bugün
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması9
- dekolteye bakar mısınız4
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası7
- gelecek partisi'nin kapanması11
- üşüyen erkek10
- çocuklarin ve ergenlerin manifest aşkı8
- yaz yavaştan bitiyor eylül geliyor 20263
- sözlük yazarlarının kombinleri4
- japonya20
- ketçap aromalı ruffles5
- sağa sinyal verip sola dönmek7
- vergicilerin kıl olduğu mal beyanı2
- mal varlıklarınız nelerdir5
- battal gazi5
- selçuk bayraktar'ın siyasete atılması7
- asla yapmam denilen şeyler5
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı2
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- ahmet davutoğlu6
- arkadaşlar görüşürüz ben gidiyom2
- stackoverflow da geçen saatler2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin14
- gürcistan25
- ctrlx22
- ağlamamak için kendini tutmak12
- klima çarpması4
- kırgızistan8
- sabahın köründe entry giren işsizler3
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması7
- silah çekildiği zaman patlar3
- prensesler gibi uyanmak3
- kuran da namaz yok21
- hewal ebo18
- aslan gibi adam2
- günaydın sözlük uyanın artık2
- geceniz nasıl geçiyor7
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- latin atasözleri6
- çin8
- lahmacunu elle yiyen kız14
- geceye bir şarkı bırak17
- ilgi isteyen kız16
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı6
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- sabaha bir şiir bırak2
- sözlüğün aniden sessizleşmesi5
- yazarlara gelen son mesaj2
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- hikayeyi devam ettir52
arapların birinci dünya savaşı'nda yaptıkları hainliklerin pek bilinmeyen ama en insanlık dışı olanıdır.
(bkz: arap ihaneti)
(bkz: cannibalism)
hicaz'da ve musul'da katlettikleri yahut yaralıyken ölmüş türk askerlerinin ve hatta ölmüş çocukların etlerini satmışlar.
kaynak-1:) hicaz çöllerinde bir avuç türk'ün kahramanlığı (ihtiyat zabiti mehmet oral'ın anıları)
görsel
görsel
kaynak-2:)yüzbaşı selahattin'in romanı (ilhan selçuk)
görsel
kaynak-3:)alman kaynakları, burada da musul'da pazarda insan eti satan bir grup arapın asıldığı yazıyor. ikinci kaynağı doğrular nitelikte.
görsel
ayrıca araplardan başka, aynı vahşiliği ve soysuzluğu doğuda ermeniler de yapmıştır.
erzurum'da insan eti satan ermenilerin varlığı bilinmektedir.
daha fazla uzatmak istemiyorum konuyu.
arapların insan eti yeme konusunda sabıkaları var.
çok değil birkaç sene önce yine musul'dan böyle haberler geliyordu.
http://www.milliyet.com.t...san-eti-yiyecegiz-2349631
tabi bir de filistin'de "türk askerinin karnında altın var" diyerek arapların katlettiği askerlerimizi de unutmamak gerekir.
bunu yapanlar pekala insan eti satıp yiyebilirler...
bunları hiç düşünmeden ve hiç araştırmadan 5 milyon çapulcu arabı ülkemize alanlar, bunun önlemlerini de almışlardır herhalde.
olası bir doğal felakette, kıtlıkta bunların neler yapabileceğini bir düşünün size zahmet...
#tarih
--------------------------------------------
edit: yerli ve yabancı 3 tane kaynak koydum, musul'da bu yüzden 12 kişi idam edilmiş, bunu aktaran da bir osmanlı subayı. hala "iddia doğru mu" şüphesi olanlar varsa, fahrettin paşa'nın medine müdafaa'sını iyi araştırsınlar.
peygamberin şehrini korumaya çalışan türkleri aç, susuz bırakıp çekirge yemeye mahkum eden araplardan bahsediyoruz. bunlar insan eti de yer, insan eti de satarlar, gayet doğal.
