bugün

aşk

Aşkı kalpten ayırmak mümkün müdür diye sorarsak şayet; yıllara mağlup düştüysek evet, artık hiçbir şey gelmiyorsa elden evet, lakin aşk her şeye rağmen aşksa, hiro'larımızın içinde hala aşk diye bir şey varsa, bu öyle -de, -da yı ayırmaya benzemez, kavanoza koyup saklamak gerekir bir ömür boyu... Bazen çıkarır bakmak istersin, ya da her gün dışarı çıkarır hiro'nla beraber - o işte hiro'ya göre değişir-. Sanırım aşk kavanozda ya da kalpte durduğu gibi durmuyor dışarı çıkınca, bencilliğiyle sadece benim olsun diye yırtınıyor fakat biz o vahşi aşkı elbet evcilleştirmeyi bileceğiz öyle bir aşk kapıdan içeri girerse ya da hiro buna izin verirse şayet... (kendimi şuandan itibaren gönül dostu füsun vb. tipler olur ya hani gazetelerde, dergilerde işte öyle bir şey sandım lakin bunu üzerimden hemen atıyorum!) önce kendimizi aş(k)mak lazım, değişmek, bir daha değişmek, yenilenmek lazım. Ama şuna siz karar vereceksiniz: iyi biri mi olmak istiyorsunuz yoksa mutlu biri mi? Aşkın ne olduğuna işte tam da buna cevap verdiğinizde bakacağız hepberaber.
© copyright 2005 - 2026