bugün
- serenay sarıkaya'yı beğenmeyen erkek7
- era7capone ve antipanik aşkı6
- fatma betül sayan kaya57
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması5
- sözlüğün iyice camiye dönmesi3
- almanyadan gelecek akrabadan istenecekler11
- kendisiyle övünen insanlar15
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi9
- ai otomatik silmenin ayet silmesi3
- salyangoz2
- muhallebici açıyoruz isim önerileri13
- risale'i nurları neşretmek3
- türkiye33
- verdiği sözü tutamayan insan4
- türk esnafı2
- türk kızlarının genel özellikleri3
- futbol18
- yağmurdan sonra beliren korkusuz salyangoz sürüsü3
- amerika da köleliği kaldıran başkan5
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- ne kadar yaşlısın16
- biraderi koşu bandında koşturmak2
- habersiz gelen misafir4
- ismet biraderin birader olması2
- stanley termos5
- queen ravenna adlı yazar10
- vermio'nun ağzına vermek2
- mütemadiyen silkelenen halk2
- uefa uluslar ligi8
- m r b'i r'a d'e r2
- tayt3
- düzenin bozulması2
- bir derdim var4
- zengin yapar çapkın olur fakir yapar abaza olur2
- karton toplayan çocuğa cin kabilesi göndermek5
- trt tarafsız olmalı13
- dişi cine musallat olan sözlük erkeği4
- arkadaşlar kahve fotolarımdan ne istiyorsunuz3
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması8
- yıldızlar2
- boşnak isimleri2
- nokia 3310 denince akla gelenler10
- simge sağın2
- alım gücü2
- asrın soygunu21
- yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak9
- yağmur yağarken boş sokaklarda yürümek3
- ismet gurbuz4
- haftanın günleri2
- italya15
entry'ler (244)
nasıl yendiğimi şu yazımda anlattığım korkudur. https://delininrehberi.bl...ucmak-ve-ozgurlesmek.html
benim de yapmış olduğum aktivitedir.kendi hayatımda yaşadığım deneyimleri paylaşıyorum.
https://delininrehberi.blogspot.com/
https://delininrehberi.blogspot.com/
valla çok güzel uygulama ama kullanan sayısı benim listemde 10 kişi böyle olunca pek bişey ifade etmiyor.
(bkz: friends)
aptal insanlardır.
iyi de size ne?
Ülke sirk gibi yeminle.
Demokrasi eğitim seviyesi yüksek ülkelerde işleyen bir sistemdir. Laikliği halka sorcan kaç kişi bilecek laik nedir diye sorsan.
Arkadaş siz bu memleketi hala anlamadınız herşeyi yapın ama sevişmeyin hukuk sistemimiz bu konuda hassas.
asla bir trendyol olmasın zaten denilen alışveriş sitesi. internetten alışverişin tek avantajı fiyattır yoksa neden kör alışveriş yapayım ki gider dener alır gelirim. Hepsini bir günde yaparım.
bu paraya stoper avrupadan tr ye alınır ama tr den avrupa pek gitmez iyi transfer mitroviç yada miloseviçden umutluyum ikisinden biri adam olur. atınç da var
imha değil itlaf diyebiliriz.
aklımın almadığı bir durum olan bankadır. bu banka ticaret sicil gazetesine kayıtlı,yasal statüsü olan bir bankaydı. yasal olarak devlet kontrolünde ve haberinde faaliyet yürüten bankanın müşterileri neden suçlanıyor. yani devletin izin verip işletmesine müsade ettiği bir bankanın müşterisine " burdan nasıl kredi çekersin öyleyse sen fetöcüsün" demek nasıl bir saçmalık. adam kaçak banka mı işletiyor. yasal statüsü olan kurum müşteri bakar faiz oranlarına kendi işine gelen oraysa ordan çeker. ilginç ve garip.
mühendislik artık para etmiyor çok fazla var daha değişik bölümlere yönelin. ayrıca ne olursa olsun üniversitenin adı önemlidir. hacettepe,odtü vs gibi üniversiteden mezun olduğunuzu duyunca insanların tavrı değişiyor.
suriyelileri sınır dışı edin dövenleri de hapse atın ülke ferahlasın dediğim olaydır.
fifa 17 de delirdiğim oyun div 4 e kadar yükselip ardından 2 lig düştüm sağlam taktik önerilerine açığım.
Ps4 için 30 tl ye aldığım oyun. Oynayanlar eklesin dmatias1903
başlarına çoban arayanların liderlik vasfı olmadığı için beğenmediği genel başkan. bu ülke de naif insanı ezmek diye bi olay var eşşek olunca semer vuran çok olur zira.