bugün

sevdiği entry'ler

tayyip istifa

Tayyip bi' git diyorum. Yeter artık! Bilal'i, Sümeyye'yi, Esra'yı ve tüm aile kabileni alıp Burak'ın yanına git! Senden başka koca ülkeyi yönetecek kimse yok mu ya? Yeter!

0 0 7 abime ayarlayacağım manita

007 abiye ayıp olmazsa o kızı bana paslasana

çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar

Sana ne amına koyduğum da diyebilirsin.

seviştikten sonra teşekkür etmekk

Bizim kimseye tesekkur borcumuz yoktur.

siktir et be teoman abi

Eyvallah kardeşim:)

sarma saran kaslı sözlük erkekleri

Ooo skilir evet.

nick vermeden bir yazara seslen

Üstünde ne var

nick vermeden bir yazara seslen

Naber lan amına koyduğum Ehehe.

ne yapsam iyi olur

Otuz1 kanka

bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur

Ben masaya cikip dans etcem.

fatma betül sayan kaya

Helal olsun ablaya. Vallahi bu milleti kazıklayan kim varsa; helal olsun. Yaslayın yaslayabildiğiniz kadar. Üzülmüyorum. Hak ediyor bu millet. Affetme abla! Aynen devam. Ohh...

fatma betül sayan kaya

--spoiler--

Olum Bir yolsuzluk, hırsızlık yok ki. Buna rağmen kadıncağız istifa etmiş.soruşturuluyor. inşallah aklanacak.

--spoiler--

kanka boşuna yalama sana bir şey koklatmazlar. ne oldu lan masumiyet karinesi aklına geldi birden ? chp li belediye başkanları hiçbir suçlama yokken sabahın 5 inde evlerinden ters kelepçe ile alınırken asıp kesiyordun burada halkın parası halkın parası diye. bunların indirdikleri kimin parası ağaçtan mı toplamışlar ? 63 milyon lirayı nereden buldu da o fonlara yatırdı en azından 2 gram ahlaklanın da şu soruyu sorun bari amk.. bu kadın üniversitesini burslu okuyor birkaç senede 63 milyon lirayı tek kalemde fona yatıracak hale nasıl geliyor. bak geçtim 2 milyar lirayı daha 63 milyon lirayı soracak imanınız yok sizin.

süper para kazanma yöntemi buldum garanti

Harcanıyorsun buralarda.
Süper bir zeka.

türk dil bayramı kutlu olsun

türk olmanın en güzel yanı olan türkçe için önemli bir gün, kutlu olsun.

ne bakıyorsunuz yazsanıza

ne bakıyorsunuz...

üstteki yazarın mesleğini tahmin et

görsel

atatürk diyor ki

"Her şeyden evvel bilgisizliği ortadan kaldırmak lâzımdır. Bu sebeple maarif programımızın, maarif siyasetimizin temel taşı, bilgisizliğin giderilmesidir. Bu giderilmedikçe yerimizdeyiz. Yerinde duran bir şey ise geriye gidiyor demektir."

(Prof. Dr. Utkan Kocatürk, Atatürk, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yayınları, s. 141)

size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi

2014 Diyarbakır Lice askeri üsden bayrağın teröristlerce indirilmesidir. Dünya tarihinde örneği yoktur. O gün ne genelkurmay başkanı ne Cumhurbaşkanı ne de kimsenin istifa etmemesi bile kansızlıklarının ispatıdır. Üzüntü duysalar istifa ederlerdi, etmediler. Alayının kanı bozuk.

camilerin propaganda üssüne dönüşmesi

uzun uzun yazılacak konu.

zaten allah konunun ne olduğunu bize kur'an da (Tevbe Suresinin 107-110) anlatıyor.
peygamberimiz de gidip o camiyi yıkıyor.

bakınız: kur'an da anlatılan dırar mescidi/mescid-i dırar, bu ayetlerde sözkonusu mescitin zarar verme (dırâr) inkar etme, Müslümanlar arasında ayrılık çıkarma, nifak sokan cami.
daha önce Allah ve Resulune karşı savaşanlara gözetleme yeri hazırlama amacıyla yapıldığı, münafıkların bu amaçlarını gizlemek için "Biz sadece iyilik yapmak istiyorduk" diye yemin ettikleri, buna rağmen yalancı oldukları belirtilerek şöyle buyuruluyordu: "Ey Nebi! Bu mescitte asla namaza durma. Şüphesiz ki başlangıcından itibaren takva üzere kurulan mescitte namaz kılman daha hayırlıdır. O mescitte kendilerini maddi ve manevi kirlerden temizlemeyi seven adamlar vardır. Allah kendisini temizleyenleri sever. Binasının temelini Allah'tan korkma ve rızasını kazanma esası üzerine kuran mı, yoksa binasını bir uçurumun kenarına kurupta onunla Cehennemin ateşine göçen mi daha hayırlıdır! Allah zalimler güruhunu doğru yola sevketmez. Yürekleri paramparça oluncaya kadar yaptıkları o mescit daima bir şüphe kaynağı olarak kalblerinde kalacaktır. Allah Alîm'dir, Hakîm'dir" (et-Tevbe, 9/107-110.
© copyright 2005 - 2026