bugün
- akepe dönemi16
- izmirin en güzel semtleri7
- fransa da sokağa çıkma yasakları8
- migros ta satılan 1 alana 1 bedava rotring kalem9
- ben geldim naneler12
- uludağ sözlük te çok karı kız var diyorlar8
- hoparlör mü hoporlör mü höpörlör mü aporlor mu12
- türkiyenin geleceği3
- kitap okumanın bir sike yaramaması5
- beyninizi satılığa çıkarsanız ilana yazılacak şey19
- kelle paça6
- teomancalmasur6
- çorabın tekinin hep kaybolması4
- la loba22
- hastane acil bölümü7
- izmir de gece hayatı4
- onlar tv2
- komşusu abazan iken hunharca sevişen komşu4
- netflix yapımı izleyen erkek gizli eşcinseldir2
- uludağ sözlük magazin ekibi5
- evli olduğunu gizleyen yazarlar17
- engineer2820
- ismet el kumandan pişdar ayn'ı calutevi vel suriya3
- 21 ekim 2026 lille galatasaray maçı57
- özgür gazetecilik yok özgür gazeteciler var2
- vermeyen kızın götünü kaldırmak3
- trabzon da gece hayatı3
- felsefe ile ilgileneceğine kadın programı izlemek8
- nickin yanında yaş da yazsın16
- nervio'nun ayakları17
- tavuklu pilav3
- nasılsınız8
- eski sevgilinin bıraktığı iz15
- yemek seçen insan3
- el cami2
- eski yazarlar geri gelsin12
- nerede ne yenir7
- 22 ekim 2026 beşiktaş crystal palace maçı3
- öyle bir dünya yok5
- fransa da yağmalanan apple mağazası8
- milli savunma bakanlığı şehit bilgi kapısı2
- toksik pozitiflik2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz12
- 26 ekim 2026 galatasaray fenerbahçe maçı24
- karma doğru çalışıyor mu4
- kitap okumanın hiçbir faydasının olmaması8
- enflasyonun çocukluk arkadaşımız gibi olması11
- sözlük erkeklerinin bicepsleri70
- benzini ayın birinde alın çünküüüü6
- menemen yiyen erkek13
izlemesini, takip etmesini çok sevdiğim oyun. Maalesef ülkemizdeki futbol kalitesinin düşük olmasının yanı sıra, taraftarlar da insanı futboldan soğutan detaylar arasında. Taraftarlar arasındaki gruplaşma ve fanatizm o kadar büyük boyutlara ulaşmış ki sosyal medyada yazılanları okumaktan nefret ediyorum. Hiçbir yapıcı ve insana bilgi katacak yorumları göremiyoruz. Sözlükte de durum böyle. Takımların başlıklarındaki yazıları okuyorum genelde diğer takım taraftarlarının dalga geçmek amacıyla yazıldığı yorumlar mevcut. Yıllardan beridir bu tarz hareketlerin onlara bir şeyler kazandırmadığını anlayamadılar. Siz hala oğuzhan 150 milyon euro Len mq, gomis küçük maçların adamı, Valbuena 100 milyon € gibi saçma sapan espiriler kasmaya çalışan geri zekalılar dan bıkmadınız mı?
O zaman sizi şöyle ingiltere premier Lig, la Liga, Bundesliga ve hatta bu sezon aldığı yayın hakları geliriyle dünya sıralamasında üçüncü olan Ligue 1 izlemeye davet ediyorum. Ben bu ülkelerin taraftar gruplarının forumlarında çokça dolaşan birisiyim. Türkiye’de yapılan saçma sapan espiri ve yorumları oralarda göremiyorum. Bir gün Türkiye Ligi’nin Avrupa düzeyine erişmesi dileğiyle. iyi seyirler.
O zaman sizi şöyle ingiltere premier Lig, la Liga, Bundesliga ve hatta bu sezon aldığı yayın hakları geliriyle dünya sıralamasında üçüncü olan Ligue 1 izlemeye davet ediyorum. Ben bu ülkelerin taraftar gruplarının forumlarında çokça dolaşan birisiyim. Türkiye’de yapılan saçma sapan espiri ve yorumları oralarda göremiyorum. Bir gün Türkiye Ligi’nin Avrupa düzeyine erişmesi dileğiyle. iyi seyirler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar