bugün
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- ben küfür etmedim adı altında küfür etmek10
- ucan tekme atan hipopotam38
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları6
- saçları permalı sözlük kızı5
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz4
- sabah sabah 500g çikolatalı puding yemek10
- hıçkırığı anında durduran formül7
- erkek olduğu halde ilgi duyduğunuz yazarlar9
- sizce karizma mıyım13
- yazarların şu an içtiği içecekler7
- burak yılmazdaki taşşağın kimsede olmaması11
- italya3
- tarihte musa diye birinin olmadığı iddiası4
- arkadaşlar acilen bakmanız gerekiyor5
- ak parti kimsesizlerin kimsesidir9
- kız olduğu halde ilgi duyduğunuz yazarlar7
- adı o soyadı ç ile başlayan kişinin suç işlemesi2
- hangi manifest kızısın10
- emevilerin cuma namazı taktiği2
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- montella ile yolların ayrılması5
- selam kızlar hala evlenmedim7
- kadınların aklı yoktur hiçbir şeyden anlamazlar9
- koltukaltı kıllı kezo6
- herkesin herkese psikolojik teşhis koyması3
- internette kavga ederek var olmaya çalışmak2
- bir karıncaya yol tarif etmenin çok zor olması3
- güne bir resim bırak2
- 61 yaşında plank rekoru kırmak4
- arkadaşlar etkileşelim mi5
- güne kötü başlamak2
- herkesin haklı olması2
- cumadan bir gün önceki gün bugün perşembe4
- özelden kuşum ötmüyor diyen yazar3
- takibe takip beğeniye beğeni diyen sözlük kızı4
- sütte leke var cemil tugay da yok5
- seray sever3
- şuan ne olmak istersiniz2
- muslettin amca6
- sizi müdüre şikayet eden arkadaş3
- arda turan milli takım teknik direktörü olacak3
- hiç yutup izlememek4
- mezar taşında son görülme yazması2
- sevilmeyen yazara yaprak sarma ısmarlamak3
- ne yapıyorsunuz lan kekolar3
- vicdanını kaybetmiş akpliler4
- asansörün düğmesine birden fazla basmak2
- s'i l v'e r m'i s t3
- sözlüğü boşverip plaja gitmek2
entry'ler (29)
sebepsiz olduğunu zannettiğin his, diyelim.
o derece aciliyet söz konusu oluyor yani, lan sanki altına sıçacak da kabin koymuş caddeye doğruysa.
evet derse senindir, hayır derse zaten senin değildi, bas gaza...
arabası çalışmıyordu, bi el atar mısınız kardeş çalışmıyor vurdurayım bari dedi. insaniyetlik ölmemiş hesabı işe giderken durdum ve başladım itmeye, içeride kilolu abla oturuyor, karısıymış. Allah mutluluk versin, ama insan iner lan aşağı diye düşünürken o ara arabayı itiyorum ıkına ıkına. Adam direksiyonda tabi... Lan bi de baktım kocası direksiyonda, karısı yanında ben de takviye kuvvet modundayım. Sonra yokuş aşağı da değil, bildiğin gemileri karadan yüzdürme olayını tek başıma canlandırıyorum. Bir iki çalışmadı, af buyrun bi tarafımdan ter sökün etti... Abi yenge inse bari dedim, o rahatsız dizleri ağrıyor dedi. Yengenin konforu bir milyon. el atacak ikinci bir yardımsever de çıkmadı. Bırakamadım da ayıptır falan modundan. yeni giydiğim gömlek sırtımda yapış yapış, işe geç kaldım. araba mı, bıraktığımda içinde şişman bir ablanın oturduğu sağa çekmiş bir arabaydı artık.
