bugün
- karı kıza para yedirir misiniz17
- kadınların piç erkek tercihi16
- en çok hoşa giden doğa olayı10
- elle yiyip şişeden içenler3
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- osururken götten alev çıkması12
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği12
- şişman kızların çok neşeli olması6
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey14
- seksli rüyalar görmek6
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı12
- evlenilmeyecek kız tipi11
- aynı hatayı tekrar tekrar yapmak2
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı4
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı7
- yön duygusuna sahip olmamak10
- erkeklerin zayıf kız sevdiğini sanmak3
- drone uçurmanın neredeyse imkansız hale gelmesi4
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller8
- zayıf erkeklerin agresif olması3
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- şişman kız vardı yuzır ne oldu ona3
- çocuksu barbarlığı dayakla düzeltmek5
- türk ekonimisi harika5
- elle yemek yemek4
- besle kargayı4
- telefonun aşırı ısınması7
- femboy erkeklere yürüyen dayılar5
- bir kadın size hakaret ediyorsa7
- erkek adamın erkek sevgilisi olur2
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi9
- internetten kız düşürmenin kolaylaşması5
- sersem herif11
- zihni göktay13
- 73 yaşındaki erkek sevgiliye alınabilecek hediye2
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam10
- ragnar rockefeller38
- çöp yanında kitap bulma ilmi3
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek6
- erkeklerin çok açık giyinmeye başlaması4
- bir insanın neden flört etmediği üzerine5
- baş ağrısını geçiren ilginç tedaviler5
- sözlüğün embesillerle dolu olması5
- memeleri gösterme kanunu2
- kötü bir insan olmak5
- güne azerbaycan türkçesi bir şarkı bırak3
- yeni yazarlara öneriler10
sevdiği entry'ler
Buradaki sıcak ve samimi aile ortamına adaptasyon sorunu yaşayabilirsiniz. Birkaç önemli husus var, buranın jargonu biraz farklıdır. Erkekseniz(ki kesin erkeksiniz, ulu sözlüğe kadın yazar geldiği nerede görülmüş) ibne denecek, vurduruyordur denecek, bunlar küfür değil, daha çok klübe katılma ritüelinin parçası mesela.
iki yazar kavga ediyorsa bulaşmayın, döner ikisi de size dalar, tadınız kaçar. O kavga ettiğini sandığınız kurnazlar muhtemelen sazan avına çıkmıştır. Daha ilk günlerden sözlüğün iç işleri hakkında yorum yapmayın. Bizim çocuklar biraz takıntılıdır, peşinize takılabilirler.
Mümkünse kadın taklidi yapın, burada bazı çocuklar kadın yazarsızlıktan çok kötü durumdalar. Hayırlı bir iş gibi düşünün bunu.
Sma hastası çocuğu olduğunu iddia edip, para isteyen yazarlardan uzak durun. Sebebini açıklamama gerek yok sanırım.
Her entry’den sonra dm atmayın. Biz burada çok dm atanları sevmeyiz, ve arka planda dedikodunuzu yaparız. Uyarmadı demeyin.
iki yazar kavga ediyorsa bulaşmayın, döner ikisi de size dalar, tadınız kaçar. O kavga ettiğini sandığınız kurnazlar muhtemelen sazan avına çıkmıştır. Daha ilk günlerden sözlüğün iç işleri hakkında yorum yapmayın. Bizim çocuklar biraz takıntılıdır, peşinize takılabilirler.
Mümkünse kadın taklidi yapın, burada bazı çocuklar kadın yazarsızlıktan çok kötü durumdalar. Hayırlı bir iş gibi düşünün bunu.
Sma hastası çocuğu olduğunu iddia edip, para isteyen yazarlardan uzak durun. Sebebini açıklamama gerek yok sanırım.
Her entry’den sonra dm atmayın. Biz burada çok dm atanları sevmeyiz, ve arka planda dedikodunuzu yaparız. Uyarmadı demeyin.
Sellam yaaa…
Şaka şaka, sözlükteki herkes kardeştir. Sözlükte avlanmıyoruz. Sözlükte avlananları da kınıyoruz.
Şaka şaka, sözlükteki herkes kardeştir. Sözlükte avlanmıyoruz. Sözlükte avlananları da kınıyoruz.
