bugün
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri11
- karım başkalarıyla mesajlaşıyor16
- 13 ekim 2024 manyak olmaya karar verdim konseri26
- kedi besleyen bekar erkek18
- funda arar sa ne diyeyim11
- siyasal islamcı16
- karınızı maldivlere götürür müsünüz20
- 100 bin tl üzeri kredi kartı limiti olan yazarlar38
- arı sütü olması ama yoğurdu olmaması9
- anın görüntüsü16
- hristiyan birisiyle evlenir misiniz9
- ahmet kaya şarkılarında geçen mükemmel sözler8
- celal şengör'ün türk kürt kardeşliğini savunması8
- siyasal islamcılar11
- bik bik'in bursa da olması21
- 100 bin limiti olup 750 vermeyen dem lidir13
- eşinize böbreğinizi verir misiniz röportajı13
- kadınların kibar erkeklerden tiksinmesi9
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum11
- kuresel14
- bir kızla ilk konuşma nasıl olmalı41
- incel17
- memati1923'ün 16 yaşında velet olması8
- kimse nereli olduğumu sormuyor10
- pırasa ıspanak lahana11
- en son alinan hediye11
- babayla geçen çocukluğu hatırlatan şeyler22
- aynı takımlı olmadığınız biriyle evlenir misiniz19
- gozlerinmeyhanesi v68
- çok hastayım sözlük12
- köfteci yusuf32
- 12 ekim 2024 istanbul yağmuru15
- tatli kabuslar12
- herkes buraya baksın8
- ben tacettin limoncuoglu sorularınızı yanıtlıyorum9
- ben tatli kabuslar sorularınızı cevaplıyorum28
- sözlük lpgli gayları ibneleri baksın lütfen11
- v a m p i r o v11
- ev fiyatları9
- zorla durdurulan ambulanstaki hastanın ölmesi12
- barış alper yılmaz13
- aktrollerle mücadele timi9
- cumartesi günü çalışan ezik11
- sözlüğün en sapık yazarı13
- 15 cm penis vs 19 cm penis17
- tüm uludağ yazarlarına mesajım var9
- erşan kuneri17
- türkiye dünyanın en güzel ülkesidir20
- yönetimde ki partiden dolayı islamdan nefret etmek20
- islamiyeti kötüleyen türk22
bir aralar günde 5 saat oynadığım şaheser diye nitelendirilebilecek muhteşem oyun. oyun da daha iyi bir ekonomiye sahip olmak için bazı önemli ipuçları vermek gerekirse;
oyunu kazanmanın şartlarından biri deniz ticaretini geliştirmektir. hatta tarım yapmasanız bile çok önemli gelirler elde edebilirsiniz. her denizde geminiz olduğunda, gelirleriniz 100 bin florinlere kadar çıkabilir. mesela normalde en fazla 1000 florin civarı gelir getiren venice kenti bütün denizlerinizde gemi bulundurduğunuzda 5000 florine kadar çıkar. tabi deniz ticaretinin gelir getirmesi için ticaret binaları yapmak şarttır.
deniz ticareti dışında, oyun da gelir getiren önemli unsurlardan biri de tarımdır. tarım gücünüzü yüzde 80'e getirerek öenmli gelirler elde edebilirsiniz. ayrıca bazı bölgeler de yer alan madenler de önemli bir gelir kaynağıdır.
unutmadan söylemek gerekirse; halktan alınacak vergileri en üst seviyeye çıkardığınızda da gelirlerinizin artacağı gibi isyanlar doğal olarak artar. bu isyanları engellemek için o bölgede güçlü bir ordu bulundurabilirsiniz. diğer serileri için;
(bkz: rome total war)
(bkz: medieval total war 2)
oyunu kazanmanın şartlarından biri deniz ticaretini geliştirmektir. hatta tarım yapmasanız bile çok önemli gelirler elde edebilirsiniz. her denizde geminiz olduğunda, gelirleriniz 100 bin florinlere kadar çıkabilir. mesela normalde en fazla 1000 florin civarı gelir getiren venice kenti bütün denizlerinizde gemi bulundurduğunuzda 5000 florine kadar çıkar. tabi deniz ticaretinin gelir getirmesi için ticaret binaları yapmak şarttır.
deniz ticareti dışında, oyun da gelir getiren önemli unsurlardan biri de tarımdır. tarım gücünüzü yüzde 80'e getirerek öenmli gelirler elde edebilirsiniz. ayrıca bazı bölgeler de yer alan madenler de önemli bir gelir kaynağıdır.
unutmadan söylemek gerekirse; halktan alınacak vergileri en üst seviyeye çıkardığınızda da gelirlerinizin artacağı gibi isyanlar doğal olarak artar. bu isyanları engellemek için o bölgede güçlü bir ordu bulundurabilirsiniz. diğer serileri için;
(bkz: rome total war)
(bkz: medieval total war 2)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar