sevdiği entry'ler

jenerik müziği en iyi olan diziler

Dizi tabiki kurtlar vadisi. Oyun derseniz the witcher.

abd iran savaşı

hazır ordunun yarısı oradayken boşta kalan abd topraklarına bi çaksalar ne gülerim ya.

abd iran savaşı

Ekonomiyi alt üst ettiler bu saatten sonra en fazla millet açlıktan ölür. Böyle tüccarları yonetim başına getirirlerse olacağı buydu. Allah bugünleri aratmasın bizlere.

sence ben güzel miyim diye soran kiz

Sorduğuna göre, gerekli ilgiyi vermiyosunuz demektir. Kıza biri akıl verse bari de direk next yapsa bunu sorduğu kişiyi.

sevdiğiniz yazarlar

En sona beni yazmış, yani en az sevdiğin kişi ben miyim true? Ayıp be.

abridgeeeee

Hastadır ama bugün yine işe gidip, işini en iyi şekilde yapacak olan 27'lik kız kurusudur. Geçmiş olsundur bana.

dağdan gelen pkk evlatlarımızı bağrımıza basacağız

Yoo, ben basmayacağım.

yengeç burcu

Bir yengeç burcu kadını olarak dedim ki; ben neymişim! Melek gibi insanım ama yazılanlara bakılırsa, şeytandan 1 dakika önce dünyaya gelmişim.
Keşke anlatılan fesatlıkları yapsaydım da bu kadar üzülmemiş olsaydım. Evet.

anın görüntüsü

Gözüm kanlanmış. Evet.

(img:#2416018)

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

40 yaşındaki evde kalmış iş arkadaşım, bana içtiği kahvenin telvesinin fotoğraflarını atıyor ve yapay zekaya "aşk" konulu kahve falı baktırmamı istiyor. Ben de onu kırmayıp, her defasında bunu yapıyorum ve yorumun ekran görüntüsünü ona gönderiyorum.

Keşke koca bulup, evlensen.

hayat üniversitesi

Sözlükte bolca mezunu vardır. swh.

1 liraya tavuk döner

Açılışta izdiham çıkmasına sebep olan kampanyadır.
https://www.ntv.com.tr/tu...mi,_k6NcdPGzU-uP85WJfPa-w

şeytan tüyü olan yazarlar

Yazdıkları şeyler anlamsız bile olsa, her daim ilgi çeken yazarlardır.
Bir şekilde kendilerini okuturlar. Yazdıklarıyla kalplere dokunurlar.
Bunlarda şeytan tüyü vardır.

(bkz: ctrlx)
(bkz: bik bik)
(bkz: usualsuspects)
(bkz: kale3112)
(bkz: karton toplayan cocuk)
(bkz: para bok huzur yok)
(bkz: fotomen1)
(bkz: otopsiraporlari)

üniversiteye yeni başlayacaklara tavsiyeler

Özellikle kızlar çok dikkatli olsunlar.
Okul ve yurt çevresinde 30-40 hatta 50 yaş civarı, arabalı adamlar cirit atacak.
Bunlar ipsiz sapsız, cahil tiplerdir. Size korna öttürecekler. Adres falan sormaya çalışacaklar, Araca davet edecekler.
Kimsenin arabasına binmeyin.
Üniversite 3 ve 4. Sınıfa kadar sevgili işlerine girmeyin. Çünkü okulun ilk zamanlarında, henüz gözünüz açılmıyor. Biraz safritik olabiliyorsunuz.
Merak etmeyin, Üniversite son sınıfta erkekleri parmağınızda çevirmeye başlarsınız. swh.

hav hav hav hav hav hav hav

An itibariyle sokaktan gelen seslerdir.
Şu anda s*kseler dışarıya çıkmam. Sokak tehlikeli.

jose mourinho

25 tane bozuk para sözüyle; Galatasaray'ın 25 şampiyonluğuna atıfta bulunmuştur.
Yani demek istiyor ki;
"Ben, Bu ligde 25 şampiyonluğu olan takımdan daha büyüğüm. CL kazanmış teknik direktörüm."

uludağ sözlükte sunulan imkanlar

Artık beni kesmeyen imkanlardır.
Tamam! Galeriye istediğimiz gibi fotoğraf atıyoruz, yazıyoruz falan da beni kesmiyor aga...
Yenilikler lazım. Değişim şart. Vizyonun yükselmesi gerek.
© copyright 2005 - 2026