Bak giden gider kraliçemiz ne diyor.
Utanmaz herif.
Utanmaz herif.
Herkes topyekün maç izliyor zall nerede kesin uyuyordur. Burada olsaydı belki yenerdik. En azından kalk çay may bişey koy ya.
Buralarda yokken ne yapıyor acaba diye arada gelip yazdıklarını okudugum tatlı mı tatlı bi yazar. *
Ben oyumu burada gördüğüm tek erkekten yana kullanıyorum, gocudur bizim için. Aksini söyleyen atsın başlıga boydanını da görelim. ihihhii.
Özledim sizleri.
iyisinizdir umarım.
iyisinizdir umarım.
bak mesela hemen başlamışlar giden gider'e saldırmaya. en ufak bir cehape eleştirisinde başlığa damlayan adamlar demokrat oluyor ama biz ak partiyi savunuyoruz diye yalıyor oluyoruz. sizin ben adalet anlayışınızını bafileyim.
gayet iyi bence.
kalabalık kitleleri bölen ve ikiye ayıran görünmez güç partileri de boş bırakmayacaktı elbet.
chp nin hakkı üçe bölünmekti...
böyle de iyi gerçi. güzel yiyorlar birbirlerini.
kalabalık kitleleri bölen ve ikiye ayıran görünmez güç partileri de boş bırakmayacaktı elbet.
chp nin hakkı üçe bölünmekti...
böyle de iyi gerçi. güzel yiyorlar birbirlerini.
ne demek ne olacak kardeşim sen kimsin de bu sözlükte cehape eleştiriyorsun? hükümete sövmen gerekiyor yoksa çok demokrat olduğumuz için hakkında arka arkaya hakaret ve iftira başlıkları açarız (!)
kız olmayan yazarlar benle muhatap olmasın lütfen. tşk.
selaaaaaam, beni özlediniz mi? unuttuysanız, ben 24 yaşında, kendi işinin sahibi, istanbul'da yaşayan bir beyim. sözlükte de 20-24 yaş arası helal süt emmiş bir izdivaç maksadıyla bulunmaktayım. inanıyorum aradığım aşkı bulacağım ulu sözlükte.
bu konuda uzun uzun düşündüm, 14 saniye falan, normalde o kadar düşünmem, bu, sanal aleme köleliği eleştiridir. bu arada tai lung kız mı, ve kaç yaşında acaba ya?
mülayim, alçak gönüllü görünen insanların parayı bulunca şaşırmasıyla alakalı olay. çok gördük bunları, "parayı bulunca götü kalktı." dediğin tipler var ya, işte aslında onların götü kalkmadı, gerçekte oldukları kimse ortaya çıktı. yılların narinliği, kibarlığı falan hep ekonomiden bu tiplerde.
barbie evi…
ne çok anlam yüklendi buna. her detayı aklımda. nasıl oluyor da buzdolabı, televizyon bile minik minik içerisine düşünülmüş ve yapılmış.
arkadaşımın evinde oynarkenki hissiyatımı bile hatırlıyorum. “canım istiyor ama anneme söylesem belki alamaz o yüzden hiç söylemiyim isteğimi” diye düşünmüştüm.
o üzülmesin diye.
he bir de şarjlı diş fırçası.
ne çok anlam yüklendi buna. her detayı aklımda. nasıl oluyor da buzdolabı, televizyon bile minik minik içerisine düşünülmüş ve yapılmış.
arkadaşımın evinde oynarkenki hissiyatımı bile hatırlıyorum. “canım istiyor ama anneme söylesem belki alamaz o yüzden hiç söylemiyim isteğimi” diye düşünmüştüm.
o üzülmesin diye.
he bir de şarjlı diş fırçası.
Adama bak ya. Mahkemelerin verdiği karara sen inanıyor musun diyor.
Ne yapalım. Kendi adaletimizi kendimiz mi sağlayalım. Kısasa kısas mı yapalım.
Edit : bu ifadenin geçtiği entry sözlüğü zor durumda bırakabilir.
Ne yapalım. Kendi adaletimizi kendimiz mi sağlayalım. Kısasa kısas mı yapalım.
Edit : bu ifadenin geçtiği entry sözlüğü zor durumda bırakabilir.
Oo giden gider de buradaymış. Selamlar efendim selamlar.