Allah rahmet eylesin, sayesinde bir memleket ara sıra da olsa boğaz manzarası görüyor.
bu ülkede neden mutlu olmayasın
anan, baban, kardeşin, eşin dostun yok mu burada
neden bu ülkede mutlu olmayasın
anan, baban, kardeşin, eşin dostun yok mu burada
neden bu ülkede mutlu olmayasın
arzunun tene dolması ise altında yatan motivasyon şehvetin tükenmesi gibi tükenir; sevgiyse kalbe dolan ve bir yaşam tarzı olarak benimsenmişse ilişki, sürer bir ömür, biri ölse dahi sevgisi devam eder
"uzak nedir ki kendinin bile ücrasında yaşayan benim için" ismet Özel mısraı.
"uzak nedir ki kendinin bile ücrasında yaşayan benim için" ismet Özel mısraı.
Akşam işe gitmek gece bekçilerine, gece klüplerine vs mahsustur.
Sabah gidilebilecek bir iş olması harika bir durumdur, ekonomik bağımsızlık, tatili sevmek gibi hoş durumların sebebidir.
Sabah gidilebilecek bir iş olması harika bir durumdur, ekonomik bağımsızlık, tatili sevmek gibi hoş durumların sebebidir.
kariyer yapmayı değil de çocuk yapmayı seçmiştir, kendi seçimidir, buyursun.
Derin Sıçrayış Hipnoz adlı kitap bu alanda yazılmış kaliteli kitaplardandır. Hipnoz uzmanı mehmet başkak tarafından yazılmıştır. Hipnoz hakkında kulaktan dolma bilgilere değil de işin içindeki bir uzmanın kendi deneyimlerini açıkça anlattığı bir uzmandan öğrenmek isteyenler okuyabilirler.
Kasadaki çürük elmadır.Sapıktır, sapkındır.
Neticede müslüman da bir insandır ve inancını hakkıyla, samimi olarak benimsememişse sapkınlıktan kurtulamaz.
Hala kendisine müslümanım diye orda burda görünüyor ve bu derece bir aşağılık durumu niyetinden dolayı soruyorsa, gerçek inananlar için üzücü bir durumdur.
Trolleme amaçlı bir soru olmadığını varsayarsak durum budur.
Neticede müslüman da bir insandır ve inancını hakkıyla, samimi olarak benimsememişse sapkınlıktan kurtulamaz.
Hala kendisine müslümanım diye orda burda görünüyor ve bu derece bir aşağılık durumu niyetinden dolayı soruyorsa, gerçek inananlar için üzücü bir durumdur.
Trolleme amaçlı bir soru olmadığını varsayarsak durum budur.
çöpü değer edinenin, inandığı değerlerin çöp olması kaçınılmazdır. Çöp olamayacak , son kullanma tarihi olmayanla şeyleri değer diye benimsemek lazım.
ince düşünürler ve inceldiği yerden koparlar bu kalınlar dünyasında.
Dünyadaki bütün inanç savaşları, farklı şeylere inanmaktan değil, o inancın fanatikleri sebebiyle çıkmıştır. Fanatik aşırıya kaçandır, fanatik inanmanın ötesinde saplantılı biridir ve saplantılı durumundan dolayı bir başkasına nefes hakkı tanımaz. Aşırı fanatizim psikopatlıkla ikiz kardeştir. Tartışmaz, kavga eder. iknaya çalışmaz yok etmeye çalışır. Hayat hakkı olmasın ister başkasının. Fanatizim insanlığın delirdiği noktadır.
Bakan kişinin ilgisine karşı çok boş değilse saça dokunulur genellikle, bakışa cevap verecek anlamına gelmez, daha çok bakışın farkında olduğunu ifade edebilir saça dokunmak. Zemine göre, bağlama göre çok değişir tabi bu durumlar.
ingilizce istilasından sonra, arapsaçı Ortadoğu savaşları ve Suriyeli mülteciler milyonları bulunca doğal sonuç... Önce emlakçılar başladı Arapça ilanlarla, ardından lokantalar ve diğerleri...Arada Türkçe kaynıyor, Türk'ün kaynaması gibi...
1 kuruş da düşse alırım, almayınca ne oluyor yani başın göğe mi eriyor; saraylı sevgilinin yanında saraylı mı oluyorsun 50 kuruşa.