bugün
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir6
- afd'nin saksonya anhalt'ı kazanması3
- s'i l v'e r m'i s t27
- command and generals2
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür7
- yörük kızı15
- zorunlu eğitim11
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi2
- kız düşürmenin kısa yolu15
- uludağ sözlük size ne kattı24
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- mercimek çorbası içen kadın14
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- sözlüğün en masum yazarları16
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- fusya semsiyeli yabanci26
- pankek mi pişi mi10
- bir kadını taşımanın zorluğu10
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi6
- reenkarnasyon2
- pum pum çorbası6
- sarapci koala43
- arkadaşlar larissa kim12
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- mesleki yaşama merkezi denetleme2
- sarımsak yiyen kız6
- yemeğe bulyon koyan insan7
- nervio21
- sikişirken sigara içen kadın5
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- ismail kartal12
- tavuk budu2
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması6
- serhat kılıç22
- pandela 38
- türkiye13
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- saraca098
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- pizza6
- tai lung45
- hoşçakal uludağ sözlük7
- hamarat kadın5
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- uyudunuz mu4
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
- dinlenme tesisi soğuğu5
sevdiği entry'ler
--spoiler--
eğer bir gün bu savunduğum şeylerin tersine bir şeyler söylersem sadece omurgasız değil yavşak dönek vs de diyebilirsiniz açık çek size.
--spoiler--
Abicim düşüncene saygı duymakla birlikte insanın fikirleri zamanla pekala da değişebilir. Fikirlerin ve tuttuğun takım din değil yahu değişir ki, değiştiren dinini bile değiştiriyor. (Din değiştirmek sana bana ters o ayrı)
Değişmeyen değişemeyen tartışılmayan tek değer namustur bence. Tartışılmaz!
Not: Bayrak da namus değerlerinden biridir bu arada.
eğer bir gün bu savunduğum şeylerin tersine bir şeyler söylersem sadece omurgasız değil yavşak dönek vs de diyebilirsiniz açık çek size.
--spoiler--
Abicim düşüncene saygı duymakla birlikte insanın fikirleri zamanla pekala da değişebilir. Fikirlerin ve tuttuğun takım din değil yahu değişir ki, değiştiren dinini bile değiştiriyor. (Din değiştirmek sana bana ters o ayrı)
Değişmeyen değişemeyen tartışılmayan tek değer namustur bence. Tartışılmaz!
Not: Bayrak da namus değerlerinden biridir bu arada.
Gocu kankim aslında kişilere değil linç kültürüne kızar ve bugünki karşı çıkma nedeni de bu. Bu sözlükte belli bir kesim var, düşmanlık ettiği birileri linç edilmeye başlanınca hemen peşine düşüp bir tekme de ben atayım yarışına giriyorlar. Ama gocu, ki kendisinin bu yönünü çok takdir ediyorum, düşmanı dahi haksızlığa uğrasa düşmanına haksızca saldırılmasına tepki gösterir. Bunu popülarite peşinde koşan bir adam yapamaz. Popülarite peşinde koşsa o da bol bol linç ekiplerine dahil olur ama gocu duruşu olan biridir, ben duruşu ve tavrı net insanları her zaman takdir ederim.
Herkes kendini farklı bir yere koyacak zaten. Yoksa senin gibi linç sürülerine kapılan bir koyun oluruz. Evet ben kendimi diğer yazarlardan farklı bir yere koyuyorum. Koyun olmayan, farklı yerde duran yazarları da çok seviyorum.
Hiç ağlama, seni kadın yazarla ilgili de bin kere uyardım, erkek olanıyla da. Sen ısrarla dalga geçmeye devam ettin. Bak bana psikopat, takıntılı vs herkes diyebilir, ama herkes de adalet terazimi bilir. Ben birine girişiyorsam artık had bildirme vakti gelmiştir de yapıyorumdur. Koala ile günlerdir uğraşıyorsunuz, ben senle iki uğraştım beynin yandı, çünkü sen sadece güçsüze saldırabilecek tipte birisin. Psikolojin güçlü birine yetmez. Şimdi olduğun şeyi kabul et, utancınla hayatına devam et.
güldüren olay olmuştur. kendilerinden olmayan herkese yallah arabistan'a diyecek tipler ifşalanıp, küçük düşmüştür.
yani size göre öbür parti. çok yakışıklı/güzel, size aşık, çok zengin, siyaset konusu açılınca öbür partiliyim diyor ama. evlenir misiniz?
