürünü bir sorun" diyerek sıvamış hesap. ayrıca, kendisi gibi düşünmeyenleri karalayan, üstte sözü edilen son paylaşımında da kesinlikle farklı düşünceden yorumlara tahammülü olmayan, sadece kendisi gibi düşünenlerin yorumunun görülmesine izin veren hesap.
© copyright 2005 - 2026