bugün

entry'ler (14)

ekin

kızlara daha çok yakışan tatlı bi isimdir sosyalist düşünceli insanlar bu ismi çocuklarına koyar genellikle.
(bkz: ben)

pepee

kardeşimin her gün yanıma gelip pepee pepee diye beni uyandırdığı çizgi film karakteridir. Şarkıları dillere destan halaylı eğlenceli.

boğa burcu kadını

asabi burçtur. komiktirler ama bir cem yılmaz değil . yemek yemeyi gezmeyi parayı severler . gülmeleri desibel rekoru kırar.
(bkz: ben)

gülben ergen

3 çocuk annesi olmasına rağmen gayet güzel ve doğal bi sanatçı şarkılarıda pek bi neşelidir.
(bkz: bay doğru)

hadise

son klibinde beyonce rihannaya benzemeye çalışan hafiften anımsatan güzel şarkıcı. Sesi iyi lakin orjinal olmalı.

madonna

türkiyedeki konserinde sınırları zorlamış ve kendini hayran bırakmış kıskanarak baktığım 1958 doğumlu ünlüdür sevgililerini kendinden 10 20 yaş küçük bulur nedense.

hiçbir erkekle öpüşmemiş 21 lik genç kız

kaderine tepik atmış namuslu kızdır takdir edilir bulunmak ister bulunması zordur bu devirde.

arsız bela

bağırıp müzik yapmaya çalışan küçükken sağdan soldan darbe yiyen bu yüzden yaptığı müzik anlaşılmayan ağır dertli kardeşimiz.

liseliler

aşırı duygusal ergenlikten çıkamamış asi ruhlu, isyankar gençlerdir.
(bkz: arsız bela)

lise

hayatın en güzel yılları denmesine rağmen bişey anlayamadığımız geçmeyen dört senedir.
(bkz: kim uydurur böyle şeyleri)

bir otobüste yaşanacak en büyük rezillik

kafanızın cama yasladığınızda camda çıkan yağ izi, arabada ağlayan küçük bebe
akbilin boş olması,ter kokan saygıdeğer abi.

jennifer lopez

egoist ruhlu bir şarkıcı.

(bkz: poposunu sigortalatmıştır)

erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki

analarını hatırlarlar.
(bkz: kıza bak anam)

kitap okumanın vakit kaybı olması

kitap okumak vakit kaybetmek değil vakit doldurmaktır.
© copyright 2005 - 2026