Sevindirici bir olay.
Sırf Reis'e oy vereceğim diye beni tamamen yok saydılar ama ben daha çok var olacağım.
Sırf Reis'e oy vereceğim diye beni tamamen yok saydılar ama ben daha çok var olacağım.
Bunlar kim LA.
eskiden daha çabuk parlar, daha çabuk sönerdim ama en azından hissederdim. şimdi bir şeylere kırılmıyorum bile insan bazen o hırçın ama capcanlı olan halini arıyor..
ülkede şeriatın gelmesini 25 senedir her pazartesi bekleyip çarşamba günü rakı balık rezervasyonu yapan cumhuriyet erken uyarı sistemidir.
sabah halktv haber bülteni, öğlen kuaför, akşam oldumu da “iran oluyoruz” toplantısı…….
başörtülü komşusu perde değiştirince rejim tehlikede (haha) belediye rakıya zam yapınca anayasal düzen fiilen sona ermiştir!!!!!
feysbuklarına rakılı atatürk fotoğrafı koyup altına “az kaldık ama buradayız” yazarak aktivizminin içinden geçerler.
laikliği anayasanın değil
rakı masasının 4. mezesi olarak bilirler
sabah halktv haber bülteni, öğlen kuaför, akşam oldumu da “iran oluyoruz” toplantısı…….
başörtülü komşusu perde değiştirince rejim tehlikede (haha) belediye rakıya zam yapınca anayasal düzen fiilen sona ermiştir!!!!!
feysbuklarına rakılı atatürk fotoğrafı koyup altına “az kaldık ama buradayız” yazarak aktivizminin içinden geçerler.
laikliği anayasanın değil
rakı masasının 4. mezesi olarak bilirler
Maalesef bu güzide insanları artık çevremizde bulmak imkansız hale geldi.
ben zamanında kimleri kimlere ayarladım ya. Okulun en güzel kızlarını en maymunlarıyla eşleştirdim. Bazıları evlendi bile.
Neden bir kişi bile bana yardım eli uzatmıyor şimdi.
Nereye gitti bunlar ya.
ben zamanında kimleri kimlere ayarladım ya. Okulun en güzel kızlarını en maymunlarıyla eşleştirdim. Bazıları evlendi bile.
Neden bir kişi bile bana yardım eli uzatmıyor şimdi.
Nereye gitti bunlar ya.
Kadınların yaklaşmaya korktuğu bir erkek olmaktır. Boydan foto atsam boz ayıya bak dersiniz.
Neyse ki eski eşimle arayı düzelttim. Yeniden evliliğe doğru gidiyoruz. Zaten onun dışında kimse ile evlenmezdim. O ayrı konu. Yanında rahatça gaz çıkarabildiğin, her türlü iğrençliğini görmüş ve seni terk etmemiş kadın evleneceğin kadındır.
Edit: Aa pardon o da zamanında terk etmişti. Neyse. En azından 17-33 yaş arası bana tahammül etti.
Neyse ki eski eşimle arayı düzelttim. Yeniden evliliğe doğru gidiyoruz. Zaten onun dışında kimse ile evlenmezdim. O ayrı konu. Yanında rahatça gaz çıkarabildiğin, her türlü iğrençliğini görmüş ve seni terk etmemiş kadın evleneceğin kadındır.
Edit: Aa pardon o da zamanında terk etmişti. Neyse. En azından 17-33 yaş arası bana tahammül etti.
Hani nerede? He aşağıda diye görmemişim.
Bıdış ya.
Bıdış ya.
benim kafada kızdır. Evlenmeden olmaz o işler. nikâhsız ilişkiye girecek kadar da kudurmadım zaten.
Bekarlık masallarınız size kalsın ben Karımla oturup dizi film izlicem, muhabbet edicem, çocuk büyütücez, gezcez tozcaz.
Ulen .. başlık başlık gezdiriyorsun pü.
Neyse
ah bi konuşsa kimler kimlerle
bilseniz kanınız donar..
Neyse
ah bi konuşsa kimler kimlerle
bilseniz kanınız donar..
çocuk sağlıklı beslenmeden sığınacak liman aramış resmen. kıyamam ya, çok güldüm.