bugün

ahmet altan ın günlüğü

sevgili günlük. bugün tam türk kadınlarının meme ucu büyüklükleriyle ilgili detaylı bir yazı yazacaktım ki, şu bizim mirgün yine canımı sıktı. ben ne zaman gerçek işimle uğraşacağım allahım? mirgün çıkmış demiş ki küçüklerden öğreneceğin çok şey var. ulan mehmet (baransu), bu çocuğu sen madara ettin başıma, sana kaç sefer söyleyeceğim evladım, şu haberlerini iyicene araştır diye. benim meme uzmanı olduğum kadar sen de şu istihbarat işinde uzman olsan, satışlarımız çoktan patlamış, medya grubumuzu kurmuş, hatta penthouse un türkiye baskısını çıkarıyor olacaktık.
arkadaş nasıl hesaba katmadık biz şu gmt olayını yahu? hadi biz neyse de şu bizim yasemin in de mi hiç aklına gelmedi, yıllarca usa da yaşadın, gmt denen şeyi nasıl unuttun be kadın?
off günlük of, yarın ben yazacağım şimdi köşemde? şu asitmetrik savaşı bi beceremiyorum be arkadaş, yüklediniz boynuma, şunu yaz ahmet, bunu yaz ahmet..yazıyoruz da ne oluyor, tsk yine olduğu gibi duruyor yerinde arkadaş..şimdi benim anlamadığım, biz bu ntv ye niye çattık yahu. adamların orduyla ne alakası var? ulan mehmet, hep senin yüzünden bunlar.

(bkz: ntv taraf kapışması)