bugün

türkiye' de, kadınların ortalama boy uzunluğunun üzerinde bir rakamdır.
polislik sınavında bayanlar için sınır olan boydur.
klasik türk kızlarının özelliklerinden biri sayılabilir. kilolu degilse çok hoş olurlar. ben uzun boylu olmama ragmen bu boylardaki kızlara bitiyorum. ayrı bir çekiciliği oluyor bunların.
türkiye ki bayanların yaklaşık boy ortalamasıdır.
bir kız için en ideal boydur.
--spoiler--

topuklu mu topuksuz mu ?

--spoiler--
kısa bir boydur.
*
kısa olsa bile bayanlar için bir türkiye gerçeğidir.
bayanlar için iyi sayılabilecek boy. * fakat erkekler için kısa. *
boyu bu veriden kısa olan kızların en azından ortalamada oluyım diye yapmadıklarını bırakmadığı boy ölçüsüdür. yapmadıklarını bırakmadıklarına örnek olarak hergün kabak çekirdeği yemek, basketbol oynamak, 1 litre süt içmek.
erkek iÇiN kısa boydur. Türkiye baz alındığında bayanlar için uzun sayılabilecek boydur.
(bkz: latif doğan)
Erkeğe göre kısa, kadına göre normal sayılabilecek bir ölçüdür. Türkiye'yi düşünecek olursak 1.65 çoğu kadının ölçüsünden uzundur bile.
yetmiyor mu yahu. kafadan, en azından bir milyar insandan uzunsunuz demektir.
(bkz: çinliler)*
üç santimetre daha uzun olabilseydim keşke,* bende bu boy uzunluğuna sahip olabilirdim.* * * * *
benim boyum. kendimi orta boylu zannediyordum ben, kısaymışım meğer. çok alemsiniz sözlükçüler ya.

evangeline lilly diyorum ayrıca.
ele avuca gelmektir.
pigme boyudur, finlandiyada tabi.
boyu 1.62* olan kızların yuvarladığı boy ölçüsü. türkiye ortalamasının altında gözükmek istemediklerinden herhalde. birçok kişi tanıdım böyle, birinin boyunun 1.63 olduğunu da nerdeyse 2 yıl sonra öğrendim. çok da önemliydi ya, neyse öyle işte yani.
yatakta her pozisyona sokabileceğiniz kadın boyudur. kazulet değildir.
kadınlarda ideal boy. keşke dediğim boy, lan nolurdu 15 cm kısa olsaydım (piç gibi ama üzgün gülücüğümsü var burda) valla bazen topuklu giymek gerekiyo utanıyorum minicik insanların yanından geçerken.
bir dönüm noktasıdır. bu noktaya gelebilen türk kızı nadir görülür.
kızlar ideal erkekler için kısa bir boydur.
lanet bir boy. atsan atılmaz satsan satılmaz. kısa desen değil uzun desen değil. (bkz: arada kalmışlık).
kadın da ideal boy ne o öyle 1.70-1.80 boyunda kızlar türemiş rusyamı burası.
kadın dediğinin başı sevgilisinin kalbine yetişmeli.
baskete oyuncumu alıyoruz.
voleybol takımımı kurcaz .*
© copyright 2005 - 2026