bugün

üvey arkadaş

muhte$em bir küçük iskender özgür metni. aklı zorluyor.

ilk kur$unu alnına sıkacağım. ikincisini karnına; sonraki kur$unlar sırasıyla omuzlarına: Böylece ıstavroz çıkararak öleceksin. Ne mutlu sana! Bana bir kadeh $ampanya ısmarlamak için ne bekliyorsun? !

ipi boynuna kravat $eklinde bağlayacağım. Asılırken kibar ve efendi görüneceksin. Ne mutlu sana! Her yanım tereyağı içinde, bana biraz havyar sürmek için ne bekliyorsun? !

Sana saplayacağım bıçakla tanışmanızı istiyorum; çok eski dostumdur. Birlikte çok i$ ba$ardık, çok badireler atlattık. Keskin bir dili vardır. Yani bir ülkeyi bile bölebilir. Öyle keskin bir dil! Ne mutlu sana! Bana $urdan bir kilo tecavüz tarttırmak için ne bekliyorsun? !

Susadığın için boğarken seni ben, su sporlarına yeni bir bran$ kattığını düşün. Alnına neşterle God yazacağım. Gotik harflerle, yeni dalga akımının etkisi altında, biraz Chaplin'i taklit ederek. Biraz kafası karı$ık bir Richard Brautigan'ı taklit ederek. Biraz enseyi omurgaya kadar almı$ bir berberi taklit ederek. Ne mutlu sana! Aramızdaki sinir haplarını toplayıp zorla konu kom$uya yutturmak için ne bekliyorsun? !

Bizim senle hukukumuz var. Avukatımız var. Suçumuz var.

Bizim senle bir ömrü payla$maya andımız, bu andı çiğneyip içyüzümüzü if$a eden ihanetlerimiz, birbirimizi kolayca harcamanın lüksü, bu lükse sığan ba$ önde bo$ bo$ oturu$larımız var. Konu$amayı$larımız, hiçbir $eyi açıklayamayı$larımız, kaçıp gitmeyi erdem sayı$larımız var. Umutmu$, bir $ans daha vermeklermi$, özürlermi$, lütfen unutlarmı$: Zaaf Zaaf! Bunlar evrim zaafı! Ben kin tutmayı aşktan daha yüce bilirim. A$k acısı silinir, kin mezara kadar! Sadece hümanist olacak kadar düşük değil IQ seviyem!

Bu gece alkolle sabahla; ona de ki: Ben kanıma kırmızı rengi veren ki$iyi kaybettim.

Bu gece hüzünle sabahla; ona de ki: Ben bedendeki mıknatısın büyüsünü bozdum.

Bu gece iğrenç bir korku filmiyle sabahla; ona de ki: Kabuslarımın orta yerindeki tek güzel mabedin kapısına sıçtım.

Bu gece imla kurallarına uyulmu$ edebi bir intihar mektubu ile sabahla; ona de ki: Farkındayım, ölsem, cesedimi gerçekten te$his edebilecek tek insan odur; ceset de olsam, hainim hâlâ.

Ne mutlu sana!
güncel Önemli Başlıklar