bugün

evrim teorisi

Kökeni Yahudilere dayanması nedeniyle Bakara Suresi' nden konuya girmek istiyorum:
Bütün Bakara Suresi neyi anlatır? Beni israil' in peygamberlere neler yaptıklarını anlatır. Şimdi Allah' ımızdan iyi bilen de yok, buyuran da yok. En doğru buyuran odur, biraz sonra buraya döneceğim:
Yahudilerin değiştirilmiş, tahrif edilmiş Muharref dediğimiz kitabında öyle bölümler, öyle konular var ki, Adam zaten kitabında yazıyor ki: insan sadece sizsiniz, geri kalanlar hep maymun evladı. Millete Darwin teorisini, maymundan türeme fikrini, evrimi yutturanlar da bunlar. Niye? Millet ona inansın ki, insan olmadığını bilsin de bir insan biz kalalım (!) diye. Çünkü onlar hep hazırlık, ön hazırlıklı, planlı programlı şeyler .

--spoiler--
Halbuki maymundan insana dönen yoktur; ama insandan maymuna dönen vardır.
--spoiler--

Geldik Bakara Suresi 65. ve 66. ayetlere : içinizden Cumartesi günü yasağını çiğneyenleri mutlaka bildiniz. Biz onlara '' aşağılık maymunlar olun.'' dedik. Ve bu cezayı hem o çağdakilere ve hem de arkalarından geleceklere bir ibret dersi ve takva sahiplerine bir öğüt ve nasihat vesilesi yaptık.

Yine Maide Suresi 60. Ayetine kulak verelim: Size Allah yanında cezaca ondan daha kötüsünü haber vereyim mi? O kimseler ki Allah kendilerine lanet etmiş, gazap etmiş, onlardan maymunlar, domuzlar ve tağuta tapanlar yapmış, işte bunlar mevkice daha fena ve dosdoğru yoldan daha sapkındırlar.

Allah celle celaluhu ne yaptı diyor? Yahudilerden, Davud aleyhisselam döneminde Cumartesi balık avlama yasağını ihlal eden Eyle Kasabasındaki ümmetin gençleri maymun oldu, yaşlıları domuz oldu. Bu ayetle sabittir.