bugün
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın8
- el chadaille bitshiabu9
- pazartesi diyete başlamak2
- sabahları nefret edilen şeyler15
- sözlükteki bot yazarlar2
- silver ile evlenecek erkek41
- sarapci koala62
- ellerim bos gonlum hos29
- rica etsem beni linçler misiniz14
- aşk-ı memnu3
- yüzüklerin efendisi6
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- günün sözü25
- sürü zekası8
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- uludağ sözlüğün müzikal yapısı2
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- teomancalmasur6
- avukat sevgili8
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- nervio hamferdi10
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- parayla saadet olması18
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- resmine 31 çektim de yattım3
- ortama girince herkesin susması11
- sözlüğün toplam zekası6
- amedspor19
- katatespizartmasi16
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- silik yemek5
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- tuzlu kahve dizisi7
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- motordan düşmek6
sevdiği entry'ler
bana kıyamaz o susar mısın..
mıknatıs bu peluşu dövsene.
Ben küsüm kendisiyle. Dolayısıyla öyle bir ihtimal yok.
(bkz: tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış)*
(bkz: tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış)*
ay tekrar etse kendini ölecek.
havalara bak.
havalara bak.
Peki sileyim güzel hatrın için alışkanlıktan yazıyorum kusura bakma. Ama tartışacağımız bir şey de yok.
şuraya bak ya dil bilgisi kavgası izliyoruz inanılır gibi değil.
nerde şerefsizlik nerde itlik nerde serserilik abiiiii.
nerde şerefsizlik nerde itlik nerde serserilik abiiiii.
hangisi bilmem ama 40 senedir komşulardan büyük dertler çekiyoruz inşallah hakka yürüyünce böyle dertler çekmeyiz. şöyle tepelik bir yere tek başımıza gömülme ihtimali varsa orası en iyi mezarlıktır. hayatta iken müstakil eve geçemedik bari ölünce müstakil yatalım *
Demirden sağnaklar altında uyur sevdiğim
göğsünde hazin ayak izleri eski Şubatların
onu yaralar kıpırdatıyor
ve o sertelmektedir yaralardan
kasıklarına boşalmaktadır nal sesleri
saçları bukleli bir çocuğu öperek uyandıran
içimize güneşler bırakan nal sesleri.
Keserle yontulmuş bir ağzı var sabahın
varınca bayrakları, marşları duyuyorum
başım çılgınca sarsılan dallarla uğraşıyor
durup dineliyorum bütün taframla
bütün taframla, bütün yumruklarım, bütün
hantal yüreklerin olduğu orda.
- ismet Özel, Evet isyan
göğsünde hazin ayak izleri eski Şubatların
onu yaralar kıpırdatıyor
ve o sertelmektedir yaralardan
kasıklarına boşalmaktadır nal sesleri
saçları bukleli bir çocuğu öperek uyandıran
içimize güneşler bırakan nal sesleri.
Keserle yontulmuş bir ağzı var sabahın
varınca bayrakları, marşları duyuyorum
başım çılgınca sarsılan dallarla uğraşıyor
durup dineliyorum bütün taframla
bütün taframla, bütün yumruklarım, bütün
hantal yüreklerin olduğu orda.
- ismet Özel, Evet isyan
zamanında ayıla bayıla defalarca izlediğimiz the mummy ve The Mummy Returns filmlerinin yıllar sonra gelecek olan devam filmi. serinin 3. filmi The Mummy Tomb of the Dragon Emperorı adamdan saymadığımı farketmişsinizdir.
zaten mummy 4 te 3. filmi yok sayıp, konu olarak ikinciyi takip edecekmiş. başrollerde yine özlediğimiz ve sizlerin adam muhtara benzemiş alüminyum yorumu yaptığı Brendan Fraser ve Rachel Weisz vaR. Sanırım bu kez onların çocuklarını merkeze koyan bir film izleriz. sanırım oğlanı Michael Johnston oynayacak. net bilgi değil. yaymayalım.
2027 de yayına girecek.
zaten mummy 4 te 3. filmi yok sayıp, konu olarak ikinciyi takip edecekmiş. başrollerde yine özlediğimiz ve sizlerin adam muhtara benzemiş alüminyum yorumu yaptığı Brendan Fraser ve Rachel Weisz vaR. Sanırım bu kez onların çocuklarını merkeze koyan bir film izleriz. sanırım oğlanı Michael Johnston oynayacak. net bilgi değil. yaymayalım.
2027 de yayına girecek.
Beni sürekli favlıyor. Aşık herhalde. Başka ne anlam çıkarıcam ki zaten.
eksik değil sadece bu ara herkes fazlaca eksi yiyor.
yazacak heves kalmıyor böyle olunca.
yazacak heves kalmıyor böyle olunca.
Eli çarpmıştır.
enayimiknatisi nın enrtry favladığı tarihi bir güne tanıklık ediyorum şu an. bu fav'ın kısmetlilerinden biriyim bu arada. ha bende önce böyle bir olay vuku bulmuşsa da lütfen beni düzültün.
yoğun beyin mesaisi gerektiren uğraş.
zira yazım sırasında ritim gözetimi, duygunun altyapıya uygun tonda tasviri, doğru kelimeyi bulma ve kafiye kovalamaca gibi bir dizi süreçten aşılıyor. işin içine bir de mükemmeliyetçilik tribi girince, bir dörtlüğün dahi üzerinden defalarca geçiliyor; ardından gelen yeni barlarla birlikte daha önce yazdıkların da tekrar tekrar değiştiriliyor.
sanırım tam olarak bu yüzden ne zaman olaya girişsem bitiremeden yarıda bırakıyorum ve ertesi gün de ekseriyetle devam etmiyorum. derken tonla yarım bırakılmış iş ve hiçbir şey yapmadan geçen haftalar, aylar.
ve şunu fark ettim ki bir noktadan sonra insanın eli gerçekten çıkıyor. ritim duygusu köreliyor, kelimeler eskisi kadar rahat gelmiyor, lirikalitede de ister istemez bir düşüş gözlemleniyor. en can sıkıcı tarafı da burası sanırım; keza tekrardan eski seviyeye ulaşmak için yeniden birkaç parça üretmek, o pası atmak gerekiyor.
ki geçenlerde baktım, fena halde pas tutmuşum. kafam da güzeldi, oturup kendimi payladığım, eleştirdiğim bir şeyler çıkardım ortaya. ama büyük ihtimalle bunun da sonunu getiremeyip bir kenara bırakacağım.
da meraklısı şöyle buyurabilir:
https://voca.ro/1no5qfTQUA1S
sözleri:
görsel
tşkrler.
ha bir de ufak bir not. çalışma demonun demosudur. ona göre dinleyiniz lütfen.
zira yazım sırasında ritim gözetimi, duygunun altyapıya uygun tonda tasviri, doğru kelimeyi bulma ve kafiye kovalamaca gibi bir dizi süreçten aşılıyor. işin içine bir de mükemmeliyetçilik tribi girince, bir dörtlüğün dahi üzerinden defalarca geçiliyor; ardından gelen yeni barlarla birlikte daha önce yazdıkların da tekrar tekrar değiştiriliyor.
sanırım tam olarak bu yüzden ne zaman olaya girişsem bitiremeden yarıda bırakıyorum ve ertesi gün de ekseriyetle devam etmiyorum. derken tonla yarım bırakılmış iş ve hiçbir şey yapmadan geçen haftalar, aylar.
ve şunu fark ettim ki bir noktadan sonra insanın eli gerçekten çıkıyor. ritim duygusu köreliyor, kelimeler eskisi kadar rahat gelmiyor, lirikalitede de ister istemez bir düşüş gözlemleniyor. en can sıkıcı tarafı da burası sanırım; keza tekrardan eski seviyeye ulaşmak için yeniden birkaç parça üretmek, o pası atmak gerekiyor.
ki geçenlerde baktım, fena halde pas tutmuşum. kafam da güzeldi, oturup kendimi payladığım, eleştirdiğim bir şeyler çıkardım ortaya. ama büyük ihtimalle bunun da sonunu getiremeyip bir kenara bırakacağım.
da meraklısı şöyle buyurabilir:
https://voca.ro/1no5qfTQUA1S
sözleri:
görsel
tşkrler.
ha bir de ufak bir not. çalışma demonun demosudur. ona göre dinleyiniz lütfen.
ortalamanın üzerinde olan, kaliteli ve rap'in o agresif ruhunu dinleyiciye layığıyla aktarabilen birtakım çalışmalardır.
frank bentler'ın (bkz: always win) şarkısı da bunlardan yalnızca birisi.
gerek altyapısı, gerek sözleri, gerekse sanatçının tonu ve okuyuş biçimiyle gerçekten takdir edilesi bir çalışma. özellikle enerjisini baştan sona koruyabilmesi ve yaptığı ustaca flow, ses değişimleri ayrıca hoşuma gitti.
ki meraklısına şiddetle tavsiyemdir efendim.
https://www.youtube.com/watch?v=xRU8KM_b5f0
tşkrler.
frank bentler'ın (bkz: always win) şarkısı da bunlardan yalnızca birisi.
gerek altyapısı, gerek sözleri, gerekse sanatçının tonu ve okuyuş biçimiyle gerçekten takdir edilesi bir çalışma. özellikle enerjisini baştan sona koruyabilmesi ve yaptığı ustaca flow, ses değişimleri ayrıca hoşuma gitti.
ki meraklısına şiddetle tavsiyemdir efendim.
https://www.youtube.com/watch?v=xRU8KM_b5f0
tşkrler.
ingiliz edebiyatı gerçekten ruh dünyamı şekillendirdi. Bu yüzden
(bkz: jane austen)
(bkz: j k rowling)
Ortaokuldayken ezberleyene kadar okuduğum bir shakespeare kitabıma, hayran olduğum marry shelley e, okuduktan sonra aklımdan atmakta zorlandığım sineklerin tanrısına da değinmeliyim.
(bkz: jane austen)
(bkz: j k rowling)
Ortaokuldayken ezberleyene kadar okuduğum bir shakespeare kitabıma, hayran olduğum marry shelley e, okuduktan sonra aklımdan atmakta zorlandığım sineklerin tanrısına da değinmeliyim.