bugün
- en lezzetli balık18
- can holding'in 33 şirketini geri alması4
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız8
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin12
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması2
- sabahları nefret edilen şeyler10
- does the carpet match the drapes2
- birbirden farklı diller ortak bir mekan2
- anın görüntüsü25
- erdoğan'ın new york ta iş adamlarıyla buluşması2
- kabul görmüş fikirlere itiraz etmek7
- asena keskinci3
- true nickli yazar23
- doktor2
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın6
- bozo2
- karşı cinsteki en itici özellik12
- ben geldim naneler13
- how'i met your mother marshall6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı12
- sevgiliye hitap biçimleri2
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum10
- gocu33
- uludağ sözlük evreni9
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat11
- yeni biriyle nerede tanışılır8
- mansur yavaş14
- online listesindeki sıralama mantığı9
- sahibinin sesi ile okunan cümleler8
- online listesi neden kaldırıldı10
- karması eksi olan yazarların adam gibi adam olması8
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- size takılan lakaplar7
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması11
- en son neye çok üzüldünüz12
- sorunlarını sevişerek çözen çiftler6
- başta hak verilen sonradan eksilenen yazılar6
- inci sözlük8
- game of thrones taki kerhaneci21
- tai lung vs gocu22
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz9
- başkent istanbul olsun11
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği7
- yerinde olmak istenen dizi karakterleri4
- tevrat geleceği dogru tahmin etti5
- normal keki ıslak keke çevirme tekniği10
- mamudo gurban niye doğdun9
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi7
- bik bik vs sarapci koala hatayi4
- hristiyan düşüncesinin yönettiği dünya6
muhte$em bir küçük iskender özgür metni. aklı zorluyor.
ilk kur$unu alnına sıkacağım. ikincisini karnına; sonraki kur$unlar sırasıyla omuzlarına: Böylece ıstavroz çıkararak öleceksin. Ne mutlu sana! Bana bir kadeh $ampanya ısmarlamak için ne bekliyorsun? !
ipi boynuna kravat $eklinde bağlayacağım. Asılırken kibar ve efendi görüneceksin. Ne mutlu sana! Her yanım tereyağı içinde, bana biraz havyar sürmek için ne bekliyorsun? !
Sana saplayacağım bıçakla tanışmanızı istiyorum; çok eski dostumdur. Birlikte çok i$ ba$ardık, çok badireler atlattık. Keskin bir dili vardır. Yani bir ülkeyi bile bölebilir. Öyle keskin bir dil! Ne mutlu sana! Bana $urdan bir kilo tecavüz tarttırmak için ne bekliyorsun? !
Susadığın için boğarken seni ben, su sporlarına yeni bir bran$ kattığını düşün. Alnına neşterle God yazacağım. Gotik harflerle, yeni dalga akımının etkisi altında, biraz Chaplin'i taklit ederek. Biraz kafası karı$ık bir Richard Brautigan'ı taklit ederek. Biraz enseyi omurgaya kadar almı$ bir berberi taklit ederek. Ne mutlu sana! Aramızdaki sinir haplarını toplayıp zorla konu kom$uya yutturmak için ne bekliyorsun? !
Bizim senle hukukumuz var. Avukatımız var. Suçumuz var.
Bizim senle bir ömrü payla$maya andımız, bu andı çiğneyip içyüzümüzü if$a eden ihanetlerimiz, birbirimizi kolayca harcamanın lüksü, bu lükse sığan ba$ önde bo$ bo$ oturu$larımız var. Konu$amayı$larımız, hiçbir $eyi açıklayamayı$larımız, kaçıp gitmeyi erdem sayı$larımız var. Umutmu$, bir $ans daha vermeklermi$, özürlermi$, lütfen unutlarmı$: Zaaf Zaaf! Bunlar evrim zaafı! Ben kin tutmayı aşktan daha yüce bilirim. A$k acısı silinir, kin mezara kadar! Sadece hümanist olacak kadar düşük değil IQ seviyem!
Bu gece alkolle sabahla; ona de ki: Ben kanıma kırmızı rengi veren ki$iyi kaybettim.
Bu gece hüzünle sabahla; ona de ki: Ben bedendeki mıknatısın büyüsünü bozdum.
Bu gece iğrenç bir korku filmiyle sabahla; ona de ki: Kabuslarımın orta yerindeki tek güzel mabedin kapısına sıçtım.
Bu gece imla kurallarına uyulmu$ edebi bir intihar mektubu ile sabahla; ona de ki: Farkındayım, ölsem, cesedimi gerçekten te$his edebilecek tek insan odur; ceset de olsam, hainim hâlâ.