akp'liler daha bilmezken fahrettin paşa'nın medine müdafaasını yazmıştık;
https://tarihturklerdebas...-pasa-ve-medine-mudafasi/
----------------------------------------------
edit-2: şafi mezhebine göre açlık tehlikesiyle karşı karşıya olan biri, kendisine helal olan başka birini öldürüp etini yiyebilirmiş.
yine açlıkla karşı karşıya olan biri ölü bir insanın etini yiyebilirmiş.
yalnız şafilikte insan etini pişirip, ızgara yapıp kebab yapmak caiz değilmiş.
bir diğer islam mezhebi olan hanbeli mezhebinde de (nakşibendilerin bağlı olduğu mezhep) şafilikteki hükümler geçerlidir, ama bunlar pişirip kebap yapmayı yasaklamamış, bunların yasakladığı şey etini yediğin insanın kemiğini kırmamak...
ben bunun şafilikte ve hanbelilikte geçerli olduğunu az evvel öğrendim. yazık gerçekten...
(bkz: arap ihaneti)
(bkz: cannibalism)
hicaz'da ve musul'da katlettikleri yahut yaralıyken ölmüş türk askerlerinin ve hatta ölmüş çocukların etlerini satmışlar.
kaynak-1:) hicaz çöllerinde bir avuç türk'ün kahramanlığı (ihtiyat zabiti mehmet oral'ın anıları)
görsel
görsel
kaynak-2:)yüzbaşı selahattin'in romanı (ilhan selçuk)
görsel
kaynak-3:)alman kaynakları, burada da musul'da pazarda insan eti satan bir grup arapın asıldığı yazıyor. ikinci kaynağı doğrular nitelikte.
görsel
ayrıca araplardan başka, aynı vahşiliği ve soysuzluğu doğuda ermeniler de yapmıştır.
erzurum'da insan eti satan ermenilerin varlığı bilinmektedir.
daha fazla uzatmak istemiyorum konuyu.
arapların insan eti yeme konusunda sabıkaları var.
çok değil birkaç sene önce yine musul'dan böyle haberler geliyordu.
http://www.milliyet.com.t...san-eti-yiyecegiz-2349631
tabi bir de filistin'de "türk askerinin karnında altın var" diyerek arapların katlettiği askerlerimizi de unutmamak gerekir.
bunu yapanlar pekala insan eti satıp yiyebilirler...
bunları hiç düşünmeden ve hiç araştırmadan 5 milyon çapulcu arabı ülkemize alanlar, bunun önlemlerini de almışlardır herhalde.
olası bir doğal felakette, kıtlıkta bunların neler yapabileceğini bir düşünün size zahmet...
#tarih
--------------------------------------------
edit: yerli ve yabancı 3 tane kaynak koydum, musul'da bu yüzden 12 kişi idam edilmiş, bunu aktaran da bir osmanlı subayı. hala "iddia doğru mu" şüphesi olanlar varsa, fahrettin paşa'nın medine müdafaa'sını iyi araştırsınlar.
peygamberin şehrini korumaya çalışan türkleri aç, susuz bırakıp çekirge yemeye mahkum eden araplardan bahsediyoruz. bunlar insan eti de yer, insan eti de satarlar, gayet doğal.
akp'liler daha bilmezken fahrettin paşa'nın medine müdafaasını yazmıştık;
https://tarihturklerdebas...-pasa-ve-medine-mudafasi/
----------------------------------------------
edit-2: şafi mezhebine göre açlık tehlikesiyle karşı karşıya olan biri, kendisine helal olan başka birini öldürüp etini yiyebilirmiş.
yine açlıkla karşı karşıya olan biri ölü bir insanın etini yiyebilirmiş.
yalnız şafilikte insan etini pişirip, ızgara yapıp kebab yapmak caiz değilmiş.
bir diğer islam mezhebi olan hanbeli mezhebinde de (nakşibendilerin bağlı olduğu mezhep) şafilikteki hükümler geçerlidir, ama bunlar pişirip kebap yapmayı yasaklamamış, bunların yasakladığı şey etini yediğin insanın kemiğini kırmamak...
ben bunun şafilikte ve hanbelilikte geçerli olduğunu az evvel öğrendim. yazık gerçekten...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar