bugün

entry'ler (29)

tigin el turki

güzel entryler giren yazar,inşallah hoşi bir bayandır.

liselilere tavsiye edilecek üniversite bölümleri

eczacılık gerçi bitti falan diyenler var ama diş hekimliğinden iyidir en azından okurken.

gol sevinci beğenilen futbolcular

drogbayı tek geçerim.

hoşlanılan kıza açılırken çalması istenen şarkılar

cankan kıvıra kıvıra.

görkem

bu ismi taşıyan adamlar genelde on numara insanlar olur. içlerinin güzelliği yüzlerine tatlılıklarınada yansımıştır. Çocuğuma koymayı düşündüğüm isimdir ayrıca.

diş hekimliği fakültesi

okuması ızdırap gibi gelen okul. bu kadar sorunlu asistanı barındıran başka bi fakülte olduğunu sanmıyorum.

bulaşık makinesi

eksikliğini çok hissettiğim makina.alalım alalım diye ev arkadaşlarıma yalvarmama rağmen almadı zalımlar.şimdi ayda bir bulaşık sırası bana gelince küf,mantar falan temizliyorum bir iki saat.

hiç kokoreç yemediği halde sevmiyorum diyen ot

hiç yemediği halde içinde ot varmış bok varmış diye yemeyen tip. bende bu gruptaydım bi kaç ay öncesine kadar şimdiyse vazgeçemediğim bi yemek oldu kokoreç hatta kokokokoreç.

sercan

kardeşim ismi. on numara adamdır, adamdır.

the pianist

bu filmi izledikçe ortadoğuda şuanda yapılan yaşatılan katliam aklıma gelir. yahudiler suanda nası böyle bir katliam yapabilirler.

the ugly truth

son zamanlarda çıkan vasat romantik komedi filmlerinden. çerezlik boş vakitde izlenilebilir bi yapım.

the shawshank redemption

hakkında söyleyebileceğim tek şey izlediğim en iyi film olduğu yapıt.

the game

insanın kafasını allak bullak eden bir yapıt.

the a team

eğlenceli, aksiyon dozu yüksek, seyirlik film.

big fish

masalsı anlatımıyla insanı içine çeken muhteşem bir başucu eseri.

levent kırca

levent kırca'nın siyasi görüşüne katılan biri değilim ama dünkü gösteriyi seyrederken büyük keyif aldığımıda belirtmem gerek.

olmasa da olur

insanın dinledikçe dinleyesi gelen güzel eser.

the hobbit an unexpected journey

görselleri çok hoşuma giden fakat fazlaca bilgisayar efektlerinden faydalanması ile lotr daki etkiyi yaratamadağını düşündüğüm film.

kayseri

neden sürekli üniversite açıldığına anlam veremediğim il.

the prestige

hayatımda izlediğim filmler arasında kafadan ilk üçe oynayacak şaheser.
© copyright 2005 - 2026