bugün

islamcılık ve pedofili ilişkisi

kız çocuklarında adet görme yaşı 8 ile 14 arasında değişkenlik gösterir. özellikle arap ülkelerinde iklim ve beslenme alışkanlığına göre ilk adet kanaması 8-9 yaşlarında görülmekte. ülkemizde kız çocuklarında ilk adet kanaması 12-13 yaşlarında görülmekte. bu gayet açık ve bilimsel bir durumdur. (hiçbir konuda istisnaları bağlamaz)

kuran'da kesin yaş belirtilmemekle birlikte, kız çocuğunun ilk adet kanamasından sonra eş olarak alınabileceği yazmaktadır. bu durumda, her ülke insanı çocukluktan çıkış yaşını kendi şartlarına göre belirler. tabi bu sadece büyük çoğunluğu islam dinini kabul etmiş toplumlar için geçerli. din ile kanun arasındaki ilişkiyi de göz ardı etmemek gerekir. çünkü yazılı kanunlar her ne kadar var olsa da, o toplumun inanç sistemine göre şekillendirilerek uygulanırlar.

islam'a göre adet gören kız, artık çocuk olarak görülmez. yani, islam dinini kabul eden insanlar da, kız 8 yaşında adet gördüğünde onu kendisine kadın olarak alabileceğine inanır ve buna göre hareket eder. inanca göre eş seçimi yapıldığına göre, adet gören kızın yetişkin/üremeye elverişli olduğunu belirten islam dinine inananlar da seçimini inançlarına göre yapar. yani, size göre çocuk olan ona göre döllenebilecek bir kadındır ve erkek istediği zaman o kadınla birlikte olur.

burada asıl mesele şu olmalıydı; kuran'daki ayetlerde adet görmüş kadın seçimi ve o kadın ile ilişkiye girme isteği konusunda erkeğe bir hitap söz konusu. erkek, adet görmüş bir kızı istediği zaman nikahlar ama istemezse onla ilişkiye girmeyebilir. kızın daha da serpilmesini bekleyebilir. tabi kız adet bitiminin ertesinde de gerdek yatağında kendisini bulabilir. bu tamamen erkeğin kızı istemesiyle alakalı. erkeklere cinsel konularda bu kadar kolaylaştırıcı olanakların olması, tam olarak cinsel gelişimini tamamlamayan kızlar ile ilişkiye girerken de, dinin arkasına sığınmaktadır.

her konuda erkeklerin cinsel isteklerini ön plana alan dinin emirlerini yerine getiren kişi de, bu durumu pedofili olarak değerlendirmez; daha tüyleri bile çıkmamış taze bedenlerden aldığı zevke bakar.