uludağ sözlük

bu sözlük hakkında söylenecek o kadar çok şey var ki, nereden başlayacağını bilemiyor insan. en çok eleştirdiğim kısım şu, ciddiyet ne yazık ki çok az. biz insanoğlu elbetteki gülmek, eğlenmek isteriz, bu zaten ademoğlunun en büyük ihtiyaçlarından biridir; lakin bu ihtiyacımızı burada karşılamak istiyorsak eğer bununda bir üslubu olması lazım. bir kaç açılan başlıklara gelecek olursak;

(bkz: ben kasar değilim benim vajinam sulu diyen kız)
(bkz: orospuluk vajinada değil beyinde biter diyen kız)
(bkz: vajinasına krem şanti döküp bu bitecek diyen kız)
(bkz: vajinasına penis girmiş kız istemiyoruz)
(bkz: vajinasinin yerini bilmeyen kız)

bu tarz başlıklar ne bize bilgi verir, ne de güldürür. insanın beyni köreltir. bunların giderek artması, bu ve bu tarz konulardan başka konuları konuşamayacak duruma getirir insanı;

(bkz: inci sözlük)

elbette ki insan küfür ederekte güldürebilir;

(bkz: cem yılmaz)

buna kimse karşı değil; ama saçma sapan küfürlü başlıklar açıp, gereksiz seviyede konuşursa bir insan bunun ne bir komik tarafı ne de bir faydası vardır. güldürmek her türlü ahlaksızlıkla da yapılır, terbiyeylede. siz nasıl kendinizi ifade etmek istiyorsanız o şekle girersiniz. ama küfür edeceğim, güldürürken cinsellikten faydalanmak istiyorum derseniz onun da bir ayarı vardır.

ikinci ve en çok arzulanan konu birazcık daha ciddiyet. ne yazık ki oldukça azdır bu sözlükte. sözlük artık amacına çok fazla hizmet etmemektedir ve siz düzgün enryler girdiğiniz zaman sizi kaale almazlar, güler geçerler. siz özenip bezenip iyi bir entry girmek için kendinizi yırtarsınız, hiç kimse ilgilenmez, ilgilenmediği yetmemiş gibi bir de alay konusu olursunuz. velhasıl kelam ilginç bir yerdir uludağ sözlük, bir fotoğraf paylaşırsınız, en çok beğenilen entry'niz olur, uzun uzun bir şeylere açıklık getirmek için uğraşırsınız kimse yüzünüze bile bakmaz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026