bugün
- kiraz cicegi kolonyasi34
- kadın yazarların kavga etmesi11
- abridgeeeee8
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- travesti siniri6
- sözlük kızlarıyla aşk yaşamak5
- tek şarkı ile müzik zevkini anlat9
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı5
- arkadaşlar lütfen artık seviyeli olalım5
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- bir sözlük kızının tatlısını hunharca yemek4
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan9
- en son yapılan keyfi harcama4
- arkadaşlar lütfen kavga etmeyin3
- entry silen ezik3
- arkadaşlar kavga etmeyin6
- bir sözlük kızının usulca odasına girmek3
- corona bira içen erkek6
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- velvet37
- koca istiyom gel beni al5
- bir binanın yirminci katı2
- kuran da namazın olmaması21
- gandalf yüzüğü neden frodoya emanet etti sorunsalı4
- iyi de neden bu öfke2
- kavga eden iki kadına o an aşık olmak2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- kavga eden iki yazarı özelden gazlamak2
- ctrlx10
- kavga eden yazarlara artı oy vermek2
- karşı cinste çekici gelen şeyler4
- domalan kız7
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek12
- sözlüğün en popi erkeği5
- sözlük yazarlarını en etkileyen mesajlar6
- kendi kendini bıçaklayan adam7
- uzak dur benden sözlük4
- sözlük yazarları adam gibi durun3
- dişi yakarış2
- hoşlanılan kızın sizi ayaklarıyla tokatlaması7
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir8
- japon kızı3
- peter magyar3
- her şeye zam gelirken maaşın sabit kalması hissi4
- iş arkadaşlığı9
- 31 yaşında bakire olan kız9
- mason greenwood6
- istanbul da ev kiraları6
- korkusuz korkak filmindeki kör dilenci2
- bizi ne zaman sevecekler5
bir işe sahip olmaktır. ama gecenin iki buçuğunda akla geldiğinde adamı gerer.
öğlen olsa bu kadar koymayacak iş.
en ulvi küfürlerin doruk yapması.
sabah okula gitmenin para kazandıran ve daha üretken kılan versiyonu.
2010 dogumlu arkadaslarin(ikibinon) yapmamasi yuksek ihtimal olan eylemm..muhtemelen beyinle calisanlarin % 90 i hom ofise gececek.
(bkz: işkence)
her sabah 6 da kalkip, hazirlik yapip, servise dogru gitmek zor ama cuma gününe de hastayim. ertesi gün iş olmamasi o kadar sevindirici ki.
işi olmayan arkadaşlara da en kisa sürede geleceği için iş bulmasini temenni eder, esenlikler dilerim.
işi olmayan arkadaşlara da en kisa sürede geleceği için iş bulmasini temenni eder, esenlikler dilerim.
öldürmeyen ama hep süründüren eylemdir.
bi işe sahip olduğumuz için mutlu olmamıza vesile durumdur.
sağlam kafa sağlam vücudda bulunur.
sağlam kafa sağlam vücudda bulunur.
kış aylarında yapılanı bir nevi çin işkencesidir. o yatakta kalkıp buz gibi sokağa çıkılır mı hiç.
06:30 ta kalkıyorsan ve evden çıkarken yüzlerinde mutlu bir ifade ile uyuyan birileri varsa ,iç gıcıklayıcı olabilecek para kazanma eylemidir.
hele de kışın o sıcak yataktan kalkmak çok zor olan hede.
zengin koca felsefesini ezberlemiş olsaydık bunlar başımıza gelmezdi.*
zengin koca felsefesini ezberlemiş olsaydık bunlar başımıza gelmezdi.*
olması gerekendir. dilenecek değiliz ya. çalışacaksın hayatını kazanacaksın. emeğinin karşılığıyla alnının teriyle hayatını idame edeceksin.
sadece pazar günleri tatil yapanlar için kabak tadı veren durum.. haftada bir gün bile dinlenmeyenler için sesimi bile çıkaramıyorum.
memur tayfası ise bu durumu anlayamaz, onlar şimdiden 9 mu olacak kurban bayramı tatili derdindeler.
memur tayfası ise bu durumu anlayamaz, onlar şimdiden 9 mu olacak kurban bayramı tatili derdindeler.
pazartesi olsada işe gitsek diyenlerdenim.
itiraf ediyorum: evde işten çok yoruluyorum. (allah; annelere güç, sabır versin)
itiraf ediyorum: evde işten çok yoruluyorum. (allah; annelere güç, sabır versin)
Her insanın epey zorlandığı ve istemeye-istemeye yaptığı versus. Lakin efendim, her şeye rağmen çalışma hayatı çok güzeldir. Yorucudur evet, ama vücudu dinç tutabilmek için birebirdir. Tüm gün evin içinde oturan ve hiçbir hobisi olmayan insanlardan bir farkınız olsun. Onlar ki, hayatlarının içerisinde hiçbir amacı olmayan toplum bireylerdir. Farklılık, aykırılık her zaman prim var. Yaşamın her bir köşesinde, yaşamın her dalında ve yaşamın her bir yerinden; bir şeyler öğreniniz. Her konu hakkında bir bilginiz, bir diyeceğiniz olsun.
Bu şeylerde, çok görüp; çok okumaktan geçiyor. Cehalette sınır tanıyacağınıza, kendinizi mükemmel derecede yetiştirmekte sınır tanımayınız. insanlar sizlere baktıkları zaman ''oha be, ne muhteşem adam/kadın bu.'' deyiversin.
Her şey, kendi elinizdedir. Çok uzağınızda değil, hemen yanınızda duruyor. bir dokunmanız yeterlidir, o sizlere geri dönecektir.
(bkz: bilgiyi sevin öğretin)
Bu şeylerde, çok görüp; çok okumaktan geçiyor. Cehalette sınır tanıyacağınıza, kendinizi mükemmel derecede yetiştirmekte sınır tanımayınız. insanlar sizlere baktıkları zaman ''oha be, ne muhteşem adam/kadın bu.'' deyiversin.
Her şey, kendi elinizdedir. Çok uzağınızda değil, hemen yanınızda duruyor. bir dokunmanız yeterlidir, o sizlere geri dönecektir.
(bkz: bilgiyi sevin öğretin)
gece vardiyasında çalışmaktan çok daha iyi olduğu kesindir.
sabah işten cıkmaktan çok daha iyidir.
çok sağlıklı bir fiil.
Evde Oturup göt büyütmekten faydali olan eylem.
Karda kışta gece 12 de vardiyaya gitmekten çok daha iyidir.
(bkz: barbarlık)
Akşam işe gitmek gece bekçilerine, gece klüplerine vs mahsustur.
Sabah gidilebilecek bir iş olması harika bir durumdur, ekonomik bağımsızlık, tatili sevmek gibi hoş durumların sebebidir.
Sabah gidilebilecek bir iş olması harika bir durumdur, ekonomik bağımsızlık, tatili sevmek gibi hoş durumların sebebidir.
hafta içi her sabah sözlükte beliren başlıktır. herkese kolay gelsin, hayırlı işler olsun, benim gibi öğrenci arkadaşlarada derslerinde, sınavlarında başarılar.
Soguk ve yagmurluyken daha cok nefret edilendir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar