bugün

bayanlar için ayakta işeme aparatı

adeta kadınlar için geliştirilmiş hijyenik bir pisuvar olan yeni bir icat, idrar kabı. hastalık, gebelik, hijyenik olmayan koşullar ve tuvaletsiz mekanlarda hayati önem taşıyor.

sözlükteki (bkz: kadınlar tuvaleti) başlığından da anlaşılabileceği üzere kadınların tuvalet ihtiyaçlarını gidermeleri oldukça zor şartlar altında gerçekleşiyor. hijyene önem veren kadınların bu gibi şartlar altında tuvalet ihtiyacını gidermeleri imkansız olsa gerek.

Mesela kız çocuğunuzu yanınıza alıp bir avm'de bir semt pazarında veya benzeri bir muhitte geziyorsunuz. çocuğunuzun tuvalet ihtiyacını mecburen umumi tuvaletlerde gidermeniz gerekiyor. Bu aparat ile bu işlemi tamamen steril ve ayakta yapabiliyorsunuz.

Aynı şekilde hamileler için de umumi tuvalet kullanma zorunluluğu doğabilecek zamanlar olabiliyor. pinky yine bu gibi durumlarda da imdada yetişerek enfeksiyon kapma riskini minimize edip steril bir şekilde tuvalet ihtiyacınızı gidermenizi sağlıyor. Sadece umumi tuvaletleri kullanmada değil, hamileliğin ilerlediği dönemlerde çömelme zorluğu yaşayan kadınlar için de ayakta işeme kolaylığı sağlamasından dolayı oldukça cazip bir ürün.

bir diğer değinilmesi gereken konu da konser, kamp ve doğa gezileri gibi etkinlikler sırasında kadınların tuvalet ihtiyacını karşılamaları yine imkansıza yakın hale gelebiliyor. işte pinky bu gibi sıkıntıları çözüyor. pinky-tr.com adresinden daha detaylı olarak inceleyebilir hatta sipariş verebilirsiniz.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar