bugün

mustafa islamoğlu

"Muhterem Ali Eren Beyefendi!..

Selamlar, sevgiler, dualar, hürmetler...

Allah, hidayet ve salah veresice oğlum Mustafa islamoğluna köşenizde verdiğiniz, "Kur anı Kerim e el sürme" mevzuunda, alimane, arifane, vakıfane cevabınızdan dolayı sizi canı gönülden tebrik eder ve halisane şükranlarımı arz ederim. Hürmet ve dualarımla...

Aciz Ahmed islamoğlu. Mütekait (emekli) imam hatip ve fahri vaiz. Develi / Kayseri.

"Not: Muhterem Hocam (Ali Eren)!... Mustafa nın dâl ve mudılliği, baba olarak bizi çok huzursuz etmektedir. Salahına dua etmekteyiz. Sizlerden de ıslahına dua istirham etmekteyiz. icap ederse, bu kısa tebrik ve teşekkürnamemi köşenizde dipnot alarak neşredersiniz... Milyonları ifsat ve idlal etmesin... Cevabınız, fakiri pek memnun ve mesrur etti. Hak razı olsun..."

ahmet islamoğlu

ehli beyte yakışıksız şeyleri isnad eden, sahabeye dil uzatan bir fitnedir kendisi.

el edid: ed hominem, eminem eminem, köyümün güzeli asla yapılmamaktadır. kendisine allah tan selamet diliyoruz. ancak yoldan çıkmış fikirlerini söylerken mecburen ismini zikrediyoruz o kadar da olmalı değil mi ? efendimiz sav in mucizlerini küçümseyen, peygambere "sıradan bi insandı", sahabeye "avamdı" diyen birine ad hominem yapılmaz. allah hidayet versin denilir. fakat skalına bakıp da hoca zannedenlere karşı da uyarmak icap etmekte.