bugün

esma esad

türk genclerinin beyninin kurma saat gibi calistigini anlamamiza yardimci olmus insan. kendisi bir diktatör esidir. kocasi bir diktatördür. altini ciziyorum: diktatör. üstünü ciziyorum: diktatör. fosforlu kalemle yaziyorum: diktatör.

öbür taraftan bazilarini batililara mahcup eden, hastalikli ve kompleksli ücüncü dünya ülkesi insani olduklarini ortaya koymalarina neden olanlar ise, yani hayrunisa gül ve emine erdogan, iyi kötü islemeye calisan demokratik cumhuriyetin, kendi halkinin demokratik yollardan sectigi liderlerinin eslerdir. altini ciziyorum: demokratik yollardan secilmis liderler. üstünü ciziyoum: demokratik yollardan secilmis liderler. fosforlu kalemle yaziyorum: demokratik yollarla secilmis liderler.

sirf basi acik diye daha medeni daha modern ve daha gelismis oldugunu düsündügünüz ülke suriye. basi kapali bir ese sahip olan bir lider tarafindan yönetilen ülke ise türkiye. sizce basinin acik olmasi o diktatöryel rejimi tercih edilir kiliyorsa, buyrun suriye'ye sürün esseklerinizi. o zaman utanmaktan kurtulursunuz asagilik kompleksinizden dolayi iyice asagilastiginiz bati karsisinda. diktatör liderinizin esinin basi aciktir cünkü.