bugün
- ne yapsam iyi olur8
- güne bir nostaljik şarkı bırak ulen6
- fatma betül sayan kaya30
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur27
- pazar günü bile çalışan ezik5
- bana onu sormayin diamond bey birader midir3
- pazar günü gezmesine takım elbise ile çıkmak2
- türkçe vs fransızca4
- dünya53
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri5
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir7
- günümüz türk muziğinin çöp olması3
- arapça3
- sadece kuran ile salat namaz olamaz3
- arkadaşlar ben uyusam ayıp olur mu4
- ferrarili trbaünlı2
- sabahları sevilen şeyler6
- en tatlı sabahlar2
- beni yeterince sevseydiniz daha çok eksilerdiniz2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- anın görüntüsü29
- dört ayda yüzde yirmi bin kazanmak3
- aşk2
- güne bir dize bırak2
- bir vatandaşını bile kurtaramayan büyük türkiye3
- çalıyor ama çalışmıyor4
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- koklayarak öpmek16
- 0 0 713
- türkiyede askerlikte değişmesi gerekenler3
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- pazar sabahı erkek kalkmak3
- hele bakın kim gelmiş2
- dişler neden çürümeyecek şekilde yaratılmadı3
- command and conquer generals3
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- meksika açmazı macerası9
- akp kazandı11
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- yarın cennete gidiyorum2
- baldız hanımdan güzel çıkınca yaşanan pişmanlık3
- gocu29
- asansörde kapı kapatma tuşuna basmak2
- erzurumda sokak hayvanı beslemenin yasaklanması5
- sözlüğün en güzel kadını25
- sigara içelim mi7
- morkstar yazdı bunu12
- bir şey söyle8
- cesur olmak4
her türlü geçirdikten sonra faturanıza "bm telekom" olarak yansıyan özel ücretli bir kuruluştur.
arayıp da bir numarayı aldığınızda "aynı ücretlendirme ile aktarmamı ister misiniz?" diye sormak zorundadır oradaki çalışanlar ve "evet" dediğinizde aradığınız yere doğrudan aktarırlar sizi. karşılığında da dakikası yaklaşık olarak 1,20tl üzerinden görüşmenizi yaparsınız.
- zırt zurt nasıl yardımcı olabilirim?
+ içişleri bakanlığının telefon numarasını alabilir miyim?
- sizin için vodafon, turkcell, avea ve sabit hatlarda aratıyorum.
+ (öh amınakoyim hadi, çabuk) evet.
- vodafon, turkcell, avea ve sabit hatlar için bir sonuca ulaşıldı. aynı ücretlendirme ile aktarmamı ister misiniz?
falan, filan işte. aman dikkat, girmesin...
arayıp da bir numarayı aldığınızda "aynı ücretlendirme ile aktarmamı ister misiniz?" diye sormak zorundadır oradaki çalışanlar ve "evet" dediğinizde aradığınız yere doğrudan aktarırlar sizi. karşılığında da dakikası yaklaşık olarak 1,20tl üzerinden görüşmenizi yaparsınız.
- zırt zurt nasıl yardımcı olabilirim?
+ içişleri bakanlığının telefon numarasını alabilir miyim?
- sizin için vodafon, turkcell, avea ve sabit hatlarda aratıyorum.
+ (öh amınakoyim hadi, çabuk) evet.
- vodafon, turkcell, avea ve sabit hatlar için bir sonuca ulaşıldı. aynı ücretlendirme ile aktarmamı ister misiniz?
falan, filan işte. aman dikkat, girmesin...
küfür içermeyen bi yorumda bulunmanın imkansız olduğu reklamdır. insanın yaşama sevincini ortadan kaldırıp intihara sürüklemesi mümkündür.
reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla çalışan firma. fakat başarılı olmuştur, öyle ya da böyle sokmuştur insanların aklına o lanet numarayı.
118 ve 80'i oynayan iki karakteri sinir bozuculukta geçen bir sey varsa, işte o kesinlikle kaşı gözü bıyığı ayrı oynayan taksi şoförüdür.
son yüzyılın raklam rezaletidir. 'reklamın iyisi kötüsü olmaz'önermesini yanlışlar.dakika ücreti de epey kallavidir. Vergiler dahil dakika ücreti 1,24tl'dir.
intihar nedeni reklamdır.
saçma sapan reklam yapan,izleyenin aklını reklamda bırakıp vermek istediği mesajı veremeyen aynı zamanda seyirciyide dumur eden numaradır.
(bkz: #9067691)
ilgi çekme olasılığı oldukça düşük olmasına rağmen inatla aynı tarzda sürdürülen reklamlara sahip bilinmeyen numaralar servisidir.
taksiye binmeye çalışan iki gerizekalının tanıtımını yaptığı reklamdır. o ikilinin ölmesini istiyorum. hatta taksi patlasın ne bileyim, kaza yapsın, o muhtesem ikili son nefeslerini 118 80 le verseler. allahım al onları yanına...
reklamcılık işinde akıllıcadır. reklamları eleştirebilirsiniz, ama o reklamı yapanların amacı bu numarayı halka ezberletip, diğer numaraların hafızadan silinmesini başarmıştır. reklamları böylesine gıcık yaparak hakketeden de dikkat çekip, reklamı bir kere izleyen herkeze ezbertletmiştir numarayı.
sokaktan birisine 118 de hemen refksle 80 diyecek kadar yani.
sokaktan birisine 118 de hemen refksle 80 diyecek kadar yani.
11879'dan büyük en küçük, 11881'den küçük en büyük doğal sayı.
(bkz: öyle reklama böyle tanım)
(bkz: reklam amacına ulaşmadı tamam)
(bkz: öyle reklama böyle tanım)
(bkz: reklam amacına ulaşmadı tamam)
bir sikime yaramayan reklamdır. bu sikik reklamlara sahip 11880 ve 11818 numaralarını bir kere bile aramam. sırf bu reklamları oynuyor diye. evet ezbere biliyorum; ama asla aramam. onun yerine 11811 ya da 11824 ü ararım daha iyi aq!
tek kelimeyle yazık! reklam sektörünün ülkemizde geldiği nokta bumu?
embesil reklamı olan artık uykumda bile tekrarlıyacağım telefon nosu .
bilinmeyen numaralar servisi. reklamlarını bilerek kötü yapan yegane firma.
ben bunlardan birini ilk çıktıklarında aradım. önce mekanın ismini söyledim. olmadı. sonra semti sordular, gene olmadı. sonra şehri sordular, gene olmadı (istanbul). sonra hangi yakada diye sordular (valla), gene olmadı. en sonunda "biz sizi aricaz" dediler, gene olmadı. günler haftaları, haftalar ayları kovaladı ama bana dönen olmadı... öyle de yardımcı oluyorlar allah sizi inandırsın!
trabzonspor-fenerbahçe maçı hakkında bilgi istedim, "3 oldu amk" şeklinde bir cevap aldım. yarın rakı-balığa çıkıyoruz elemanla.
ne olursa olsun, nasıl bir durumda olursam olayım kullanmayacağım numaradır..alın size reklamın iyisi kötüsü oldu.
insanları cinnet aşamasına getiren, psikolojik rahatsızlıklar yapabilecek reklamlar veren bilinmeyen numaralar servisinin numarasıdır.
bir an böyle bir şeye gerek kalmadı diye sevinilmiştir ama sonra anlaşıldı ki:
http://miniblog.ibrahimmu...643564/11880-ve-mutlu-son
(bkz: şakası bile güzel)
editto: yeni bir yazar hoşgelmiştir.
http://miniblog.ibrahimmu...643564/11880-ve-mutlu-son
(bkz: şakası bile güzel)
editto: yeni bir yazar hoşgelmiştir.
aynı nesilden olduğum yeni yazardır.
bu numarının reklamı başlamadan önce "kafa sikici içerik" diye uyarı geçmelidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar