bugün

entry'ler (29)

günün karikatürü

(img:#1151056)

birşeyler öğrenmek için uludağ sözlük e giren kişi

Böyle insancıklar için bilgi kaynağı olmak istiyorum ama hala çaylağım naparsın.

hayatım boyunca yapmayacağım dedikleriniz

Öldürmemek istediğim insanları öldürmem.

kamuran nerdesin kuzum

Çalıkuşundan bir replik gibi duran cümle.

gitmek mi zor kalmak mı zor

Kalmak. Tüm hatıralarla bir kutuya hapsolunmuş gibi bir his. Eziyet.

kaleyi hedef alarak vuruş yapmak

Futbol maçlarında taraftarın kalbini beynine sıçratan hareket.

aniden gelen çay içme isteği

Çaykolikler için günün belli belirsiz zamanlarında ortaya çıkan ve tek çaresinin bir bardak çay olduğu kriz anı.

yazarların çocuklarına aşılayacağı anafikir

Adalet adalet adalet ve biraz daha adalet.

hayvan gibi parfüm sıkan kızlar

Özellikle toplu taşıma araçlarında insanların rahatsız olmasına hatta astım nefes darlığı gibi rahatsızlıkları olan insanların sıkıntı çekmesine neden olan güruh.

anne kız çatışması

Kuşaksal fark sonucu oluşan iletişimsizliğin sonucudur.

tüm türk kızlarının aynı tarz giyinmesi

Özenti duygusu sonucu gelişen karakterlerin kendilerini bulmaya çalıltığı çağlarda kişilik oluşturmaktansa taklit kolaylığına kaçan gençlik sorunsalı.

hukuk fakültesi

ilk senelee her şeye dava açabileceğinizi sanıp ilginç bir güç hissettiren, kitapların özenle elde taşındığı, üçe gelindiğinde başlayan gelecek kaygısı ile dördü ve sonrasınıda zehir eden fakülte.

yazarların en beğendiği 3 futbolcu

Alex
Bir zamanların ibrahim Toraman'ı
Tolga.

uzun boylu kızlara tavsiyler

Bacaklarda çarpıklık meydana gelme riaki fazla olup yerde oturmamaya özen göatermeleri tavsiye olunur.

kedilerin soğuk kanlı katiller olduğu gerçeği

Yavrulu kediler yavrularına dışarıdan bir etkinin gelip zarar vermesinden korktukları zaman oları yiyerek kendileri öldürürler. Bu koruma duygusundan gelen bir katilliktir.

her dışarı çıkışta ter banyosu yapmak

Özellikle güney kesimlerinde oturan insanların dert yanmasına, bir kaç günlük yolu düşeninde gitmek için gün saymasına neden olan durum.

okumayan düşünmeyen sorgulamayan insan

Bu eylemlerden birisini yapmanın sonucu olarak diğerlerininde ihtiyaç haline geleceğini bilerek toplu olarak hepsinden uzak duran insan modeli. Kafasını kullanmadan anlık zevkler için yaşama hedefli mod.

1 73 boyunda 45 kilo erkek

Bu vucuttaki erkeklerin çoğu ısrarlar yapışık tsirt giyip aldıkları her gömleği daraltırlar. Nedendir bilemedim

kafasına takılan herşeyi araştıran insan modeli

Bu insan türünün sonunu biten internet paketi getirebilir.

gerçek aşkın reddedildikten sonra başlaması

Aşk, gübümüzde karşılık bekleyen narsist benliği doyurmak için kullanılan bir araçtır. Ne zaman narsist benlik aradan çekilebilir ve yalnızca ortada kalan duygu sevilmekten arınmış sevmek olursa ortaya çıkacak herkese nasip olmayan hal. Ha birde ulaşma takıntısını aşk sananlar falan filan var oraya girmiyoruz.
© copyright 2005 - 2026