Ne mutlu sana!
ilk kur$unu alnına sıkacağım. ikincisini karnına; sonraki kur$unlar sırasıyla omuzlarına: Böylece ıstavroz çıkararak öleceksin. Ne mutlu sana! Bana bir kadeh $ampanya ısmarlamak için ne bekliyorsun? !
ipi boynuna kravat $eklinde bağlayacağım. Asılırken kibar ve efendi görüneceksin. Ne mutlu sana! Her yanım tereyağı içinde, bana biraz havyar sürmek için ne bekliyorsun? !
Sana saplayacağım bıçakla tanışmanızı istiyorum; çok eski dostumdur. Birlikte çok i$ ba$ardık, çok badireler atlattık. Keskin bir dili vardır. Yani bir ülkeyi bile bölebilir. Öyle keskin bir dil! Ne mutlu sana! Bana $urdan bir kilo tecavüz tarttırmak için ne bekliyorsun? !
Susadığın için boğarken seni ben, su sporlarına yeni bir bran$ kattığını düşün. Alnına neşterle God yazacağım. Gotik harflerle, yeni dalga akımının etkisi altında, biraz Chaplin'i taklit ederek. Biraz kafası karı$ık bir Richard Brautigan'ı taklit ederek. Biraz enseyi omurgaya kadar almı$ bir berberi taklit ederek. Ne mutlu sana! Aramızdaki sinir haplarını toplayıp zorla konu kom$uya yutturmak için ne bekliyorsun? !
Bizim senle hukukumuz var. Avukatımız var. Suçumuz var.
Bizim senle bir ömrü payla$maya andımız, bu andı çiğneyip içyüzümüzü if$a eden ihanetlerimiz, birbirimizi kolayca harcamanın lüksü, bu lükse sığan ba$ önde bo$ bo$ oturu$larımız var. Konu$amayı$larımız, hiçbir $eyi açıklayamayı$larımız, kaçıp gitmeyi erdem sayı$larımız var. Umutmu$, bir $ans daha vermeklermi$, özürlermi$, lütfen unutlarmı$: Zaaf Zaaf! Bunlar evrim zaafı! Ben kin tutmayı aşktan daha yüce bilirim. A$k acısı silinir, kin mezara kadar! Sadece hümanist olacak kadar düşük değil IQ seviyem!
Bu gece alkolle sabahla; ona de ki: Ben kanıma kırmızı rengi veren ki$iyi kaybettim.
Bu gece hüzünle sabahla; ona de ki: Ben bedendeki mıknatısın büyüsünü bozdum.
Bu gece iğrenç bir korku filmiyle sabahla; ona de ki: Kabuslarımın orta yerindeki tek güzel mabedin kapısına sıçtım.
Bu gece imla kurallarına uyulmu$ edebi bir intihar mektubu ile sabahla; ona de ki: Farkındayım, ölsem, cesedimi gerçekten te$his edebilecek tek insan odur; ceset de olsam, hainim hâlâ.
Ne mutlu sana!
kişiye, üvey sevgili den daha yakın bünyedir.
aynı zamanda bir köpekevlattır.
"arkadaş" kaldı mı gerçekten sorusunu soruyorum kendime. Herkes üvey, herkes çıkarına uygun düştüğü sürece kuzu görünümlü ama aslı çakal yürekli, "herkes" lafını kendi küçük evrenim içinde kullanıyor tanımadığı altı milyar küsür insanı tenzih ediyorum
- asla sevgili olamayacağımızı bilerek sarılabilir misin bana?
+ seni asla arkadaş olarak göremeyeceğimi de sen bil olur mu?
bu oldu. evet oldu. sonra bir isim koysak dedik, ne koyabiliriz. üvey arkadaş, ne arkadaşım, ne dostum, ne sevgilim, ama güç kaynağım, ama sakin köşem, ama herkesten kaçıp sığındığım, ama doğayı bulduğum, ama sayısız kere içip sarhoş olduğum, ama kustuğumda temizleyen, ama birlikte uyuduğumuz, ama sevişmediğimiz.
ama üvey arkadaş, tam olarak bu.
+ seni asla arkadaş olarak göremeyeceğimi de sen bil olur mu?
bu oldu. evet oldu. sonra bir isim koysak dedik, ne koyabiliriz. üvey arkadaş, ne arkadaşım, ne dostum, ne sevgilim, ama güç kaynağım, ama sakin köşem, ama herkesten kaçıp sığındığım, ama doğayı bulduğum, ama sayısız kere içip sarhoş olduğum, ama kustuğumda temizleyen, ama birlikte uyuduğumuz, ama sevişmediğimiz.
ama üvey arkadaş, tam olarak bu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar