bugün

the walking dead

s02e04'ün çıkacağını görüp umutla bugün internet önünde torrent sitesi açık f5 yapa yapa her geçen saniye hayal kırıklığına uğradığım ve merakla halen de f5 yapmaya devam etmemi sağlamış dizi.

--spoiler--

şuan imdb ve turkcealtyazi.org sitelerine bakıyorum da oyuncu kadrosuna; adamım daryl dixon'ın yanında toplam 19 bölüm yazması gerekirken 19 yazmıyor. ne oluyor lan benim bitanecik daryl'ime ! diziden çıkarmıyorlardır umarım.
merle toplam 2 bölümde görünüyor. sanırım onu göremeyeceğiz bir daha ve dizi boyunca aklımızda kocaman bir ? olacak. her neyse izleyip görelim.
yepyeni oyuncular geliyor gördüğüm kadarıyla. yani herkesin yakındığı bu dram sahnelerin yerini walker sahneleri alacak anlaşılan. *
sophia bulunuyor muhtemelen çünkü o da 2012 dönemine kadar oynamış görünüyor. walker olarak çıkacağını sanmam. bu sahnelerde bir çocuğu bu şekilde kullanmazlar diye düşünüyorum. herkesin sophia bulunacak mı şeklinde yaptığı heyecanının içine sıçtığım için de özür dilerim.

editto: daryl dixon için 2010-2012 dönemi yazıyormuş lan. adam sadece birkaç bölümcük görünmeyecek sanırım. diziye devam yani. oleey !
yok lan şimdi tam bölüm sayısına bakıp hesapladım. adam ilk 2-3 bölümde yoktu, onun eksikliğiymiş bu. taşş gibi durmaya devam edecek.

--spoiler--

ne olur ne olmaz diye spoiler veriyorum. dizi kadrosuyla alakalı yazım ve düşüncelerim dizinin ilerleyen bölümlerle alakalı.

not: evet, bu dizinin sapığıyım.
© copyright 2005 - 2026