reklamlarında kullandığı oryantalist özgün müzikler türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştür.
bilmediğim bir numarayı soracağım son adres. dikkat çekip zihinlerde yer edinmek için çekilen sinir bozucu reklamları beni bu servisten soğutmuştur.
reklamın kötüsü, sıradan bir reklamdan daha çok hedefine ulaşmış reklamdır zihniyetini doğrulayan bir reklama sahipler.
çok fazla reklam veren , bu yüzden aranması çok masraflı fikrini düşündüren,peşpeşe giren reklamlarıyla adamı çileden çıkaran bilinmeyenler servisi.
birsel 118 in yeni numarası neydi?
80 118 80
öl öl yaşama kardeşim ya.
psikolojide bıktırma yöntemine en iyi örnektir. artık ölsek de o iğrenç numarayı aramayacağız.
reklam dediğin ürünü veya hizmeti tanıtır. insanların aklına girer ve biter. bunların yaptığı reklamcılık değil bıktırmak. artık ölsek de aramayız o numarayı.
Lanet olsun devamı gelmiş. ulan gebereceğimi bilsem de bunları arayan o.ospu çocuğu olsun!
reklamlarıyla bıktıran,hele "devam edecek" ibaresiyle hayattan soğutan bilinmeyen numaralar servisi.
içimize işlemiş.

+aklından bi sayı tut.
-tuttum.
+118 80 tutmadın inşallah
(bkz: 118 80 reklamının sonundaki devam edecek yazısı)
bilmediğim bi numarayı burayı arayıp öğrenebilirdim ta ki reklamlarının iğrençliğine kadar..bu denli iğrençlikle ne amaçladıklarını mantığım çözebilmiş değil
Özelleştirilen Telekom' un tekrardan devletleştirilmesine neden olacak reklam. Artık gına geldi 11880 den!! Devletimiz tekrardan alsada Telekom' u kurtulsak böyle reklamlardan.
reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama bu firmanın reklamları kadar da kötü olmamalı.
Reklemları hem çok fazla gözüne sokuyor insanın hem de berbat. Aramıyorum kardeşim, sizin özel numaranızı aramıyorum.
takside müzik var mı diyip, 118 80 söyleyen tiplerle insanların sinir sistemlerinden eser bırakmayan reklamdır. o ne be ya !
sol framede görüldüğünde "on bir bin sekiz yüz seksen" diye okunmuştur.
bu kadar entry yazıldığını görünce başına birşey mi geldi dediğim hede.
son zamanlarda o kadar çok görüyorum ki bu reklamı dilime dolandı. sayemde çevremde kim varsa ezberledi numarayı. *
+ 118 ?
- 80 ?
+ 118 !!
- 80 !!
+ ahh seni bir siksem !
- ????! hönk ?
reklam metinlerinin tuvalette yazıldığından neredeyse emin olduğum bilinmeyen numaralar şeysi.
reklamlarını her izleyişimde, bir kez daha yeniden küfrettiğim çağrı merkezi numarası...

saçlamanın sınırlarını geçeli epey oldu...

(bkz: insanların aklına bir numarayı sokacağız diye kıç yırtmak)
reklamın kötüsü olmaz mantığını benimsemişler onlarda.
bilinmeyen numaralar servisinin numarasıdır.
reklamında taksiye binen iki adam ve aralarındaki 118-80 konuşmasıyla tam bir saçmalık abidesi olan traji komik durumdur.
adamlar şarkı bile yazmışlar 11880 üzerine. ismail yk'ya kızardım facebbok diye şarkı mı olur diye ama bu daha da ağır bir gıcıklık duygusu veriyor insana
© copyright 2005 - 2026