marijuana

içildikten sonra dişlerin uğuldaması, kulakların aydınlanması, zamanın gayet gevşemesiyle karakterize bi nevi değil harbi ruh turnusolu. insanları iki gruba bu kadar güzel ayırabilen bir bitki daha yoktur heralde yer yüzünde. yasak sayanlar ve saymayanlar. içince kendini kötü hissedenler ve kendini çok iyi hissedenler. içince gülmekten götü düşenler ve içince ben fena oldum çok kötü oldum mahvoldum yasak meyvadan yedim tribiyle bembeyaz suratla kusmaktan beter evine yollananlar ve ayrıca bu tüp insanlara gülenler diye ayrı bir dalı da vardır ki kamil abi ve tayfası tarafından dönmemek üzere açık denize postalanasıdırlar.

ha şöyle bir durum da müşahade edilmiştir:

--spoiler--
cezaevinden çıkmış bir kardeşimiz aylardır kafa boş. çıkar çıkmaz torbacısını arayıp bi güzellik istemiş. almış tabi ve doğruca hamama gitmiş. yapmış bi çiftli göbek taşında. a.q. demiş. bu kadar zamandır harmanız adamın verdiği dalgaya bak. hemen dalgayı aldığı adamı bulmak üzere hamamdan ayrılıp yan mahalledeki kahvehaneye yönlenmiş. adamı da orada bulmuş. adam okey oynuyormuş. bizimkisi öfkeli. vermiş veriştirmiş..vere vere bunu mu verdin bana demiş...küfür bile etmiş. torbacı da adama demiş ki..abi peştemalle gelmeseydin bari demiş....bizimki dalgalanmış sonra durulmuş. hamama dönmüş...anlamış herşeyi o dakikada...mutlu olmuş yolda...
--spoiler--

kategorize dışı bi hikaye olup o kardeşimizin içtiği dalganın çok çok öte bi nesne olduğu hala anlatılır. gerisi yalandır hurafedir, ottur, boktur....yasaktır.