bugün
- velvet31
- bik bik abla vs vurduranlar12
- arkadaşlar tost yapamıyorum6
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- kemal kılıçdaroğlu18
- sözlüğe totonu zikeyim butonu4
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum7
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- uludağ sözlük bir ailedir5
- arkadaşlar suşi yapamıyorum4
- erectoton7
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı5
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- ali hamaney'in cenaze töreni4
- diamond bosphorus12
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği28
- gizli artı vermek6
- hdi2
- durduk yere size kafayı takan yazarlar6
- ankara da kapandığı için sizi en çok üzen mekan2
- kavgalar yüzünden fotomun arka planda kalması3
- yine geliyorum yilanoglu3
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- araya adam sokup yazar banlatmak5
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- tai lung30
- motor inecek abi4
- mehdi ismet ise deccal kim2
- gocu9
- sözlüğün mal dolması5
- deniz göktaş31
- beyler lütfen hlzaya gelin2
- mony tontana5
- suca suruklenen cocuk silik yesin kampanyası2
- neşeli pozitif komik ve tatlı kadın2
- metro 20333
- sözlükte seviye ve üslup yoksunu yazarlar7
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı4
- bütün biraderlere hükmeden birader3
- ciddi ciddi aşure seven insan6
- arkadaşlar pilav yapamıyorum2
- kadın siniri5
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı4
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı4
- iremga8
- yeğen3
- ömründe hiç büyük musibetle imtihan edilmemiş tip6
entry'ler (29)
sebepsiz olduğunu zannettiğin his, diyelim.
o derece aciliyet söz konusu oluyor yani, lan sanki altına sıçacak da kabin koymuş caddeye doğruysa.
evet derse senindir, hayır derse zaten senin değildi, bas gaza...
arabası çalışmıyordu, bi el atar mısınız kardeş çalışmıyor vurdurayım bari dedi. insaniyetlik ölmemiş hesabı işe giderken durdum ve başladım itmeye, içeride kilolu abla oturuyor, karısıymış. Allah mutluluk versin, ama insan iner lan aşağı diye düşünürken o ara arabayı itiyorum ıkına ıkına. Adam direksiyonda tabi... Lan bi de baktım kocası direksiyonda, karısı yanında ben de takviye kuvvet modundayım. Sonra yokuş aşağı da değil, bildiğin gemileri karadan yüzdürme olayını tek başıma canlandırıyorum. Bir iki çalışmadı, af buyrun bi tarafımdan ter sökün etti... Abi yenge inse bari dedim, o rahatsız dizleri ağrıyor dedi. Yengenin konforu bir milyon. el atacak ikinci bir yardımsever de çıkmadı. Bırakamadım da ayıptır falan modundan. yeni giydiğim gömlek sırtımda yapış yapış, işe geç kaldım. araba mı, bıraktığımda içinde şişman bir ablanın oturduğu sağa çekmiş bir arabaydı artık.
Allah rahmet eylesin, sayesinde bir memleket ara sıra da olsa boğaz manzarası görüyor.
bu ülkede neden mutlu olmayasın
anan, baban, kardeşin, eşin dostun yok mu burada
neden bu ülkede mutlu olmayasın
anan, baban, kardeşin, eşin dostun yok mu burada
neden bu ülkede mutlu olmayasın
arzunun tene dolması ise altında yatan motivasyon şehvetin tükenmesi gibi tükenir; sevgiyse kalbe dolan ve bir yaşam tarzı olarak benimsenmişse ilişki, sürer bir ömür, biri ölse dahi sevgisi devam eder
"uzak nedir ki kendinin bile ücrasında yaşayan benim için" ismet Özel mısraı.
"uzak nedir ki kendinin bile ücrasında yaşayan benim için" ismet Özel mısraı.
Akşam işe gitmek gece bekçilerine, gece klüplerine vs mahsustur.
Sabah gidilebilecek bir iş olması harika bir durumdur, ekonomik bağımsızlık, tatili sevmek gibi hoş durumların sebebidir.
Sabah gidilebilecek bir iş olması harika bir durumdur, ekonomik bağımsızlık, tatili sevmek gibi hoş durumların sebebidir.
kariyer yapmayı değil de çocuk yapmayı seçmiştir, kendi seçimidir, buyursun.
Derin Sıçrayış Hipnoz adlı kitap bu alanda yazılmış kaliteli kitaplardandır. Hipnoz uzmanı mehmet başkak tarafından yazılmıştır. Hipnoz hakkında kulaktan dolma bilgilere değil de işin içindeki bir uzmanın kendi deneyimlerini açıkça anlattığı bir uzmandan öğrenmek isteyenler okuyabilirler.
Kasadaki çürük elmadır.Sapıktır, sapkındır.
Neticede müslüman da bir insandır ve inancını hakkıyla, samimi olarak benimsememişse sapkınlıktan kurtulamaz.
Hala kendisine müslümanım diye orda burda görünüyor ve bu derece bir aşağılık durumu niyetinden dolayı soruyorsa, gerçek inananlar için üzücü bir durumdur.
Trolleme amaçlı bir soru olmadığını varsayarsak durum budur.
Neticede müslüman da bir insandır ve inancını hakkıyla, samimi olarak benimsememişse sapkınlıktan kurtulamaz.
Hala kendisine müslümanım diye orda burda görünüyor ve bu derece bir aşağılık durumu niyetinden dolayı soruyorsa, gerçek inananlar için üzücü bir durumdur.
Trolleme amaçlı bir soru olmadığını varsayarsak durum budur.
çöpü değer edinenin, inandığı değerlerin çöp olması kaçınılmazdır. Çöp olamayacak , son kullanma tarihi olmayanla şeyleri değer diye benimsemek lazım.
ince düşünürler ve inceldiği yerden koparlar bu kalınlar dünyasında.
Dünyadaki bütün inanç savaşları, farklı şeylere inanmaktan değil, o inancın fanatikleri sebebiyle çıkmıştır. Fanatik aşırıya kaçandır, fanatik inanmanın ötesinde saplantılı biridir ve saplantılı durumundan dolayı bir başkasına nefes hakkı tanımaz. Aşırı fanatizim psikopatlıkla ikiz kardeştir. Tartışmaz, kavga eder. iknaya çalışmaz yok etmeye çalışır. Hayat hakkı olmasın ister başkasının. Fanatizim insanlığın delirdiği noktadır.
Bakan kişinin ilgisine karşı çok boş değilse saça dokunulur genellikle, bakışa cevap verecek anlamına gelmez, daha çok bakışın farkında olduğunu ifade edebilir saça dokunmak. Zemine göre, bağlama göre çok değişir tabi bu durumlar.
ingilizce istilasından sonra, arapsaçı Ortadoğu savaşları ve Suriyeli mülteciler milyonları bulunca doğal sonuç... Önce emlakçılar başladı Arapça ilanlarla, ardından lokantalar ve diğerleri...Arada Türkçe kaynıyor, Türk'ün kaynaması gibi...
1 kuruş da düşse alırım, almayınca ne oluyor yani başın göğe mi eriyor; saraylı sevgilinin yanında saraylı mı oluyorsun 50 kuruşa.