bugün
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu7
- poğaca ile kahvaltı yapmak6
- çerçeve yasaya hayır diyenler askerliğe alınsın4
- herkesle iyi geçinmek4
- apo piçtir piç kalacak6
- türkiyeye gelmiş en kariyerli futbolcu2
- özgürlük2
- özgür özel11
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci2
- çerçeve yasa14
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı2
- ümit özdağ yavuz ağıralioğlu müsavat dervişoğlu2
- velvet'in fotoğrafları3
- perk up coffee2
- nikah davetiyesi2
- kolombiya da 7 4 büyüklüğünde deprem3
- abdullah öcalan'ı paşa yapmak2
- iki arada bir derede kalmak4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları17
- canın et şiş dürüm çekmesi3
- yaşlı izlenimi veren isimler4
- adana2
- kardeş2
- reçel yiyen erkek2
- reis3
- okul kıyafeti zorunluluğu2
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- 80 yaşında sözlük yazarı olmaz3
- osint metodolojisi2
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- simko318
- özkürt özel3
- ayşen gruda5
- mutlubey2
- ekşi sözlük referans17
- yalçın çakır2
- eşitlik mi özgürlük mü8
- yaşlandığının farkına varmak9
- biz bu formayla conconları 6 0 yendik2
- sturm graz7
- memduh bashgan11
- velvet7
- mekke anlaşması20
- mikroplastik kirliliği2
- gocu beyin günü aydın olsun2
- ey insan3
- ekonomi8
- gammazlığı elinden alınan yazar14
- farklı alemlere yolculuk2
- türkiye10
entry'ler (28)
2 logosunda da masonik işaretler bulunan Toros Üniversitesi'ne ilk gelen örgüt olup, 45 civarı üyeyi bu okuldan edinmiştir. + Göz boyamak için güzel davranışlarda bulunup masonluğu yaymaya çalışmaktadırlar.
(Siyonistlikle ilgisi olmadıklarını söyleyenlere duyrulur.)
(Siyonistlikle ilgisi olmadıklarını söyleyenlere duyrulur.)
Yahudi, Siyonist, ABD mallarının çoğunu satın almamak, onların işlerine balta vurmaktır.
bir chpli de çıkıp, "yalan lan bu" vs diyemiyor.
Başbakan "her üniversiteliye bir iş vercez" demiyor ki. dese dese kemal maloğlu der.
Canavar tipli çevreler tarafından darp edilme riskini almayı istemeyen insandır. Öyle bir ortamda en iyisi herhalde.
Arap ülkelerinin -amerika tarafından seçilerek hükümetin başına koyulan- başkanları tek tek aşağı iniyor. Türkiye daha da güçleniyor. Büyük islam Devleti gelecek inşaallah. Türkiye de lider olacak. Asıl yeni dünya düzeni bu.
show tv zaten yahudi kanalı. yarışmacılar, yarışmayı sunan varlık çoğu zaman açık saçık. bir müslümanın işinin olmayacağı bir yer.
Haberlerini okumaktan sıkıldım. Saçmalıklarından bıktım. Artık onun haberini okumuyorum.
imansız alır.
iğrenç herifin biri. Ve başbakan erdoğan'ın siyaset meydanında fırçaladığı adam.
MrBombastic'in yazdığı doğrudur. Bazen ben sayıyı şaşırdığımda, tekrar baştan almak birkaç tane fazladan okuyorum. Sonra niyaz edip okuduğum salatu selamların içlerinden 4444 tanesini o iş için belirtiyorum. Fazla okuduğuklarımı dahil etmiyorum. islam kolaylıklar dinidir.
bu başlığı açan hayatında Kurandan hiç ayet okudu mu acaba?
Din yetersiz değildir. Tabi islamiyet dini. Cehalet yetersiz bırakır. Her mantıklı sorunun, islam'da mantıklı bir cevabı hatta açıklaması vardır.
Polat, yeri geldi mi Bay Miyagi de oluyor.
Bence böyle bir şey yok. Bazı Türklerin duymadığı saygıyı onlar duyuyor. En değerli varlıklarının AB'ne üye olduğunu bilen batı ülkeleri, son kozlarını oynuyor. Başbakan Erdoğan da davranışlarıyla şunu söylüyor: "Şimdi burdan gidiyorum. Yakında görüşürüz."
ilk defa burda gördüm.
Hiç şaşırtmadı.
Pek sevmem ama Allah merhamet etsin.
Kendi hakkında insanların çok şey bildiğini iddia ettiği fakat yanıldığı kaliteli komutandır.