bugün

entry'ler (28)

rotary

2 logosunda da masonik işaretler bulunan Toros Üniversitesi'ne ilk gelen örgüt olup, 45 civarı üyeyi bu okuldan edinmiştir. + Göz boyamak için güzel davranışlarda bulunup masonluğu yaymaya çalışmaktadırlar.
(Siyonistlikle ilgisi olmadıklarını söyleyenlere duyrulur.)

slim shady

Eminem'in, bir cinin kontrol ettiği 2. kişiliği. Yani Eminem'in, içine cin girmiş hali. Bütün pislikler Slim Shady'e aittir. Eminem, Slim Shady'e hakim değildir. (bkz: )

illuminati ye karşı mücadele yolları

Yahudi, Siyonist, ABD mallarının çoğunu satın almamak, onların işlerine balta vurmaktır.

kılıçdaroğlunun kamera arkasındaki gerçek yüzü

bir chpli de çıkıp, "yalan lan bu" vs diyemiyor.

akp ye oy vermeyi düşünen işsiz üniversiteli

Başbakan "her üniversiteliye bir iş vercez" demiyor ki. dese dese kemal maloğlu der.

akp li olduğunu söylemeye utanan insan

Canavar tipli çevreler tarafından darp edilme riskini almayı istemeyen insandır. Öyle bir ortamda en iyisi herhalde.

yeni dünya düzeni

Arap ülkelerinin -amerika tarafından seçilerek hükümetin başına koyulan- başkanları tek tek aşağı iniyor. Türkiye daha da güçleniyor. Büyük islam Devleti gelecek inşaallah. Türkiye de lider olacak. Asıl yeni dünya düzeni bu.

survivor'da türbanlı yarışmacı olmaması

show tv zaten yahudi kanalı. yarışmacılar, yarışmayı sunan varlık çoğu zaman açık saçık. bir müslümanın işinin olmayacağı bir yer.

kemal kılıçdaroğlu

Haberlerini okumaktan sıkıldım. Saçmalıklarından bıktım. Artık onun haberini okumuyorum.

dinsiz vs imansız

imansız alır.

ali kırca

iğrenç herifin biri. Ve başbakan erdoğan'ın siyaset meydanında fırçaladığı adam.

4444 kere okunması gereken dua

MrBombastic'in yazdığı doğrudur. Bazen ben sayıyı şaşırdığımda, tekrar baştan almak birkaç tane fazladan okuyorum. Sonra niyaz edip okuduğum salatu selamların içlerinden 4444 tanesini o iş için belirtiyorum. Fazla okuduğuklarımı dahil etmiyorum. islam kolaylıklar dinidir.

kuran okuyunca aydınlandığını sanan müslüman

bu başlığı açan hayatında Kurandan hiç ayet okudu mu acaba?

dinin yetersiz kalması

Din yetersiz değildir. Tabi islamiyet dini. Cehalet yetersiz bırakır. Her mantıklı sorunun, islam'da mantıklı bir cevabı hatta açıklaması vardır.

kurtlar vadisi ne bay miyaginin de dahil olması

Polat, yeri geldi mi Bay Miyagi de oluyor.

rte nin delikanlılığının batıya sökmemesi

Bence böyle bir şey yok. Bazı Türklerin duymadığı saygıyı onlar duyuyor. En değerli varlıklarının AB'ne üye olduğunu bilen batı ülkeleri, son kozlarını oynuyor. Başbakan Erdoğan da davranışlarıyla şunu söylüyor: "Şimdi burdan gidiyorum. Yakında görüşürüz."

uzun saçlı erkeklerin sıradanlaşması

ilk defa burda gördüm.

kılıçdaroğlu nun erbakan ın cenazesine katılmaması

Hiç şaşırtmadı.

1 mart 2011 necmettin erbakan ın cenaze töreni

Pek sevmem ama Allah merhamet etsin.

mustafa kemal atatürk

Kendi hakkında insanların çok şey bildiğini iddia ettiği fakat yanıldığı kaliteli komutandır.
© copyright 2005 - 2026