bugün

yemekteyiz

evet sözlük 2. ekibinde ilk bölümünü izledim sonuç mu tam anlamıyla rezalet.

ilk önce isminin selimhan kabak olduğunu öğrendiğim kişiyi eleştireyim: kebapla birlikte amerikann salatası yenmezmiş ulan hıyar ağası orda daha 3 çeşit meze 1 çeşitte salata var onlar ne güne duruyor? sonra kebaptan sonra tatlı yenmezmiş ey gurmecibaşı kebap üstadı olmuşunda haberimiz yok kişiden kişiye değişir sonra böyle söyleyip arkasından 2 tabak kek + dondurma yiyosun nerde kaldı senin ilken , fikrin? kısacası tam anlamıyla dediğim gibi hıyar ağası görünümlü bir tip.

ikinci eleştiri geliyor ey sözlük ismi oylum adlı hanım kız sözüm sana: babanın evinde de mi kaşıklar , çatallar yerli yerinde duruyor adam yanlış koymuşsa sen düzelt çirkefliğin ne lüzmü var.

sen yaşlı sarışın abla at binicisi olan iyi dinle: aytuğ adlı yarışmacıya kendini beğenmişlik yada özendirme gibi tanımlarda bulundun bre kadın ne için dersin o zaman işte bende zamanında çırağanda garson başıydım buna ne denir?

aytuğ adlı yarışmacı bu sözümde sana en güzelini yaptın koçum mezerin , tatlıları sen yapmasanda yapmışın gibi afiyetle yedirdin onlara tamam tasvip etmiyorum ama onalr bu bölümleri izlerken ve aa böyle böyleymiş derken belkide sen feyifle paraları sayıyor olacaksın.

ayrıca gelelim puanlama işine:

çoğu diyor ki yemekler güzeldi fena değildi ama olmamış len olmayan ne amaç yemek değil miydi? şansınız azalmasın diye çakallık yapacanız değil mi?

kısacası bu program fazla sürmez işin ucuna para gelirse ne örf kalıyor ne adet. üsterlikte daha dakka bir ne lüzüm var hemen arkadan konuşmaları *